Graphilla.com :: Преглед на тема - ЗА ВСИЧКИ МАЛКИ ИНТРИГИ ...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ЗА ВСИЧКИ МАЛКИ ИНТРИГИ ...
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 12:31 am    Заглавие: Sieg Heil Отговорете с цитат

Gluposti neska chetoh dostatuchno!!!
Badmotherfucker
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 1:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

delnete celia forum i pochvaite otnachalo.
i togava seki da si znae edin da ne postva, drug da ne obsyjda izkustvoto na tam niakoi hora, treti da chete knijki, chetvyrti da si prai muzikata.. i t.n.
nubizus, batka s tva lizane na zadnicite ne vizirah teb, a sichki NOVI (L)USERI, shtoto sichki NOVI sa loshi, nali taka batka. a ti za 2 godini ne znam kak si ovladial dotolko dobre compiutyra, che da ne moje nikoi kopche da ti kaje i da niama kvo poveche da se nauchish

abe foruma e za obmiana na znania, kritiki i ot toia sort neshta! no niakoi si paziat znaniata za sebe si, no ochakvat pomosht ot drugite.. shtoto edin skapan komentar si e niakva pomosht, inache niaashe nikoi da postva i syotvetno niamashe da ima i forum.

az poveche niamam osobena nujda ot toia forum, shtoto niama otklik, niama samo da si postvam ia.. na niakoi drugi syshto edva li im e ot polza foruma. no kakto i da e tva na nikogo niama mu brykne v zdraveto i da si kaje lele kvo she praime sega. nali taka?!
shte ostanat 10 choveka deto da si se komentirat edin drug, koeto mogat da go praviat i po icq..

vmesto da se sravniavate s clubs.dir.bg ili kakto tam beshe, pochnete da se sravniavate s niakoi po-mejdunaroden forum ilipo-dobre organiziran, shtoto takiva ima, a i tova shte vodi do napredyk!

aide imah oshte kvo da kaja ma e kysnoi tova stiga
dostatychno che da delnete posta ;)
NOX

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

BMF - radvam se, 4e si priel ideqta mi prisyrce!

--------------------------------------------------------------
Bravo taia vecher she si zaspish radosten znachi
Badmotherfucker
The Fish

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 2:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az sum edin ot novite...ili pone sum tuka ot okolo mesec pochti... verno - niamam pravo da davam mnenie, no spored men celia forum e razpredelen ujasno - toest grupite... kvo - 4 grupi, ot koito FTML mogat da postvat na vsiakude i kvoto si iskat - i shto - shtoto chatkat samo ot edno neshto? ne sum v nito edna ot grupite..i ne goria ot jelanie da buda...za da ima tochni i kompetentni mnenia spored men prosto triabva grupite da se razdeliat na chasti - koi ot kvoto si razbira, da si go dokaje, da bude priet i da si pishe samo tam... hem shte sa po-malko horata v grupite...vseki shte misli predi da govori poveche...niama da ima tolkova psuvane...prosto mislia che shte e po-dobre...a za ostanalite...prosto edno miasto, kudeto da se dokajat...i kudeto da si pishat po mejdu si...spored men prosto triabva da ima poveche razgranichenie mejdu nivata...znam che dosta ot vas shte me napsuvat, ama ne mi puka...davaite...:)P
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mort1eg

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 5:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mucho написа:

... s drugi dumi "KOJTO GO E STRAH OT ME4KI DA NE HODI V GORATA" ili "NE SYDI 4OWEKA A DELATA MU" ...

Така е. Абсолютно съм съгласен, всичко е формулирано тук.

А, да: GITS:SAC, специално откъм визия е доста постно и убито. Дизайна на персонажите, в сравнение с други анимета от последните 5 години е дооооста под средното ниво, и абе...кво да ти кажа...Цялата тази псевдо-философска насоченост на Гоуст-а, заедно с незаслужената му слава ме дразнят до немай къде. Мichailov, просто погледни някое друго сериалче, като Hellsing Order или Scryed, или Rah-Xephon, или Kenshin дори, и ще разбереш за гакво говоря. Гоуст-а има скучна визия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
borkataboy

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2003 10:42 am    Заглавие: за форума:-) Отговорете с цитат

Е това е-получава се ФОРУМ! Аз понеже съм завършил гръцка филология и се интересувам от семантиката на думите, та това е значението на "форум"-място за полемика, дискусия, дебат...Има и по-силни думи, има безмислени постове, има добри и конструктивни постове и така! Всеки избира как и дали да отговаря.
В общи линии съм съгласен със Snaker! Само бих призовал за малко по-голяма конструктивност и конкретност на мненията! С течение на времето нещата ще си дойдат на мястото-който си се интересува ще следи форума и ще поства, който не-ще го изостави!
Забравих-примери за стойностни и коструктивне постове-повечето от мненията на LoveHate, Morgoth, Gavanski & TIN-TIN!

Последната промяна е направена от borkataboy на Съб Май 03, 2003 10:55 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 10:01 am    Заглавие: аниме Отговорете с цитат

mort1eg написа:
mucho написа:

... s drugi dumi "KOJTO GO E STRAH OT ME4KI DA NE HODI V GORATA" ili "NE SYDI 4OWEKA A DELATA MU" ...

Мichailov, просто погледни някое друго сериалче, като Hellsing Order или Scryed, или Rah-Xephon, или Kenshin дори, и ще разбереш за гакво говоря. Гоуст-а има скучна визия.

Значи - готин=)
аз имах впредвид само НАЧАЛОТО с песента на Yoko Kanno
щот песента супер много ме кефи
...мдам - Alucard e готин пич=)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 10:51 am    Заглавие: Re: аниме Отговорете с цитат

niki michailov написа:
Значи - готин=)
аз имах впредвид само НАЧАЛОТО с песента на Yoko Kanno
щот песента супер много ме кефи
...мдам - Alucard e готин пич=)

a e hora, mislq 4e neshto mnoo razvodnihte temata.
Niki, priatelu... kazval sam go nevednaj no shte go kaja pak., spacer cial `as si e zagubil da pishe tuka sashtoto - ...Nedei barzai vednaga da se farlish na vejdite na tozi koito pishe neshto koeto ne ti aresva. Ae zeme da se setish malko ot vreme na vreme da se sdarjesh ot komentari.
nikoi n e dlajen da haresva teb ili rabotite ti, a ti niamash nikvo pravo da zadaljavash koito i da e da go pravi. Pro4eti vnimatelno - KOITO GO E STRAH OT ME$KI, NE HODI V GORATA
ai sq ako imate da kazvate neshto na spacer-a govorete po temata...
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 10:55 am    Заглавие: Re: аниме Отговорете с цитат

koceto написа:
spacer cial `as si e zagubil da pishe tuka sashtoto

Spacer
и един ред не е написал в тая тема!!
koceto

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 11:18 am    Заглавие: Re: аниме Отговорете с цитат

[quote="R1dler"]
koceto написа:
Spacer
и един ред не е написал в тая тема!!

greshkata e moia sorry - staashe vapros za Snaker
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

относно Snaker - ми...останах с впечатление че пост-а му е по скоро монолог.
Той просто явно показа нежеланието за дебати по темата.
Имаше да каже нещо- каза го. finito
пък аз на mort1eg-а не скачам:) искам даже ако има аниме да менкаме(макар че тва вече е far-off-topic) =)
Zing

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

niki michailov
abe ne trebva az da ti go kazvam ama STO NE HODISH DA PIKAESH I DA SE PARZALYASH

Snaker obesni kato za poludioti kakvo iska da kaze!!!!!!!!!!!!!!!!

niki michailov - ti nemash prava, tuk nema demokracia, tuk ima adski mnogo kadurni hora, tuk ima opravlyavasta varhuska koyato s zelezna raka prebiva maznite kopilita ili dava salam i hleb na nestastnite kopilita koito slusat i iskata da se popravyat ili da stanat dobri v dadena oblast.
tova e chasten forum, napraven ot nyakolko dobri maze zatova:
BADETE BLAGODARNI CHE VI SE DAVA VAZMOZNOST DORI DA CHETETE!!!!!!!!!!!!!!!!!

i prestanete da se zayadate s batkovcite ili da pishete gluposti
porchete FAQ-a parvo lamiri s lamiri takvizi
zastoto kakto ste ya podkarali, ne bih se uchidil ako edin den na GRAPHILLA.COM na index.htm se poyavi samo edno WELCOME and enter your ID and Password stoto mai samo taka chovek moze da izbega ot vazi lamiri s lamiri idvasti s torba tupi vaprosi i samochustvie bez pokritie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последната промяна е направена от Zing на Сря Май 07, 2003 12:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
koceto

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

niki michailov написа:
искам даже ако има аниме да менкаме(макар че тва вече е far-off-topic) =)

eeeeee..., niki niki... ti pa nemoja da se starpish i da ne mi oponirash - ti se trebva da obiasniavash na drugia 4e ne e prav, pak pobarza da ma svetnesh koe e bialo i koe 4erno, pak si napraskal edni raboti deto sam kazvash 4e sa offtopic - a az odeve to4no za tva ti pisah. Ma ne vi razbiram az vas pisa4ite kav to4no vi e problema. i vsashnost kakvo to4no iskash da polu4ish ot foruma i 4lenovete mu nerazbiram???
Molq, ne mi otgovarqi na vaprosa mi az prosto si razajdavam na glas.
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 12:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BAHTI GLUPOSTITE !!!

Ot dnes dami i gospoda mladi, ednolichno vavaejdam sisteme na palen teror i shte pomolia i drugite modove da mi posledvat svetlia primer.

Darjite se kato stado i znachi vi trebva pastir.... tva vaji za vsichki, EW, FTML, UBA... aman ot keleshlaci... taia tema nema da ia del, samo za da se gledate kvi ste ovce, kato go zabravite.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети