Graphilla.com :: Преглед на тема - korica na kniga

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

korica na kniga

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
big_brother

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 6:42 pm    Заглавие: korica na kniga Отговорете с цитат

Triabwashe da naprawia predi sedmica korica na kniga za ulicite na Stara Zagora. Znachi sadarzhanieto e neshto ot wida:

ul. "Car Iwan Asen" - imenuwana prez 1968
predishno ime "Hadzhi Dimita Asenow"
......niakaw tekst za Iwan Asen - kaw e i t.n.

PO sashti nachin i kwartalite: kade se namirat w grada, koga sa sazdadeni.

Iskam da otbelezha che na koricata otzad shte ima tekst warhu snimkata, niama da ostane taka. Shte mi e interesno kakwo wi e mnenieto.

http://droid.hit.bg/korica.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Shhhh kulegaaaaa... h.D. Asenov oshte taka si sa kazva.... 20 i kusur godini sam jivial na taia ulica i daje dnesta sutrinta ot tam pragnah i oshte tai si sedeshe :)))))

Sia savetite:
1. Mani tui bozavoto-nikvo sinio.... cveta na SZ e zeleno i tva ne podleji na komentar, primerno edno P340C bi svarshilo idealna rabuta
2. Teia dagi na zadnata korica sashto gi mani
3. Sloji gerba na grada, toi si mu e simvol, kakto i takav na Istoricheskia muzei /btw shto oshte ne mu e postroena sgradata/
4. Mi zaigrai sa sas zaglavieto dee, to verno che kato napedish edni serfni centrirano, nemoi da sgreshish i vse shte e prilichno, ma potarsi nekav drug variant de.
5. Shto adjeba kat slagash na fronta serifi, gradcheto /ne garba/ ti sa sanserifi, mi trebe da se spazvat nekoi neshta deee....
6. Davai po seriozno, che si go haresvam grada:)))) Lipiteeeeeeeeeeee.......
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 7:19 pm    Заглавие: едното ми мнение в случая Отговорете с цитат

Всички обичаме power clip(или group в Photoshop)
обаче цвета на фона направо кара снимките да потънат.
Подбирането ти в момента е такова че това жълто(заглавеито) с това зелено оприличава корицата на вече твърде претърпяла влиянията на времето.
Надписът " стара загора" е пасивен, което може да се дължи на факта че в JPG-А е много малък и нечетим, но аз лично се опасявам че твърде много се слива със снимката.
Съжалявам че трябва да продължа в неодобрително критичен тон, но нивата и цетовете на най-голямата снимка - улицата са сиви и неотчетливи....което всъщност си е от снимката но като идейна композиция виждам едно сладко късче парково пространство оградено от упадъчен бетон...малко забива.
Идеята с комбинираните овални форми обаче е супер(особено след като един хубав ден им промениш цвета)и смятам това за приятно конструктивно решение ка да раздели6 фотографиите една от друга.
На гърба виждам нещо, което ме озадачава...онези небесни серпантини тип star trek, които като чист стилов елемент са си нещо хубаво(особено приемайки факта, че ВСЕ НЕЩО трябва да има на този гръб освен едната гола снимка).
Някак си обаче не ми се връзва. Предполагам отново заради пасивността , породена от снимката, отзад. Не съм толкова сляп ма нещо им губя видимост на тея джезгии(е тва е един ерудиран термин=) ).
Замисъла ми е привлекателен.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
big_brother

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2003 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x LoveHate i niki michailov. Shte se saobrazia opredeleno sas zabelezhkite wi.
LoveHate towa ne e citat ot knigata. Prosto niakakaw primer kojto estestweno che ne e s wiarna informacia. I wse pak sorry za ulicata ti :) .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2003 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми се струва, че би било по-добре да избереш друга снимка за улица - тази е направо отблъскваща. Няма тротоар, няма маркировка, добре, че не се вижда и някоя дупка. Ако това ще представя Стара Загора, то не е най-удачния вариант. Не може ли нещо пролетно, зелено. А и на парка ми се струва, че ще е по-добре дневна снимка. Тази нощната навява нещо сумрачно. Иначе за композицията - мисля, че СПРАВОЧНИК трябва да изпъква повече и да е преди изреждането.
k_x

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2003 7:34 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

hahah! si4ki li ste ot stara zagora we? :) iskam posle da si q kupq taq kniga :) taka i ne gi nau4ih tiq ulici :)
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети