Graphilla.com :: Преглед на тема - "Провал"

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"Провал"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AleXXX

МнениеПуснато на: Нед Ное 12, 2006 8:35 pm    Заглавие: "Провал" Отговорете с цитат

Бе уж банер за сайт щях да рисувам, ма се изложих - стана си илюстрация. Пак ше почвам, този път съобразено с изискванията :D
Всякви критики и коментари са добре дошли.

wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 12, 2006 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уха! Каква голяма излагация... ц ц ц
Та следващия път като ми кажеш, че не можеш да оцветяваш - не на мене тия ;) А зарчетата, не мога да не отбележа, са супер ! Вкарал си го точно в стила който най-много харесвам (ако е правилно така да се каже:)
Иначе - при оцветяване просто имаш същия проблем - твърде много активни неща. Ръката с меча се слива с останалото. Разбирам, че меча свети, но това не го оправдава да слива така формите :P
Текстурно много ми харесва! Метала е станал много добре!
Това нещо на лакъта е станало страхотно! Въобще - отдлени нещата стоят много добре. Сега трябва да почнеш да ги пообединяваш малко само... Но то това с времето ще си стане :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
chocho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Ное 13, 2006 1:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Готин серсемин!!! :) Допада ми полагането на цвета и ако гледам на парче - главата и приятните формички по щита - свежи и постигнати с лекота.
Иначе като цяло имаш нужда от изясняване на обемите и обобщаване, за да може да изваеш убедителна форма. Добре е и да степенуваш нещата в черно-бяло. Като замижа човек да не види една "салата" :))))
Особено за банер, за да е по графично и да се възприема от раз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Ное 13, 2006 10:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

предлагам ти да удебелиш леко външният контур на отделните елементи за да може да се различават на пръв поглед формите.... в момента детайл и общ силует се сливат....
ma4u4a

МнениеПуснато на: Пон Ное 13, 2006 10:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Чак пък провал...;) На мен като цяло си ми допада:)
Светлината от меча, която явно свети само върху бронята и никъде другаде, си я направил, като една малка мъгла и там ти се разкашква всичко. А и е осветено с еднаква сила, дори на места където не би трябвало да има светлина от меча. Бронята е метална... едни по остри петна от светлината сякаш ще е по добре. Бицепса, до като го разбера, че е бицепс си преполових кафето, просто "нараменника" или както се казва там го срязва на две и това не е само при бицепса или само при тази рисунка. Често ти се сливат две форми или пък се бият една с друга. Меча е счупен, виж си хващането на ръцете, дръжката явно има извивка към тялото. Невярвам, че е нарочно.
За банер доста нечетимо, но пък е готско:)))

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Ное 13, 2006 10:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз виждам един силует. Всичко с изключение на главата не мога да разбера какво е, защо е и къде отива. Имаш много по-добре оцветени неща. Това си го затлачил до такава степен, че си убил рисунката. За какво са ти воубще да ползваш филтърчета. Ако ги ползваш ползвай ги умерено и на места.

Пусни само контур да видим как стои.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AleXXX

МнениеПуснато на: Пон Ное 13, 2006 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:

Пусни само контур да видим как стои.

haddock

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 12:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

уффф... Ами по- добре е само контур! незнам, само щото съм далтонист ли, заради друго ли...
иначе, AleXXX, това е най-доброто от напоследък, което съм видял от тебе... :) честно !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chernat

МнениеПуснато на: Сря Ное 15, 2006 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мен па повече ме кефят твоите рисунки като са с плътен и чист цвят :D
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети