Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
M0
|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 11:00 am Заглавие: |
|
|
Painter One написа: |
Корабът не знам чий е, ама не ме кефи нещо, седи неестествено. |
ай' стига Ве? неестествено... май се оля :))) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Painter One

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Юрий Гагарин, ти кога за последно си виждал кораб, братле?
Тоя няма горна палуба и капитански мостик... _________________ "Понякога седя и си мисля...
Друг път само си седя..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
@Painter One - но разбира се, прав си безусловно;
нищо че корабите на тази картина са рисувани от Никълъс Покок ОТ НАТУРА в Портсмут през 1807 - ... но да, все пак ти си прав и стои изключително неестествено :))))))))))))) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 1:57 pm Заглавие: |
|
|
PainterOne, гледай да не се наложи да ти направя още една забележка за офтопик или подобен род смешни заяждания. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
erty
|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 11:18 pm Заглавие: |
|
|
painter one a ti kade zagubi vaobrajenieto si:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gal333
|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 1:27 am Заглавие: |
|
|
Относно кораба, не съм си измислял, а квот си беше на оригиналната творба това е и тук! _________________ kolkoto hora na tazi zemya, tolkova istini!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Painter One

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
Добреее, кораба е супер, всички се прегръщат и са щастливи.
Implant, sorry... Всеки си търси място под слънцето. _________________ "Понякога седя и си мисля...
Друг път само си седя..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gal333
|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 1:10 am Заглавие: |
|
|
Ето тук три скици на бъдещ проект:
Седнали са на тоалетни чинии. Моливчета са за сега! _________________ kolkoto hora na tazi zemya, tolkova istini!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 11:34 am Заглавие: |
|
|
симпатични са джуджаците =))
мисля че като се позачистят и се трейснат като хората ще станат мноо забавни =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 11:51 am Заглавие: |
|
|
gabchik написа: | Еи СУепер СИ ! ДОбре дошло човече |
Сори за OFF-a, но наблюдавам това явление от известно време! До колкото ми е известно gabchik няма права* и все още е сред представящите се, а се получава така, че хора на които все още не са гласувани права, приемат други със същия статут. Как става тая работа? Това е тема за представящите се които биват приети от вече приетите. Другото не е логично и не ми е по вкуса! :)
* - ако съм в грешка моля да бъда извинен, но това важи и за всеки друг в подобно положение, който казва "welcom". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 1:17 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | gabchik написа: | Еи СУепер СИ ! ДОбре дошло човече |
Сори за OFF-a, но наблюдавам това явление от известно време! До колкото ми е известно gabchik няма права* и все още е сред представящите се, а се получава така, че хора на които все още не са гласувани права, приемат други със същия статут. Как става тая работа? Това е тема за представящите се които биват приети от вече приетите. Другото не е логично и не ми е по вкуса! :)
* - ако съм в грешка моля да бъда извинен, но това важи и за всеки друг в подобно положение, който казва "welcom". |
дразнещо е, да =))
но предвид факта че тва е просто дума, която някой е написал на кой му пука - да се правят на интересни. то има хора от които зависи тая работа и ако те не са доволни отпредставянето, сичкото "welcome" на света няма да даде права на представящия се =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 1:27 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | velinov написа: | gabchik написа: | Еи СУепер СИ ! ДОбре дошло човече |
дразнещо е, да =))
но предвид факта че тва е просто дума, която някой е написал на кой му пука - да се правят на интересни. то има хора от които зависи тая работа и ако те не са доволни отпредставянето, сичкото "welcome" на света няма да даде права на представящия се =)) |
за тва делваме простотийте на габчик и сичко е точнооо :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Е аз нали питах преди време кой има право да казва Велкоме и тогава някой каза ами ако си добре възпитан казвай :)
Не е лошо да има яснота по случая прави сте _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 1:37 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev написа: | Е аз нали питах преди време кой има право да казва Велкоме и тогава някой каза ами ако си добре възпитан казвай :)
Не е лошо да има яснота по случая прави сте |
по подразбиране всеки от вече приетите има права да казва wlecome щом го кефи някой нов кандидат ....
ама се случва някой новопристигнал още разбрал, не разбрал, да види че така пишат другите и да реши да се покаже :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 1:41 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev - спомням си, че твоя въпрос беше в абсолютно различен контекст! Тук става въпрос за културата на юзъра. Надявам се, че никой не ме е разбрал погрешно. Няма нищо лошо всеки регистриран да дава своето лично мнение за работите на други представящи се, но тези които все още нямат права не могат да казват 'велкоме'! Въпроса е принципен и отново сорка за разводняването на темата на gal333!!!
Джуджетата са интересни, но не до там оригинални. Липста им завършеност и от към изпълнение и техника на рисунака са още зле. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 1:54 pm Заглавие: |
|
|
malei za kvi gluposti izhabihte energiq poslednite tri chetiri posta ne e istina hehe .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | malei za kvi gluposti izhabihte energiq poslednite tri chetiri posta ne e istina hehe .. |
А той искаше да каже, че бидетата не си личат, щото не са им нарисувани казанчетата, сигурен съм ;);)
(ма как ги усещам самоооо) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|