Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:47 pm Заглавие: produljenie na tema.... |
|
|
misla 4e Mucho beshe postval nyakakvi svoi razrabotki po temata... ta tia dni mi se naloji da sedna i az da pravya logo za na Prista otbora po motosport.... nyakoi ot vas sa vijdali matora predi.... ei go siga ve4e i na logo.....
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Едва ли това е най-добрата переспектива за мотора (малко кофти ни е обърнал гръб), освен това можеше да се опиташ и някаква динамика да изкараш откъм шрифт, този в момента стои доста статичен.
Мисля че още работа иска ;-)) _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 5:58 pm Заглавие: |
|
|
eeee, mene me radva tva _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:00 pm Заглавие: |
|
|
aD написа: | Едва ли това е най-добрата переспектива за мотора (малко кофти ни е обърнал гръб), освен това можеше да се опиташ и някаква динамика да изкараш откъм шрифт, този в момента стои доста статичен.
Мисля че още работа иска ;-)) |
ne mislq 4e potora ni e obyrnal grub??? _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Minimiro ти тоя мотор само на тоалетна хартия не си го слагал още
Вземи сложи нещо друго ве!
Или поне друг изглед - на задна гума, наклонен на дясно и пр _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:23 pm Заглавие: |
|
|
nema brat4e....lyubimite polojenia na motora ne gi opredelyam az...oshte po malko pa na zadna guma...... sha ma izdat s parcalite sha ma izdat....
P.S. Ku treva i na tuvaletna hartiika sha gu turim be :) ... kolko mu e :)
P.S.2. am Valbo otbor po motorsport ko drugo da mu slagam osven mutorite bra :). Osven tva nam shto si4ki jiveete s ubejdenieto 4e motora e se edin, ne e, 8 li 10 li byaha...e verno sal maniacite i az gi razpoznaame :) (az po zonite za retush :oPPP ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Ох тез клиенти;-)
Цвят поне няма ли да вкараш?
ако не се лъжа - май зелено имаше в логото на приста оил
И вярно - много статичен тоя фонт _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:35 pm Заглавие: |
|
|
cvyat pone zasega ne..... tui malko taka momentno se naloji da go zmisla... i pone zasega ne se pridvijda upotreba konkretno za nikude...ma nishto 4udno da me stegnat nekoi den...ninam...KMDV*.. kakto kazva bashticata....
/* Katu Mu Dodi Vremetu.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 6:52 pm Заглавие: |
|
|
kogato si blyskah tikwata po toz project nou psueh 4e malko se polu4awa logo v logoto (ma to twa si e iskane na klienta) ...
... ina4e toz mator ne znam dali e dobre, no opredeleno si mqza na mator (za razlika ot mojto :) ...
... oba4e toz font 4estno ni my kefi - mqza mi kat za ime na spisanie, a i drugo mislq si 4e matora trea da ima po-centralno mqsto ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Matora si e OK, obacheeeee....... izobshto ne sam uchakval ot tebe takova LAISHKO izpalnenie s fonataaaaaaaaaaaaaa........
Mini, mama, neznaish li, che horizontalnite gredi vinagi trebe da sa po tanki ot vertikalnite ????????? Sledushtia pat kato promeniash geometriata na font, otdeli 5 min da prinedesh neshtata pone po osnovnite pravila na typo-to. BATI< IMA SI JELEZNI PRAVILA v nekoi neshta beee... i tva ne podleji na komentar........ _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 7:11 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | ...Sledushtia pat kato promeniash geometriata na font, otdeli 5 min da prinedesh neshtata pone po osnovnite pravila na typo-to......... |
e tva si beshe laishko izkazvane.... :)
moe da ima takiva pravila, niznam, ma da si me videl mene nyakogish da buzaram font?m?
I otde ti pa hrumna 4e sha sedna na ri4ica demek na to4ka po to4ka da go izpisvam be aloooooo :o))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 7:14 pm Заглавие: |
|
|
Ia mi dai ti imeto na fonta deto hor. gredite sa tolkoz debeli v sravnenie s ver. ???? Opanal si ko nagore i ne si gu oprail.
Trebe se starae chuvek na taia niva.... kat ne ti sa starae, ne sa fashtai za neia>>>:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2003 7:17 pm Заглавие: |
|
|
purvata mi rabota utre she e da izrova fonta, 4e she poteglyam :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Май 09, 2003 10:39 am Заглавие: LH! Некви чудеса се случват! :-))) |
|
|
LoveHate написа: | Matora si e OK, obacheeeee....... izobshto ne sam uchakval ot tebe takova LAISHKO izpalnenie s fonataaaaaaaaaaaaaa........
Mini, mama, neznaish li, che horizontalnite gredi vinagi trebe da sa po tanki ot vertikalnite ????????? Sledushtia pat kato promeniash geometriata na font, otdeli 5 min da prinedesh neshtata pone po osnovnite pravila na typo-to. BATI< IMA SI JELEZNI PRAVILA v nekoi neshta beee... i tva ne podleji na komentar........ |
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|