Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dash
|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 4:43 pm Заглавие: Play? |
|
|
През изминалите две седмици достъпът ми до интернет и изобщо хардуер от всякакъв тип беше малко затруднен, но за сметка на това измислих една игричка, която реших да споделя с вас. Играта се нарича "Най-Зверската Игра Която Стоян Петров Познат Още Като Даш Измисли Докато Си Вървеше Един Ден По Главната Улица" или за по-накратко НЗИКСППОКДИДСВЕДПГУ ако ви е по-удобно така ;))
RULES! RULES! RULES!
Правилата са изключително опростени, за максимална достъпност на геймплея и се свеждат до следното -- избирате си най-натоварения маршрут в града в който се намирате, като целта е в пиков час да стигнете от точка А до точка Б за възможно най-кратко време без да докосвате хората, сградите, колите, или зелените еднорози около вас! (Добре де, еднорозите може, но само веднъж, че да ми кажете после какво е усещането)
Пример: Ако се намирате в София, и приключвате работа/училище/седмична сбирка на анонимните комикс-маниаци някъде към 05:30 PM спокойно можете да се пуснете за един кредит по продължение на цялата "Граф Игнатиев" без значение в коя посока.
Имайте предвид, обаче, че за всяко докосване на минувач губите по 20% от кръвта си, за всяко опарване от цигара - 50%, а блъсване в каквото и да било, приключва играта ви моментално. За избор на маршрут с невъзможно тесни тротоари или тротоари заети от кафенета по дифолт ви се отпускат 100 бонус точки, които така или иначе няма какво да ги правите, но поне са някакъв стимул.
Степента на трудност на нивото се определя от метеорологичните условия - съответно "Easy" за слънчево време, "Moderate" за киша и "Hard" за дъжд (защото при дъжд повечето хора ходят с чадъри, които освен, че допълнително ограничават пространството ви за придвижване пречат на видимостта на останалите и всички непрекъснато се бутат един в друг).
Забранено е ръгането на хората с пръчка, за да се дръпнат от пътя ви, носенето на дълъг шлифер на голо (тъй като тогава останалите сами ще ви избягват и така ще обезсмислят играта ви) както и яденето на понички с баварски крем в Дънкин Донатс, защото са изключително калорични.
БОНУС МИСИИ
След като веднъж усъвършенствате своите уменията, можете да разнообразите играта си с мини-игри от типа "Обезвреди минираните плочки", целта на която е да избегнеш плочките по тротоара под които се е събрала вода; много подобна на добрия стар Миночистач на Майкрософт и второто изпитание в "Индиана Джоунс и последния кръстоносен поход".
ПРЕДИМСТВА
Предимствата на играта са невероятно много, но най-значимите са фактът, че не изисква специална екипировка, подходяща е за клаустрофобици, 100 процента приложима в градски условия, предлага богат избор от карти в зависимост от местоположението ви, подобрява рефлексите и намалява риска от контакт с досадни познати.
НЕДОСТАТЪЦИ
Няма.
TIPS & HINTS
Пазете се най-много от тези, тъй като те се явяват нещо като тройна заплаха - носят запалени цигари широко встрани от тялото си, постоянно сменят посоката на вървеж и по някаква причина винаги махат пластмасовата капачка на картонената си чаша с горещо кафе.
ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Ако имате някакви идеи за нива, бонуси и босове, ще се радвам да ги споделите тука, щото с един приятел от айсикюто се навихме да разработим "жмичка" за Gameboy, PlayStaion 3 и XBOX 360 и ако нещата потръгнат после може да подхванем и НЗИКСППОКДИДСВЕДПГУ-то.
Ми, това е за сега. Дано ви допадне.
Ченкуйе. =P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Ха ха идейно! :)))))))) То май в големия град тази игра я играете нон-стоп:) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 4:58 pm Заглавие: |
|
|
нема победа в тоя куест дееба =((
освен ако не си носиш/намериш bonus item "винкел"... а па тогава се превръща от куест в doom2.... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Хаххаха тая игра може да се пренесе и на платното...... аз с колата съм съпричастен :РРРРРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 5:04 pm Заглавие: |
|
|
на тази дето си я дал за хинт, фатката е м/у краката да минеш, я глей колко пространство се е освободило... като дигнеш левела пробвай в градкския транспорт да пойграеш :D _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 5:04 pm Заглавие: |
|
|
на тази дето си я дал за хинт, фатката е м/у краката да минеш, я глей колко пространство се е освободило... като дигнеш левела пробвай в градкския транспорт да пойграеш :D _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 7:48 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | нема победа в тоя куест дееба =((
освен ако не си носиш/намериш bonus item "винкел"... а па тогава се превръща от куест в doom2.... |
Супер свежо като идея. Не бях се сетил изобщо да добавя "inventory" =D
dreamer написа: | Хаххаха тая игра може да се пренесе и на платното.. |
=))) Може това да мине за ъпгрейд - като вземеш успешно няколко мисии при най-висока трудност и получаваш достатъчно кеш за да си купиш возило. Става малко като GTA ама няма да удряме хората с талпи по главите и ше замажем проблема с плагиатството =P
zka написа: | на тази дето си я дал за хинт, фатката е м/у краката да минеш, я глей колко пространство се е освободило... |
Хахаха... скицирах я набързо щото някакъв здравеняк се задаваше с една табла МакТостове и картофи и аз реших, че и е гадже O_o |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 8:24 pm Заглавие: |
|
|
треа инвентар, треа =)))
unique item - билетче за градски транспорт - води до бонус ниво "трамвай" - където въоръжен с перфоратор в чорап треа си пробиеш път до сикрет руум-а "седалка", где можеш да си възстановиш кръвта и маната... уххх... пак се отплеснах =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2006 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Хахахахахаххах... Това последното още не съм го прочел докрая щото погледа ми се замъти от смях =))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 12:05 am Заглавие: |
|
|
гхяхяхяхяяяя....култово! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 1:43 am Заглавие: |
|
|
Поздравления! Ето така се раждат великите идеи - като ти спре нета :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Стамина и чек поинтове като мимас също трябва да присъстват в сценария... Вие вече играете ли? Стори ми се, че вчера една мацка се беше пуснала, подскочи като опарена като (без да иска) се закачи в мене. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fidelio

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 5:47 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа:
Цитат: | Стори ми се, че вчера една мацка се беше пуснала, подскочи като опарена като (без да иска) се закачи в мене. |
ай ся!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 7:09 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Поздравления! Ето така се раждат великите идеи - като ти спре нета :) |
Само дето докато не тръгне отново не можеш да им дадеш гласност ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Ное 30, 2006 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Много яко :))))
dreamer написа: | Хаххаха тая игра може да се пренесе и на платното...... аз с колата съм съпричастен :РРРРРР |
...аааа без такива, тогава вече няма да мога да газя пешеходци ... а е такъв кеф :P _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 11:33 am Заглавие: |
|
|
Може да има и задание, в колкото по-малко филми влезеш на ден да ти цъка бонуси :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 12:34 pm Заглавие: |
|
|
54ka написа: | Много яко :))))
dreamer написа: | Хаххаха тая игра може да се пренесе и на платното...... аз с колата съм съпричастен :РРРРРР |
...аааа без такива, тогава вече няма да мога да газя пешеходци ... а е такъв кеф :P |
Ееее губи ти се идеята....... на тротоара си горе долу срещу равни, борбата е равностоина..... с колата да газиш пешеходци е неравна битка и няма тръпка :)))))))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|