Graphilla.com :: Преглед на тема - "LOVE"

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"LOVE"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 7:19 am    Заглавие: "LOVE" Отговорете с цитат

колко завършена...незнам не ми се занимава повече с тая.кофти се получава по някои път когато човек прави няколко неща едновременно ...коментарите са за предпочитане(нали знаете :P)
критиката наи вече...:)

детаил:
[/img]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mort1eg

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 9:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ся, първо да уточня, много ми харесва като пипане, още повече че е правено с мишка, и композиционно има идея, но...

малко повече детайл по фигурите няма да е излишен, в момента са ми много еднакви и двете, трябваше някой да ми каже за да видя че се пращят :).

Нямам никаква идея защо от главата на едната фигура стърчи кървава летва, може би е някакъв контролен механизъм, дистанционно? Просто въобще не прилича на нож, а самото хващане на нож за острието (щото явно не го държи за дръжката) означава, че няма д го забиеш никъде, каквото и да правиш, просто не можеш да окажеш нужния натиск.

Ами тва са основните неща :) С всеки следващ пост се справяш все по-добре мисля. Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

нещо там му е забила в главата(няма значение кво)та идеята беше когато тя пробожда мъжа тя пробожда и себе си(ама явно не си личи...)а иначе казано тя наранява себе си като наранява 4овека които обича в един от наи-хубавите моменти в живота им(хората нараняват тези които обичат нали знаете) поднесъл съм го малко краино и не много приятно защото е гадно да те оставят когато си мислиш 4е всичко ти е наред...и наи накрая си щаслив...но това е грозната истина(сички знаят за какво говоря...предполагам)...та както казах цялата работа е метафора няма нищо общо с кормене и извращения просто така е поднесена...това е любовта
схващате предполагам...:)))

детаил по фигурите мисле че не трябва...акцентирал съм самовърху лицето на момичето...върху мъртвия и празен поглед...всичко друго е загатнато особено "пращенето"(то се подразбира...)не мисля че има смисал да се показва каквото и да било...

за оеднаквяването нарочно съм ги оставил така...те са едно цяло

btw:онова за ножа го казах образно :)
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ша ме простиш, но каква е идеята на картинката? някъв чука няква която гледа в "камерата", аха, аха да проговори. Забила е нещо в главата му и май го е яла леко или е от свирене на кавал. Честно, не мога да разбера какво може да те накара да нарисуваш такава секс садо-мазо, некрофилско-канибалистическа интерпретация на акта?
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хахахахаха...опаааа вече има и възмутени...аре после вари обясняваи че нищо подобно не си имал предвид ...кви канибали кви некрофили видя тука ве....другия път спецялно за теб ще нарисувам една как го каза ти...секс садо-мазо, некрофилско-канибалистическа оргия...аре с мир

тц тц тц тц....
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Найстина идеята се губи, ман... и всъщност какво държи в ръката си тая мадама... за какво и е тоя пич, каква е неговата роля, какъв е, направил ли и е нещо, че да заслужава да му бръкнат в мозъка. Защо мацката гледа към нас... и още куп въпроси които трябва да си зададеш сам още на ниво скица.
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 12:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

леле ще ме карате фермани да пиша. кое?защо?как?...мисля че по горе споменах горе долу кво съм имал впредвид за да нарисувам тази садо...ква беше там "безсмислица"

е толкова ли е важно кво държи???
Върнете се в началото
ma4u4a

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Горе описаната идея, нещо не я виждам в тази рисунка... Мацката не е мъртва, за мъжа можем само да се надяваме. Най-хубавия им момент... ммм... как да го разберм това? Тоя може да я е причакал зад ъгала и мацката с първия попаднал и тъп предмет да го е ръчкала в главта, до като текне кръвчица. Да не говорим, че лично за мен иеята за картината може и да е добра, но не е това картината към нея. Незнам да ли е крайно, но е адски буквално. Но това е въпрос на гледа точка. Наистина имаш доста въпроси да си задаеш и това, че на някой му е садомазо картинката, трява да те наведе на мисълта, до колко успешно си се справил със задачата, която сам си си поставил. И не се цупи на всеки опитал се да ти даде съвет, независимо под каква форма;)

