Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
M0
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 3:15 pm Заглавие: BW |
|
|
С нетърпение очаквам коментарите ви! _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 1:21 am Заглавие: |
|
|
хора, една дума не казахте...! къде збърках? _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 1:23 am Заглавие: |
|
|
2рата най ми допада. Последната също би ми допаднала, защото си падам по далекопроводи и неща, но ми липсва малко драматизъм :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 1:25 am Заглавие: |
|
|
На мен първата ми харесва много (ако ще си говорим за драматизъм...) Има толкоява тъга в погледа на този човек, че чак ми става мъчно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 2:41 am Заглавие: |
|
|
Първия портрет и на мен ми допада, има едно ...такова топло излъчване :)
... набива ми се обаче на очи фона,
отдясно черното стои много силно и като отрязано, докато отляво прелива в образа. _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 10:05 am Заглавие: |
|
|
вторият портрет много ми допада като мекота и излъчване... само дето прекалено си прогорил черното - много равно е станало.....
портрет #1 е прекалено шарпнат... всичко играе- космите по брадата, бръчките, контражура ... иначе си хванал много особено състояние на умиротвореност...
при пейзажите ми липсва нещо живо което да раздвижи (колкото и да е клише това).... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Нед Ное 19, 2006 1:53 am Заглавие: |
|
|
Wicky predpolagam sumo ima6e predvid kato kaza 4e lipsva dramatizam ,nebetata na landscape-ovete...i mnogo kofti blurnati,az dokolokoto znam za convertnati BW landscape-ove, tui kato ne se angajira6 sas kompozicia na cvetove ,nai vajnoto pri tozi tip fotografia e da ulovi6 dobro nebe ot tam idva cialta drama i valnenie ot kadura.I ne se dose6tam za nikakva pri4ina peizajite da ti sa sas tolkoz ograni4en DOF.Ina4e mi haresva idetaa 4epri niqkoi ot kadurite si tursil dobur preden plan...no pri drugi lipsva.
Portretite i na men mi haresvat ,no spdeliam mnenieto i na ostanalite zaobrabotkata im ....nai mi haresva posledniat kadur _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 4:07 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ви! _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Пон Ное 20, 2006 6:00 pm Заглавие: |
|
|
На мен втората много ми харесва. _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|