Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zka

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Няма как да ограничите безмислените простове без да ограничите и достъпността на форума. Да се получи затворено общество. И така не се получава, защото винаги ще има дразнещи елементи вътре, тогава какво? Още левели на достъп? Това с правата е ясно, че не прави някой по-можещ или по-умен. На мен ми се струва, че проблемът идва от там, че представяне е най-активната част от форума - принт, веб и 3д-то са полуживи, да не кажа умрели... ама явно всички сме за спазването на фирмената политика да не се постват проекти и естествено никой не работи по самостоятелни проекти... _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 3:46 pm Заглавие: |
|
|
Отделни секции за представяне за различните раздели не променя нищо освен, че ще има 4-5 раздела повече за цъкане.
Хубаво - ще ограничиш само хора в определени групи да дават мнения, но все пак нали *новия потребител* трябва да може да отговаря в темата си, което автоматично дава възможност на всички останали *нови потребители* да се изказват. Единственото, което се постига така е ограничаването на останалите приети вече да дават мнение, които не са таргет група на настоящия проблем.
Аз си мисля за нещо като на неприетите никъде - могат само да отварят нова тема в Представяне, докато някой от модераторите не го премести във временна група "чакащи" (ако си заслужавят), когато вече могат и да отговарят. И след това вече в съотвения раздел ако такова е всеобщото мнение на приетите потребители.
Друг е въпроса, че модераторите не са хора без работа и не можат само с преглеждане на представяния да се занимават ... _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 10:02 pm Заглавие: |
|
|
mira написа: | Хубаво - ще ограничиш само хора в определени групи да дават мнения, но все пак нали *новия потребител* трябва да може да отговаря в темата си, което автоматично дава възможност на всички останали *нови потребители* да се изказват... |
Е идеята е само приетите в груби хора, плюс представящия се, да могат да пишат в съответната тема (тоест този, който се явява неин автор). И според мен тази идея е доста добра и технически не е невъзможна за реализация. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 2:52 am Заглавие: |
|
|
мммм сектичка заформяме начи, аре аз ще направя значки...куллл
...., Капитане! Мухахаххах. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 8:21 am Заглавие: |
|
|
А може и след , като .някой. си пусне темата в представяне ... определени хора (доказали се) с права от дадени раздели ... да преглеждат представяне и да слагат по една звездичка или каквото и да е до темата показваща на другите потребители , че не е поредната изцепка а заслужава вниманието на другите......
хммммм , което не изключва някой завистлив нов иузър без звездичка на темата да .... си изкаже интелигентното мнение за ...роднините на подбиращите. ::))))))))))
Идеята на .мира също ми харесва .."Цитат" ::)
Аз си мисля за нещо като на неприетите никъде - могат само да отварят нова тема в Представяне, докато някой от модераторите не го премести във временна група "чакащи" (ако си заслужавят), когато вече могат и да отговарят. И след това вече в съотвения раздел ако такова е всеобщото мнение на приетите потребители. _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 10:35 am Заглавие: |
|
|
До колкото забелязвам едни катинарчета, които се появяват от известно време решават донякъде проблема ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Чет Ное 02, 2006 5:39 pm Заглавие: |
|
|
Ба м.... толкова енергия.
Толкова мисъл.
Радикални предложения.
Тва Графилата кат не го чета една седмица и после имам от сичко по много.
Кеф ти пъпчасали, кеф ти брадясали въобще стана чуден социум:))
Бих ви напомнил че модераторите са хора, и те имат жени/приятелки и те имат финансови проблеми, и те плащат данъци, и те тре да мислат как да сменат джантите на колата с по куул модел, некой чекат летото да махнат брезенто от двуколесното добиче в гаража, други броат стинки от закуски за нов обектив или за некоа нова лампа.
Опа да не забраяме ВОВ.
Та со кратце:
Предлагам некой хора да треснат по избор или едно малко или да обърнат внимание на жената до себе си (Бог знае какво се случва докато вие пледирате за съдбата на Представяне:)))
Квото и да направите Пъпчасалите няма да спрат с простотиите.
А си мисля че Графилка доказа че колкото и идиотизми да и се изсипват на глаата шъ оцелеи, тъй че Наздраве и малко чист въздух нема ви навреди:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|