Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
borissov

Регистриран на: 08 Окт 2006 Мнения: 77 Местожителство: Милано/София
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 2:29 am Заглавие: Търси се милозлива уебдизайнерска душа... |
|
|
...да ми направи сайта за без пари! Не че не ми се дават, просто съм на червено отвсякъде, пък спешно ми трябва да си оправя таковото, че от месеци седи под конструкция, а ората гледат...Мога да се отплатя в снимки (моем да праим портрети...моем и да не праим :-) ...Или в течен алкохолен вид :-)
Досега сам си го правех, ама вече не може да се излагам така, трябва си шукарно да е!
Трябва ми нещо адски минималистично, семпло и линеарно, по фотографскиму елегантно, контрастно, може би само черно и бяло... Нищо екзотично. ВРЛто е http://www.borissov.it. Какво друго...Ми туйто, ако на някой му се занимава да пише тукачка :-) _________________ Un chevalier de la lumière. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 2:39 am Заглавие: |
|
|
...доста наивно.
:)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 3:04 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | ...доста наивно.
:)) |
Е ква глупост каза... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 3:12 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | PASTA написа: | ...доста наивно.
:)) |
Е ква глупост каза... |
Що,
човека иска читав сайт. Читавия сайт се прави от читав дизайнер. Нема читав дизайнер дето да бачка по тоя начин .
( Предложението за бертер не го възприех насериозно, въпреки че и това е вариант )
Какво те притесни викаш? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 3:41 am Заглавие: |
|
|
Да ме притесни баш, нема как. Нищо не може да ме притесни.
Ама става въпрос не за бачкане а за услуга. Борисов не предлага работа. Добър ден не могат да ти кажат вече без да ти издадат фактура :)
То читавия съвет струва също доста пари ама хората тука го дават FREE. Ма некои хора се обаждат само да пуснат некое и друго остроумие та може и да не ме разберат. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 10:01 am Заглавие: |
|
|
Услуги батенце ....,нали се сещаш :)) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 10:28 am Заглавие: |
|
|
ши кайте после ади да ни поснимаш ей тай за кеф а? нищо че си похарчил една чанта пари за апарати и обективи и имаш некъв експириънс ама ко толкоз - ше пощракаш малко и марш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Според мен да намериш дизайнер, който да оцени бартера който предлагаш ще стане лесно.
Но виж - програмист.. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Според мен да намериш дизайнер, който да оцени бартера който предлагаш ще стане лесно.
Но виж - програмист.. |
Хайде, хайде ... да не са обиждаме сега така. :РРР _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 12:52 pm Заглавие: |
|
|
E как колегата с авто-дизайна си намери веднага фен да му го направи, пък за фотографа - не...... който иска да опита, който не му харесва идеята - да не му прави сайт :)) От спорове няма полза :)
Аз съм фен на Борисов, но пък едва ли ще се справя толкожа добре колкото трябва в случая :))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 12:53 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | ...толкожа... |
гадна фонетична.......... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borissov

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Ехааааа, благодарско на всички, които се обадиха! Имам точно 5 входящи съобщения по темата, само че сега трябва да изхвърчам по задачи, та не мога да им отговоря поотделно - туй ще стане довечера! Още един път много благодаря :-) Поздрави на всички!!!! _________________ Un chevalier de la lumière. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Борисов ме изпревари с апела, pazzo fotografo... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Паста върл капиталист:)) ха ха.
Мисля че ще се намерят хора да ти помогнат пич:) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 5:29 pm Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | Паста върл капиталист:)) ха ха.
Мисля че ще се намерят хора да ти помогнат пич:) |
:)
Под "наивно" имах предвид че шансът да се конструира сайт еквивалентен на нивото на фотографа е почти нулев при този избор на дизайнер.
Просто щото да напраиш нещо наистина качественно ( каквото смятам че заслужава borissov) си требе много, много проучване, потене и работа. Ма много :))
Иначе ако не бех почти фалирал, и аз бих се захванал с такъв проект.
Може и да не съм прав, знам ли. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 8:04 pm Заглавие: |
|
|
От пича дет прави коли ( и общо взето си търси работа) до фотографа има огромна разлика.
Аз лично на пича с колите за кеф ще му измаам нещо и то ще работи.
Ма за фотограф на твоето ниво, които иска да държи цена ( и да е вдига), инвестира в техника и демонстрира про умения ( малко тре по ретуша да поработи:)))
е меко казано несериозно да търси бартер при положение че сайта е от огромно значение за него. Бих те посъветвал да зарежеш идеята за бартера, по добре кажи искам отстъпка и си плати. Тогава ти гарантирам резултат които си заслужава. Щото с блог цмс и с един цсс скин нема стане. Тря ти некой неща които си искат намеса и на програмист и на дизайнер.
Ма ти си знаеш:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borissov

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Pasta, еее, благодаря :-)
nub: ами аз много добре знам колко е несериозно, обаче нямам друг избор за момента - работя де факто безплатно, само заради името и контактите, и си плащам наема със заеми, станал съм един финансов Макиавели...Иначе да не мислиш, че ми е драго да искам някой без пари да ми работи! Затуй като келепир в замяна мога да предложа само нещо фотографско, по избор...Плюс реклама, и домашна ракия...:)
Но съм адски приятно изненадан, че седем души досега ми писаха по въпроса, изобщо не очаквах!!! Сега ще им отговоря :-)
Та така :-) _________________ Un chevalier de la lumière. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|