Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chernat
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 6:12 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | В случая тъпото е, че се сещаш за някакво филмче на дисни или нещо подобно.., и ако има някаква история тя е такава - х'американска! Нищо лошо, но точно за това накарахме пича да постне нещо друго - негово! ББ 3 беше добре, но твърде малко... Лично аз съм от сега нататък да се завишат критериите за приемане. Затова чакам още неща от Dash преди да кажа 'добре дошъл'! |
кви критерии то се вижда от прв поглед дали може или не
според мен тря да чакаш неговите работи в раздел графики :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 6:28 pm Заглавие: |
|
|
@chernat - много неподготвено изказване!!!
Завишаването на критериите се отнася за всички, а не конкретно и само за тук представящия се, но това е предмет на друга тема. Не виждам, защо влизаш в ролята на защитник, тъй като няма за какво!!!
А аз за момента, това което виждам е само две, що годе прилични работи, на едната и липсва оригиналност, а другата е бързо моливче.
Не знам ти какво виждаш, но аз виждам, това - крайно недостатъчно и бедно представяне, макар и от човек с потенциал... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 6:32 pm Заглавие: |
|
|
според мен дори и да се завишат критериите освен по малко приети в специализираните нищо друго няма да стане...аз лично от както съм тук не си спомням да съм се изкефил много (еи така да си кажа бати изруда)на някои които кандидатства има и добри ест..дори не се сещам първоначално някои да е поствал за представяне повече от 2-3 аре 4 работи(за илюстрациите става дума)може и да бъркам...но според мен Dash заслужава да бъде приет стига след това да не се отпуска ами да бъде по сериозен и да изисква повече от себе си особенно като бъде приет(извинявам се..ако бъде приет)тва не зависи от мен все пак ...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 6:52 pm Заглавие: |
|
|
велинов, всички много добре виждаме че нещата са добри,
че са малко малко са, верно е, мисля че даш има какво да покаже още
и невиждам смисала да се чопли тази тема в представяне :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 6:53 pm Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | според мен дори и да се завишат критериите освен по малко приети в специализираните нищо друго няма да стане...аз лично от както съм тук не си спомням да съм се изкефил много (еи така да си кажа бати изруда)на някои които кандидатства има и добри ест..дори не се сещам първоначално някои да е поствал за представяне повече от 2-3 аре 4 работи(за илюстрациите става дума)може и да бъркам...но според мен Dash заслужава да бъде приет стига след това да не се отпуска ами да бъде по сериозен и да изисква повече от себе си особенно като бъде приет(извинявам се..ако бъде приет)тва не зависи от мен все пак ...:) |
ае стига философства кат не зависи от тебе, а???? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Аз май без да се усетя се оказах по средата в една много деликатна ситуация. Напълно съм съгласен, че нещата които съм показал до тук са малко, но тъй като вчера получих потвърдителен мейл, предлагам ако искате да се прехвърлим тук --
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=14265
Може би е малко крайно, но поне не създава усещането, че сте го гледали във филм на Дисни ;))) Иначе, факта, че съм бил приет не означава, че членството ми е циментирано.
В момента съм доста зает с приключването на филма си, но винаги когато имам възможност, естествено ще показвам нови работи. Преди всичко защото ми е страшно полезно да тествам идеите си за... "ползваемост" :)))
То ако не беше така аз изобщо нямаше и да се регистрирам - на никой не му притрябвали коментарите ми, но на мен са ми необходими коментари, защото без градивна критика няма как да се развиваме. Райт? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|