Graphilla.com :: Преглед на тема - Rider

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Rider

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
D3im05

МнениеПуснато на: Съб Окт 21, 2006 9:10 pm    Заглавие: Rider Отговорете с цитат

Критики и коментари са добре дошли ::)

EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Съб Окт 21, 2006 9:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

предполагам не е завършена или поне не ми изглежда завършена та ездача и животното ми харесват само дето малко като залепени за фона особено тварта...и трябва да поработиш върху фона много ми е пуст и безличен и еднакъв от единия до другия краи имного рязко си го отрязал от небето и от там се губи тази илюзия за пространството че и за мащаб ...поразнообрази земята малко че дори и небето и като цвят и като детаил да се получи по интересно но да не конкурират пича с животинчето :))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
D3im05

МнениеПуснато на: Съб Окт 21, 2006 10:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Като се има предвид как рисуваш по принцип, наистина ми стои недовършена (но е яка;)) Интересно ще е ако вкараш още малко детайл! За сега стои много добре!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен работаата си е ок и стои убедително на етап. Имам забележки само към композицията. Трябва ти противовес на предния план и можело да драснеш с две три маски едни планини или дюни на заден план + ято гладни птички. Като цяло ми харесва много. Пластиката на животното е страхотна! Браво!!!
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като цяло много ми допада. Има си кусурите, тези които велинов ти посочи, както и това че малко късокрак тоя ездач, но това са бели кахъри. Особено ми харесва колко смело ползваш твърди четки, браво.

btw Пустинята overpaint ли е ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чудесно е взело да става!

Атмосферната перспектива на земята си я обърнал, трябва най-тъмното/контрастното да е най-близо, а назад вкарай цвят от небето. За планинки/хълмчета/дюни наистина си плаче :)

На осветлението му трябва доста контраст, в такъв ясен ден и обедно слънце направо трябва да ти изгарят осветените части и почти да няма преход между тях и колонните сенки (е, вече зависи от материалите)

В хвърлените сенки ти трябва синьо, виж какво синьо небе грее отгоре :)

Материалите са доста еднакви и седят сухи - вкарай някой блясък тук-там, примерно по по-опънатите (бутовете) или по-влажните (около очите и бузите?) места на животното

За сините мазки, дето си сложил тук-там, добре си се сетил, ама трябва да са точно от обратната страна - т.е. да са рефлекси от небето в неосветените директно участъци. Освен ако не искаш зверчето да е лъскаво-отразяващо, ама по нищо (друго) не личи.

Та, накратко - вдигни контраста. Осветените места да са много по-светли от сенките, за да дойде усещането за жаркото слънце. Изострянето на хвърлените сенки също ще помогне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth е много прав за контраста...тва вчера и на мен ми направи впечетление но реших че нарочно така си го направил и няма смисъл да се обаждам....но е прав че ще е по добре :)
Върнете се в началото
D3im05

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 10:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

иха благодаря за коментарите ..тцтцтцц ще гледам ако ми остане време да я оправя и стига да имам настроение де ::)
EmPATHy_hr

МнениеПуснато на: Нед Окт 22, 2006 10:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еи тва настроението е много кофти фактор по някои път...нямаш ли го,нямаш ли вътък за бачкане не става работата въпреки колкото и да ти се рисува по дяволите
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети