Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
R_E_X

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 3:51 pm Заглавие: Make FunnyBrand |
|
|
От доста време имената на някои фирми ми се виждат много сходни, а оттам доста подходящи за лека ирония ;)в студен съботен следобед. Та идеята е следната, да се съпоставят два отделни branda които според вас са сходни и да си разменят местата(лого,слоган и пр.) в един face2face ;) Всички са поканени, дано повече хора се включат, та ето започвам:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 4:29 pm Заглавие: |
|
|
хахаха адмирирам ;) ... свежа идея, пък и мисла ша живне малку таа секция ... е скийте ко праат графистите в техния раздел ;) ... аз личну кат намеръ малко временце ша са включа _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 6:58 pm Заглавие: |
|
|
некъде гледах подобно обръщане:))
 _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 12:28 am Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | некъде гледах подобно обръщане:))
 |
чувал съм, че реално от там идва името :) но може и да не съм разбрал правилно _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 10:34 am Заглавие: |
|
|
не си разбрал
компанията, която приватизира бетека, се казва вива венчърс _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R_E_X

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
хаха, telaviv, яко :) А според сайита им всъщност пише "Според данните от проучването името vivatel беше предпочетено, защото се свързва пряко с думата „viva”, означаваща „да живее!” и съкращението „tel” " И в тоя ред на мисли:
А винаги като видя някой по улицата с блуза на Fallen винаги съм се чудил къде се продават блузи на Wolfenstein, едва преди няколко месеца разбрах че си имало отделна марка.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|