Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 9:28 pm Заглавие: въпрос към колегите в календарния бизнес |
|
|
Колеги, колко се плаща на художник ако му се ползват картините за календар, тоест 12 листен календар с картини. Все някой е правил и има инфо. Предварително благодаря. _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 10:25 pm Заглавие: Re: въпрос към колегите в календарния бизнес |
|
|
PetyoDenev написа: | Колеги, колко се плаща на художник ако му се ползват картините за календар, тоест 12 листен календар с картини. Все някой е правил и има инфо. Предварително благодаря. |
Е и ти си бахти мекрантилния тип, за английската кралица не си ли работил бе! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 10:37 pm Заглавие: |
|
|
не бе Бруте, те мойте за стена не стават камоли за календар :))
не ме разбра нещо, карай
за картини на колеги става въпрос ако някой знае да каже ако не здраве да е
п.с. за нейно величество не съм работил ;)) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 11:06 pm Заглавие: |
|
|
мен ку питаш не учаквай тука отгувур (макар, че то чувек знае ли ;) ) и то не за другу ами защото в момента се едно питаш - "колко струва една кола?" ... ама нито си казал нова ли е, стара ли е, ква марка е, къв мудел и т.н. ... нал са сещаш че има трабантче, ама има и бентли гт континентал (пу за мене си едно ;) ) ...
... та какво искам да заключа ;) - цената е такава каквато автора си прецени _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 11:30 pm Заглавие: |
|
|
вервам ти Мучо, просто питам ако некой вече му е минавало подобно нещо ако желае да сподели. Авторските права % от цената на крайния продук ли са или се дава твърда сума или друг вариант, незнам. Все пак не говорим за картини на Майстора а на нормални живи художници :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Вто Ное 21, 2006 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Ми ти само въпроси задаваш, а кога ще почерпиш ммм? То не може така, казано си е "дай за да получиш" !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 11:04 am Заглавие: |
|
|
Le Brute написа: | ... а кога ще почерпиш ммм? То не може така, казано си е "дай за да получиш" !!! |
е това е вече приказка :)
черпя бе Бруте ще разбереш че е така :))))) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 11:19 am Заглавие: |
|
|
Аз съм правила. И съм продавала неща за 12-листен календар. Когато ги купувах, художниците казаха, че взимат м/у 80 и 300 лв. за една. Мойте ги купиха по 150. Все пак, прави са като ти казват, че много зависи. Но рекламните агенции, които се занимават с календари, обикновенно взимат горе-долу такива пари. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 12:09 pm Заглавие: |
|
|
В случая зависи и какви права даваш въру тях
ако е само за еднокртна употреба, тоест за този календар - цената е една, но ако правата са за постоянно, т.е нямаш право да ги публикуваш никога повече, цената е друга;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|