Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Явно, найстина ти харесва..., а за glow-а може да се постигне не само чрез филтър, но и в следствие на ниска графична култура и лош вкус!
Представянето ти е слабо! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 3:20 pm Заглавие: Re: ммм... |
|
|
Nixon написа: |
Иначе и според мен ако наистина си на 27 трябва да разбереш, че си много стар, за да започнеш да правиш дизайн. Тук има хора, които на 17 са рисували вече десет години, а какво да говорим за 27... |
Глупости на търкалета |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 3:31 pm Заглавие: |
|
|
аз пък рисувам от 3-годишен, и в 4-и клас даже бях в кръжока по рисуване на училището :-)
ма що ли спрях на 14...
жени? _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 3:34 pm Заглавие: |
|
|
Rochester написа: | Ми всичко ми харесва :) Цветовете не са много ярки, крещящи и дразнещи като на сайта на ОББ например, а са успокояващи, навигацията е лесна, макар че е по крива, глоуа не е глоу, а леър с прозрачност, шрифтът е Тахома, който, ако се не лъжа, се използва по уебсайтовете в цял свят, логото клиентът го одобри безапелационно, понеже символизира диаграма на растежа на инвестициите, а кривите и плавни извивки съм ги виждал по мнооого сайтове и никъде не е казано, че трябва едно нещо да е дялано с теслата, за да допадне на някого...
Бай дъ уей съм на 27 години... :) |
ААА, чак сега забелязах, ама ти да не си партньора на другия Мастер оф Пейн? ...web design by Blizard Artwork... а? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Пишман станах, че поканих човека... Бруте... с тез кьорави очи (Blizard Artwork v/s Wizard ArtWorx... плюс това Blizzard се пише с 2 "Z")... къде си тръгнал и ти да се занимаваш с компютри :) Я си стой на топличко при жената и децата и си четете на глас Пепеляшка :) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 4:35 pm Заглавие: |
|
|
@Wizard - защо си толкова озлобен??? Прочетох много романтично и откровенно любовно есе от теб. Доведе ме до плач и ме накара да се обадя на мама..., а тук се държиш като пълен цървул..., бива ли така. Може би амплоато на 'дизайнер' е по-лошото ти аз. Влияе ти зле!!! Занимавай се с любовна лирика... Моля те!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Когато тъй наречените 'хора' с мен се държат като с цървул, не може да очакват обръщение като към лачена обувка, Велинов. А относно есетата ми... повярвай ми, иронията ти е както неуместна, така и жалка... може би те е яд? Може би пишеш така, както 'твориш'? Ми да не завижда човек на жена/приятелката ти... Нищо, не плачкай - обади се пак на мама и тя може би ще те научи как да се държиш с хората... и да не им даваш наклон на.... ханша... с какво да се занимават и с какво не :) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 4:50 pm Заглавие: |
|
|
и тук нещата са извън контрол ... _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |