Graphilla.com :: Преглед на тема - Electric Dragon

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Electric Dragon

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dumpill

Местожителство: Bulgaria,Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 05, 2006 7:47 pm    Заглавие: Electric Dragon Отговорете с цитат

това е за обложка на една група.Още не е напълно готова.За сега обаче ще я оставям така, защото леко зациклих, а и ми се рисува нещо друго.

ma4u4a

МнениеПуснато на: Вто Дек 05, 2006 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бе, доста по-добре можеш, сякаш...
лично на мен ми е много разпокъсана, изсушена и всеки елемен ми стои сам за себеси, без никаква връзка с останалите...
като си починеш малко от нея може и да стане, но още работа иска.
ама съм толкова изморена, че е много вероятно да дрънкам глупости;)

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bocho

Местожителство: Out of space

МнениеПуснато на: Чет Дек 07, 2006 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не мисля ,че е разпокъсана ,просто мисля ,че трябва да не е толкова замъглена на всякъде,трябва да се избистри самия образ ако мога така да се изразя иначе като идея не мога да се изказвам защото нямам никаква идея каква е групата
dumpill

Местожителство: Bulgaria,Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 07, 2006 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

групата е доста не нормална.някои дори ми беше казал че това е преаклено сериозна обложка имамики предвид тях.(www.myspace.com/electricdragon)
Идеята на обложката улицетворява децата , които постепенно навлизат в суровият живот (бла бла) и са заобиколени от множеството изкушения и удоволствия, ако така мога да нарека някои от тях.И посредством тях започват да се променят. Да изграждат своя изкривена личност.
Иначе работата наистина е накъсана както и замъглена.Като тръгнах да го поствам забравих да си поиграя с контраста и левелите на изображението.А за момицченцето-то ще бъде много по контрастно от всичко останало.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети