| Предишната тема :: Следващата тема | 

| Автор | Съобщение | 

| KAG 

|  | 

| Върнете се в началото |  | 

|  | 

| maceman nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

| 

|  Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 6:13 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| нещо нито цветово, нито композиционно ме кефи... а и геройте седят някак през пръсти нарисувани....

|  | 

| KAG 

|  | 

|  | 

| Demon_Hunter 

Местожителство: Sofia

| 

|  Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 9:33 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Втория варянт е доста по стегнат.Оня червения плужек долу най ме кефи.Зеленото идиотче дето виси на долу с главата също много ме радва.Кафявия гущероподобен обаче,не! Чврвената ивица,която се явява заден план от устата му е твърде силна,твърде ярка и дърпа погледа към нея.Ако подсилиш предната страна на лицето с черно ( предполагам с не по контрастен цвчт от червеното защото двата цвята ще се бият а и ще дърпат погледа на зрителя към себеси ) ще стане по-добре. Тая мечка жива ли е или играчка.Много е безизразна.Седи малко,като пън! При първия варянт ми харесва повече зелената твар от колкото във втория къдетп е жълтеникава с пипала.В момента се доблира леко с мечока.При по задълбочена разработка можеби ще възникне конфликт в цветовете на мечока и гадта.А и като цяло ако в жълто неми седи много на този тъмно зелен фон.Предполагам ще го раазработиш още.Дано стане яко.Иначе ми е интересно:)))

|  | 

|  |