Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 10:46 am Заглавие: problem s mudbox ? |
|
|
hi iskam da popitam nqkoi ako e ba4kal s mudbox moje li da mi kaje kak se otvarq OBJ ,
pri men sega problema e 4e sled kato otvorq obj fail exportnat ot maxa nezavisimo kak sym go exportnal v polygons ili quids , v mudboxa pri subdivaid mi go prevry6ta v triygalnici i stava otvratitelno
eto syob6tenieto koeto idva ot mudbox
rezultata ot subdivaida v mudbox ](*,)
a tova si e subdivaid v maxa prosto da se vidi razlikata m/u dvata :)
blagodarq predvaritelno ako nqkoi moje da pomogne ! _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 11:31 am Заглавие: |
|
|
opravih se , :)
ako nqkoi slu4aino mu izleze toq problem , da zne ! predi da exportne modela ot maxa da go subdivaidne 1 pyt , i sled tova da go exportva v obj c quids pri otvarqneto v mudbox subdivaida si e kakto trqbva
eto :
this is a very common issue, mudbox does not support triangles in your model. So export your model out of max with 1 subdvision that way you can get all quads and then you should be able to sculpt fine and add more sudbs levels.
ENJOY Mudbox Rulzz _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Нед Ное 19, 2006 10:14 pm Заглавие: |
|
|
imash li ideq v mudboxa kak da se imitira decobrusha na zbrush? |
|
Върнете се в началото |