Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
чук и гег

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 6:28 pm Заглавие: |
|
|
за да не дразна някой ня ти давам повече съвети но ако си решил да пробваш идеята с издължените ченгелчета провай да ги сложиш на диагонал в смисъл на C-то да е отдолу буквите onsu да са отгоре махни shut down о-тата махни игачката на ф-то и т-то направи го максимално опростено първо да видим дали има смисъл идеята и след тва евентуално можеш да добавяш некви детайлчета иначе си мно бърз |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Супер съвет! Благодарско! Ей сега пробвам :) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 6:57 pm Заглавие: |
|
|
значи откажи се от f и t трябва да са на еднаква височина малките букви т.е тря се използват F и T в съответния размер ся виж кво ти предлагам на consult т-то го слагаш и него горе ченгела на C-то минава зад L-to и се свързва с ченгела на S-to а другия ченгел на S-to отива до края на надписа като се оговаряме че височината на f и t е като на о-тата например |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Уизърде, без ни най-малко да се заяждам ще ти кажа че си адски, ама адски далече от истината - на светлинни години направо. Иска ми се да мога да ти дам някакъв конструктивен съвет, обаче тва типо е толкоз криво и неподходящо барнато, че просто не може да стане. А на онова дето му викаш "стилизация", няма нищо общо със стилизацията.
Най-добронамерения ми съвет е да го изтриеш тва без да го изнасилваш повече и да пробваш нещо отначало с по-малко пипане на шрифта и повече внимание към един добре измислен граф. елемент. Тва дет си тръгнал да правиш - шрифтово лого, е едно от най-трудните работи и ти е раничко още за него. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 6:59 pm Заглавие: |
|
|
може и да бъркам щото L-то ти е малко значи тря се работи по проблема с височината на f и t да бъдат като на другите букви |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 7:13 pm Заглавие: |
|
|
ima napredak, derzai! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 7:18 pm Заглавие: |
|
|
RiN написа: | Уизърде, без ни най-малко да се заяждам ще ти кажа че си адски, ама адски далече от истината - на светлинни години направо. Иска ми се да мога да ти дам някакъв конструктивен съвет, обаче тва типо е толкоз криво и неподходящо барнато, че просто не може да стане. А на онова дето му викаш "стилизация", няма нищо общо със стилизацията.
Най-добронамерения ми съвет е да го изтриеш тва без да го изнасилваш повече и да пробваш нещо отначало с по-малко пипане на шрифта и повече внимание към един добре измислен граф. елемент. Тва дет си тръгнал да правиш - шрифтово лого, е едно от най-трудните работи и ти е раничко още за него. |
чети тука, чети тука
оня с чука му е рано да пише за кото и да било =)))))))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 7:30 pm Заглавие: |
|
|
тъй е по добре вече важното дали на теб ти харесва тва което ме дразни е че C-то и S-то не са и свързани ченгелчетата и другото е че двете t-та са различни иначе общо взето е по добре от там нататък обаче тря се работи още аз обаче спирам дотук със секви коментари по темата понеже не искам да дразня балъците |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 7:33 pm Заглавие: |
|
|
чук и гег написа: | ...понеже не искам да дразня балъците... |
Ou, it hurts....
Уизарде, забил си се според мен в задънена улица, колкото и да го магериш това, фонт няма да стане скоро.... няма правила в изчертаванията, имаш различни букви, криви дъги... по-добре наистина разгледай добре из нета, и тогава пак...... няма как ;)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Ное 23, 2006 7:39 pm Заглавие: |
|
|
чук и гег написа: | понеже не искам да дразня балъците |
Най-после разбра къде е проблема :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 10:55 am Заглавие: |
|
|
Мъчиш се с неща които явно не ти се отдават още да направиш, вземи и напиши това име с един санс четлив, и го приключвай, най-малкото поне ще могат да прочетат името на фирмата, а няма да се налага да звънят в Ленгли за дешифровка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 11:27 am Заглавие: |
|
|
ей ама си упорит де :) оставиго малко на мира това лого, пък след ден два пак го отвори, в момента го мъчиш _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 11:29 am Заглавие: |
|
|
и да знаеш чук и гек нещо те бъзика... да види докъде ще му се вържеш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 11:45 am Заглавие: |
|
|
Мен тази тема ми прилича на сесия съобщения по кю-то. Незнам защо не минете не друг вид комуникация, уизърд и чук и гег имам в предвид. Единия показва варианти, другия го съветва... нещо ми се губи. Ако пускаш тема за представяне - представяй се. Ако просто пълниш форума, не мисля че е редно. За всяко ново лого нова тема и само двамата си коментирате. Погледнете се по колко мнения имате, без да имате права за която и да е секция. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 11:53 am Заглавие: |
|
|
oще работа |
|
Върнете се в началото |