бу.
Върнете се в началото
yanyan

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сетих се за:
[img][/img]
Върнете се в началото
PetyoDenev

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

EmPATHy_hr написа:
нещо там му е забила в главата(няма значение кво)та идеята беше когато тя пробожда мъжа тя пробожда и себе си(ама явно не си личи...)а иначе казано тя наранява себе си като наранява 4овека които обича в един от наи-хубавите моменти в живота им(хората нараняват тези които обичат нали знаете) поднесъл съм го малко краино и не много приятно защото е гадно да те оставят когато си мислиш 4е всичко ти е наред...и наи накрая си щаслив...но това е грозната истина(сички знаят за какво говоря...предполагам)...та както казах цялата работа е метафора няма нищо общо с кормене и извращения просто така е поднесена...това е любовта
схващате предполагам...:)))

детаил по фигурите мисле че не трябва...акцентирал съм самовърху лицето на момичето...върху мъртвия и празен поглед...всичко друго е загатнато особено "пращенето"(то се подразбира...)не мисля че има смисал да се показва каквото и да било...

за оеднаквяването нарочно съм ги оставил така...те са едно цяло

btw:онова за ножа го казах образно :)

стига бе това наистина ли го мислиш

а съпоставката с Иван Грозни обива сина си е неудачна
сори yanyan
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

обива - моля да се чете - убива ;)
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мне не се цупя просто не очаквах чак такива краини реакции...wow...анатемосахте ме :P....ми продължавам напред(маи първо на психиатър трябва да отида) хах :)))
Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уффф... много приказки, бе хора! Много философия...

Ми ок, хайде и от мене малко спам:

1. Не е мъртва, щото зениците й не са дилатирани, както се вижда от Close-up-а.
2. И той не е мъртъв, щото я държи на ръце, освен ако не е изчакала да настъпи Rigor Mortis, подпряла го на стената, натиснала е копчето на самоснимачката и побързала да го яхне и да заеме трагична поза (което обяснява и защо гледа към нас).
3. Не го е яла, защото кръвта която тече от устата й е много ярка - това значи, че е богато наситена на кислород, белодробна кръв.
4. Не е садо мазо, а просто изразява насилие, отчаяние, безизходица, безумие и човекоубийство.

Дали ми харесва - ако на някой му пука - не, не ми. И то най-вече заради точка 3. EmPATHy_hr, сори човече, злоупотребата ти с червеното и тематиките ти не ми допадат. Но това е въпрос на лично възприятие. В същото време следя с интерес работите ти, защото ми харесва КАК работиш, особено фоновете и като влезеш в детайл.
Върнете се в началото
JinMachine

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

JinMachine написа:
И то най-вече заради точка 3.

Моля да се чете "заради точка 4".

Извинете за 2х-поста.
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PetyoDenev-нещо такова ми се въртеше в главата...мдаааа ама пак съм оплескал реализацията(според вас де)
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

JinMachine-не знам поста ти до колко е сериозен визирам точки 1,2,3,4...но все пак наистина някои неща са до лично възприятие...за другото мерси ...старая се до колкото мога :)))
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

EmPATHy_hr написа:
....(маи първо на психиатър трябва да отида) хах :)))

абе с тия кървища и особено с този аватар, който си си праснал, не съм далече от по- горната ти мисъл....
има някакво напрежение в теб .....;Р
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 3:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
EmPATHy_hr написа:
....(маи първо на психиатър трябва да отида) хах :)))

абе с тия кървища и особено с този аватар, който си си праснал, не съм далече от по- горната ти мисъл....
има някакво напрежение в теб .....;Р

шефе прав си за пореден път...:P аз на аватара съм и с избодени очи ама не си личи за жалост...хах
btw:кажи си и ти мнението по темата(предполагам не се различава особено от на другите) :)))
Върнете се в началото
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

чакай чакай
пробвай със Спрайт първо ако не помогне тогава ходи при доктора ;))

майтапче, не целя да те обидя :)
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 5:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PetyoDenev написа:
чакай чакай
пробвай със Спрайт първо ако не помогне тогава ходи при доктора ;))

майтапче, не целя да те обидя :)

а... с кво ли не съм пробвал :P
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети