Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:11 pm Заглавие: Проблем с Corel - pomoshdt! |
|
|
не разбирам от типове шрифтове и т.н.т. затова се обръщам тук.
Имам Corel, имам инсталирани шрифтове кирилизирани. Проблема е че повечето шрифтове не "тръгват" под Corel, на QUARK-a обаче вървят. Например Timok-B. Излиза на кутийки. [] [] [] [] Под Photoshop май го има същия проблем.
Интересното е че има някви текстове написани с Timok-B (например) които ако ги дописваш работи, можеш да си пишеш с тоя шрифт. Почнеш ли наново ---- НЪЦ
Сигурно проблема е някакъв тъп, сигурно е обсъждан в Graphilla, но помагайте, не мога да открия такава тема, а сигурно ще ми отнеме и прекалено много време, а нямам. Пък и помагам на една художничка която не се оправя много с тея неща, та...
10x _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Аз го имам същия проблем... абсолютно. И аз също не знам как да го оправя. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:36 pm Заглавие: |
|
|
10x ! .. предполагах аз. стари са му шрифтовете на девойчето. трябва да се чете по въпроса, сори на всички които са си казали.... Уффффф! Пак ли с тва? и 10x на отзовалите се. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
corel 12-13 moje bezproblemno sus starite shriftove.
Pishesh s koito ti e tam defaltnia unicode font na kirilica texta i posle -> Text->Encode->smeniash encodinga na 1252 - ANSI latin-1 i veche staria TT font ti raboti. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | сори на всички които са си казали.... 10x на отзовалите се. |
и аз и аз :)))
много мерси :) _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 6:57 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | corel 12-13 moje bezproblemno sus starite shriftove.
Pishesh s koito ti e tam defaltnia unicode font na kirilica texta i posle -> Text->Encode->smeniash encodinga na 1252 - ANSI latin-1 i veche staria TT font ti raboti. |
Corel-a e 12, ще пробвам довечера, 10х _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Вто Ное 07, 2006 10:46 am Заглавие: |
|
|
ico написа: | corel 12-13 moje bezproblemno sus starite shriftove.
еееех че голямо мерси имаш и от мен :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|