Graphilla.com :: Преглед на тема - Елфира10

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Елфира10

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
JinMachine

МнениеПуснато на: Сря Ное 08, 2006 1:45 am    Заглавие: Елфира10 Отговорете с цитат

Елфката магесница е представена след масово и продължително PVP (player vs player combat).
Гледа омерзено, защото иска душ и някакви по-удобни и функционални дрехи (например пеньоар).
Това зад нея е нещо абстрактно, което вече е останало зад гърба й.
Това пред нея свети. Не знам какво е, но й е някъде на нивото на коленете. Не е голямо, но пече здраво.

Има какво да й се оправя, но рискува да си остане вечен WIP. Така че...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Ное 08, 2006 9:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

зле!!!
-и композиционно - неоправдано оставяне на въздух от двете страни, запълнено с "цвъчки" както и да е, безцелно изграден фон...
- и цветово - лошо подбрана кална гама, кофти изградени обеми (гърдите не стига че са провиснали, ами седят и пълни с некви мастни бучки )...
не знам дали си търкал с dodge tool-a за постигане на контраст- обаче си прегорил цвета и загубил от обема (при бедрата най си личи)...
- и конструктивно- като цяло фигурата (въпреки оправданието че е фентъзи същество) не седи убедително:
- дясна ръка видимо по- дълга от лявата...
- едното коляно обърнато напред, другото настрани при все че стъпалата са в една позиция...

и в крайна сметка един цитат по памет от импланта:
- харесва ли ти това което си показал ?!?!?
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 08, 2006 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Все пак мисля, че ти е някакъв вид напредък картинката, като се има предвид, че нямаш опит с цвета и тепърва си навлязъл в тези води :)
Мен единственото, което ме притеснява са гърдите ниастина - поприсплескал си ги и са поовиснали доста :P
На места светлосенките са се получили добре - като цяло по обемите трябва да поработиш още. Детайлчетата добре си ги завъртял...
Фона е празен вярно...
Абе действай :) Ще стават по-добре картиннките - сигурна съм ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 08, 2006 1:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Frankenstein girl :]
JinMachine

МнениеПуснато на: Сря Ное 08, 2006 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мейс, истината е, че ми харесва, но знам че може да е много по-добре. Затова, благодаря за коментарите. Ще са полезни. Част от грешките не ми се случват за пръв път, явно не са случайни, други не бях забелязал или съм подценил. Няма додж, не съм го ползвал от 2002.
Уики, спрямо някои неща е напред, спрямо други е назад. Ще говорим за напредък на следващата пейнтърска рисунка.
Ботефф, това заради тена, или?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети