Graphilla.com :: Преглед на тема - Опити за лого

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Опити за лого
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 12:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

имаш два варианта, или да си свършиш работата както трябва и да не ревеш за колко пари си се спазарил самият ти, или да направиш нещо ( като показаното ) колкото да отбиеш номера но в втория случай няма сми да показваш резултата. Колкото до шрифта това е мое мнение, дали ще го зачиташ или не леко ме интересува.
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

След като не ти допадат новите неща, на самия теб...

аз в този случей, колкото и заядливо, високомерно, нагло, надуто, пренебрежително, омаловажаващо и тн.. да ти звучи имам солюшън... НА НОВО!

Последната промяна е направена от P E T R O V на Чет Ное 02, 2006 3:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 12:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Показваш не различни варианти на логото, а просто вариации на едно и също лого и то не добро. Не мисля, че е удачно това нещо да стига до очите на клиента, но хора, свят, кой знае... Импланта ти зададе много резонен въпрос, дали това което показваш ти харесва. Ще се радвам да чуя отговора...

Имам и аз въпрос! Къде всъщност е логото в тази хава. Ако е"0"-то и стрелкичката вътре, то не виждам никаква връзка с връзка предмета на дейност на фирмата. Смесването на логото и вплитането му в шрифта също не мисля, че е добра идея. Ползването на free фонтове налага лека авторска намеса в борба поне за лека оригиналност и вид авторство. И още многобройни въпроси, който трябва да си зададеш сам още на ниво идеен проект.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LOC

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе без да искам ся ще кажа нещо лошо...повечето клиенти имат little(next to none) вкус...и ся ще ви разкажа една приказка...
имало едно време едно студио и при него дошла една туристическа агенция която искала да и направят екстериорно оформление за офиса(да нарисуват нещо на няколко стени)...та това студио измислило една идея която самото то мноооооооого си харесвало...да, ама тая идея клиента не му допадала концептуално...искали нещо "по-така"...та студиото трябвало да направи още едно предложение...ама то решило да се изтарикати и да направи най-гадното нещо което можело да измисли и като ги покаже на клиента адно до друго клиента да избере туй дето си го харесвало ТО...ДА АМА НЕ!!!ся тоя тур оператор ще има най-гадния екстериор на света, а студиото(ако има поне малко справедливост в тоя свят) ще загуби много потенциални клиенти...
@Wizard-та мисълта ми беше...ако нямаш намерение да даваш сичко от себе си за 80лв...и си готов да предложиш на клиента нещо което не смяташ за добро...ЩО ОЧАКВАШ АЗ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ТУК ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ЗА ТОЯ ПРОЕКТ???
implant написа:

да разбирам ли, че харесваш нещата които си показал?

zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сбъркал си изначално като си показал този вариант на клиента, шрифтът ме върна във времето на ТандемВидео... След като всички ти го казаха, замисли се над това "на ново".
Wizard

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми това си хареса клиентът...

Както се казва, like it or not - тва е положението :)

/офф

Някой от не толкова гениалните посещаващи форума би ли могъл да ми каже друг подобен... където посрещат новодошлите по-приветливо, без да ги правят на салата още от началото?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dreamer

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сори за откровеността, ама като се държиш като зелка, ставаш на салата.... примири се ;)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
chernat

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

като опит не е зле
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Wizard

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:
Сори за откровеността, ама като се държиш като зелка, ставаш на салата.... примири се ;)

Знам го по друг начин - "Като не те бръснат за слива, не се дръж като слива" :)
Върнете се в началото
chernat

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

покажи още
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Wizard

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега преглеждах Представяне-то и попаднах на това... Евалла, Нуб!!! Казал си всичко, което трябва, и както трябва, и на когото трябва!!! В крайна сметка нали ЗАТОВА е този форум - за обмяна на идеи, за градивна критика и т.н.??? Искам да пиша тук, за да почерпя опит, да разбера какво ми куца... а вие всичко приемате като обида. Вярно, занимавам се с това от 3 години, не съм завършил изкуства... но все пак мисля, че заслужавам уважение - защото мисля, че се старая, мисля, че има по-зле от мен и не мисля, че съм чак толкова голям ламер

Да ви припомня и това:

Цитат:
А стига с този успех.
Мно си желаем Успех напоследък звучи като псувня.

Всеки дизайнер има собствено виждане за нещата.
Моето е такова.
Определено има начин да се коментира, но тва не е твоя.
Нима мислиш че аз сега научавам кво е Типо?
Или използвам цветовете как ми скимне?
Снимките ми е интересно какво намери в тях?
Никой не е казал:
Малее ебаси дизайна?
Мен никога не ми е цел да направя ЕБАСИ дизайна.
Човек се съобръзява с много неща докато визуализира.
Имаики предвид отговора ти не мисля че трябва да аргументирам нешо повече.
Едниственото логично нещо което някой каза е момента с глоу ифиекта / сянката. Там има опасност да се издънат нещата.
Относно детайла едва ли ще се загуби до степен на неузнаваемост.
Но да ми говориш като тинейджър а да очакваш от мен аз да съм сериозен.
Фототата са зле. - Не ми казваш нищо, кое е зле начина по които са
сложени, цветовете им? Кое и какво е ЗЛЕ.
Типото не ме кефи?
ВТФ кво значи не те кефи, кометара би трябвало да е неуместно е типото (макар че не е според мен)
Колорита ми седи несериозно. Ето тук вече ми кипнаха. Как дефинираш сериозно. Може ни факта че това е цвета на сайта с които тои се отличава е несериозно.Или сериозната гама е синята или червената.
Изказвате се като Господ бе.
А в съшото време в секцииката предпечатен дизайн има хора дет не различават серифен от несерифен шрифт.
Композиция за тях е чужда дума.
Меко казано някой от тях са далтонисти.
Шото тва беше целта на занятието. Представяне за печатен дизайн.
Никой не е казал еи пичове скивайте тва е гениално.
Или еи скивай майна тва ма кефи.
И ако аз знаех всичко за предпечата за ко ще искам да пиша в графила. За мен отдавна меренето на пишки няма значение.
Шото всичко е толкова различно, всяко менеие свързано с личните виждания на някой е толкова криво че еднакво няма.
Има обши положения при коментиране.
Има АРГУМЕНТАЦИЯ.
А не нево си Детинско изплякване.
И после аз съм бил се ядосал.
[/b]
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Ное 02, 2006 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

яснУ.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети