Graphilla.com :: Преглед на тема - Fields of gold WIP

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Fields of gold WIP

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Нед Сеп 03, 2006 3:28 am    Заглавие: Fields of gold WIP Отговорете с цитат

Не виждам често тук да се пускат работи в процес, затова се колебаех дали да пускам WIP тема..
Трябва да будувам цяла нощ, ще изпращам една много скъпа за мен приятелка на летището по нощите, и за да не захапя плувката (щот' после ставане в 4 друг път:-) ) си пуснах Eva Cassidy (страшен кавър на "Fields of gold") и почнах да рисувам..

P.S. Тъй като напоследък съм малко по-ангажиран, отколкото би ми се искало, процесът ще е бавен и мъчителен вероятно:-)
Ще бъда много, много благодарен, ако помагате с критики и коментари - за мен най-добрият начин да науча нещо..
Пък и ще ме мотивира да завърша най-сетне една работа, че повечето приключват в рисайкъл бин-а след като престоят малко в work папката :-)
Мерси предварително..

1. скица - съвсем семпла, само очертаване на контурите, да има откъде да тръгна така да се каже..

2. блокиране на основните цветове..

след около час още:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vnnikolov

МнениеПуснато на: Нед Сеп 03, 2006 4:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

3. Малко смяна на композицията, пипнах леко облаците и момата, че беше като кроманьонец в ръцете:-)..
Роклята мисля да бъде светлосин сатен с розови/червеникави елементи (ще търпи мноооого промени), добавих и едно цъфнало дръвче да не е толкова празно горе..

Стига толкова за днес, че таксито чака..

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bocho

Местожителство: Out of space

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 9:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe neshto taq lqvata ruka (neino lqvo) ne e hubavo napravena,
spored mene trqbva roklqta da e po plavno narisuvana ,da izglejda taka sqkash sledi formata na tqloto i trqbva da e po razdvijeno i da ima nqkvi gunki, i zashto si i mahnal kosata/
vnnikolov

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 3:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@bocho - Първо, мерси за коментара..
За мацката далеч съм от мисълта да я оставя така - само пипнах пропорциите от първоначалната скица, да не седи толкоз грубо..
Засега ще си стои така - плехава и безформена - оставям я за най-накрая, че принципно си имам ядове с изобразяване на човешка плът..
Мадамата и дизайна на роклята едва след като приключа с фона - на този етап са само за декор ..
Роклята ще е доста по-джиджена:-).. Вчера гледах в продължение на поне час всякакви булченски, абитуриентски, medieval и прочие модели на рокли, за да видя аджеба как ги правят хората..
За съжаление са ме нагъзили яко с бачкане в офиса и като се прибера не ми е много до сядане зад компа, но ще гледам тия дни да намеря време и да постна малко обновен вариант..

Благодаря пак за коментарите, ще ги имам предвид в процеса на работа..
Върнете се в началото
bocho

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 3:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

shte sledq processa :)
vnnikolov

МнениеПуснато на: Сря Сеп 06, 2006 10:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малък ъпдейт, ма за толкоз ми стигна времето днес, че трябваше да ходя на бачкане ..
Бавно, но славно, или както биха казали някои - тъп и упорит :-) ..

Върнете се в началото
bocho

МнениеПуснато на: Сря Сеп 06, 2006 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da roklqta taka opredeleno e po dobre,
no vij samata raka lqvata,paleca i sedi neestestveno ,na purvata cvetna risunka koqto si postnal izglejda po pravilna.
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Съб Сеп 09, 2006 1:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

пъхни малко кости у ръцете, може да помогне:))
иначе мисля че става гот, само помисли дали не трябва да загатнеш малко краката между ичимикъ..
роклата много гот цветове си избрал, ама виж още малко да живне като материя:) и разнообрази като тонове житото и небето:)
чакам още ВИП:)
vnnikolov

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 9:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

най-накрая намерих малко време да продължа с тази работа..
все още много WIP..
днешната порция музика - Нора Джоунс..

@DJ_CyberGod - и роклята, и житото и небето мисля още бая да ги разнообразя, ако намеря време тази година, ако не - нова година нов късмет, както разправят :-).
Мерси за коментарите, момчета..

Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

до тука е може би една от най- добрите ти работи ...
все още продължаваш да работиш само с чисти цветове...
житото ти е жълто, небето синьо, тревата зелена и т.н. ...
като изграждаш обемите пробвай да вкарваш и други цветове (всеки път го казвам това) , иначе работата стои наивна....
разгледай малко рисунки на живописци- обем не се прави с градиент от 1 единствен цвят,
в него има и топло и студено, има светлина, сянка , контраст, богатство от тоналности...
излезни от този кръг в който се въртиш, даже и да не седи добре, просто ще натрупаш повече експириънс и ще дигнеш левъл ;Р
в момента циклиш на едно място....
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

лицето на девойката много гот..останалото не!
Баткоти Мейс ти е обяснил що.
ma4u4a

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Същото, като implant щях да казвам, ама вече няма смисъл:)))
Вижда се, че може да стане, стига да решиш;)

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vnnikolov

МнениеПуснато на: Пон Ное 27, 2006 10:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за коментарите, ще гледам да се постарая повечко този път..
Дотук се опитвах да градя форми, а не обеми.. Тепърва ще наблягам на цвят и обем..
Както казва Мейсман (вече на няколко пъти, ма този път мисля да се вслушам по-внимателно) ще опитам по-смело, дори и с риск да не се получи както ми се иска..

Между другото за пореден път съм много благодарен за критиката, помага ми много, дори и на пръв поглед да не давам признаци за това :-)..
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пон Ное 27, 2006 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мен ме кърти пеперудката:)
Demon_Hunter

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 27, 2006 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да,пеперудата е трепач.:))))))
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети