Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 4:48 am Заглавие: Autopsy: human embryo |
|
|
zdraveite na vsi4ki , tova e poslednata mi rabota ( ne e po moi koncept ), malko ne e za vseki vkus , no se nadqvam da q priemete dobre ...
3ds max za bazoviq mesh
Zbrush za detailite i rendera,
Photoshop za fona
( risunkite i pisaniqta na fona sa vzeti ot Davinci )
C&C sa dobre do6li ;)
 _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 6:07 am Заглавие: |
|
|
Strahotno e stanalo. Niamam dumi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 11:07 am Заглавие: |
|
|
не знам дали е от тебе тва но доста невярна пропорция на главата спрямо тялото на ембриона. ако беше пуснал концепта отделно щеше да е ясно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 1:23 pm Заглавие: |
|
|
holy shit! mnooooooo dobro...otvratitelno...NO STRAHOTNO! _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Пак изтрепа рибата. Евалата, просто нямам думи!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 5:42 pm Заглавие: |
|
|
brawo na mom4eto :)), btv Bio kato ne moje6 da pokaje6 ne6to tolkowa dobro pone si trai |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 5:49 pm Заглавие: |
|
|
marin написа: | brawo na mom4eto :)), btv Bio kato ne moje6 da pokaje6 ne6to tolkowa dobro pone si trai |
Ти откъде се взе бе, non grata? Нещо се обаждаш не където трябва, леко! Мнението ми си е по темата, ако имаш нещо против ела на П.М. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Мисля,че е безсмислено на толкова талантлив артист като Цецо да му се изтъкват дребнави подробности около творбата му,най-малкото защото с тия критики за пропорции се обърни към Леонардо Да Винчи (чиято е скицата ,по която е правено това нещо).За самата работа ЕВАЛА ман ти си най-бързо развиващия се в БГ 3Д артист по мое мнение.Само така!!! _________________ My Linkedin profile
My art prints |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TurboAnimator

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 6:49 pm Заглавие: |
|
|
Брутално яко ! Други думи нямам :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Много добро - супер , не знам какво си имал впредвид с тия черва ,но пък ми седят доволно гнусни ,което си е истинско постижение .Поздрави :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 5:12 pm Заглавие: |
|
|
mnogo zdravo
brutalna rabota
onia izvrateniak ot concept art ima oshte edno dve dobri neshta mogat da se poluchat iaki 3dta ot teh:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deinterlance
|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 11:01 pm Заглавие: |
|
|
pazi se che kato te sbaram i maika ti niama da te poznae :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 11:35 pm Заглавие: |
|
|
zna4i pyrvo iskam da vi blagodarq 4e haresahte rabotata mi
male male , hora :) kakvo stana v tazi tema :P az ne sym mnogo po dylgite komentari no molq vi uspokoite se !
ina4e za Bio iskam samo da kaja - 4ove4e ne gledai samo lo6te ne6ta v edna rabota dobre e da se kajje i edna dobra dyma za rabotata na nqkoi ina4e se plu4ava ne kato kritika a kato zaqjdane , ni6to nqmam protiv teb , zabelqzah 4e v moite postove kazva6 samo lo6i ne6ta za rabotite mi , np tova si e tvoe mnenie ;)
i za posledno pogledni tuk - www.pixolator.com imam komentari ot Rick Baker i Kris Kosata te ne nameriha ili pone premyl4aha i da e imalko gre6ka prosto pohvaliha rabotata mi , smisal kakto grotesq ti kaza nqkoi ne6ta ponqkoga sa dobre da se premyl4at
tova e ot men ;) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 12:15 am Заглавие: |
|
|
1во. не си вади извод за нещата които правиш от отзивите по чуждите форуми. там друго освен:
Wonderfull !
TOP ROW!
Wow!!!!!
Yup, Great job!
That is WOW!
това с какво щи помогне бе пич? за какво си сложил C&C Welcome тогаз? сложи си "Похвали Welcome"
аз ако коментирам нещо то е щото не ми е безразлично и казвам с какво може да стане по-добре. ако не ме кефи в повечето случаи не казвам нищо. за мен форуми като pixolator cgtalk и др. не са форуми за реална и градивна оценка. там ако някой не харесва това което не си направил, мълчи. по този начин всички мнения са положителни. много мазно ама вредно. истината е че ме кефят нещата които правиш.
ако смяташ обаче че стигнал върха и вече заслужаваш само похвали, ето тогава какво мисля :
Very cool, I can't say anything bad about it. It's great
Awesome work as usual.
Awesome!
oooooooohhhhhhhhhhh I like it!
Man, love the style of the character you got going on here. He rocks!
Great Job
Great design, great character
love it ! so sweet !
Fantastic job!
Great design!
Great stuff.
Wow. Very realistic.
Really professional looking work!
и безброй още комбинации.
п.с.
традиционно ти харесвам нещата, отде ти хрумна че се заяждам? как да е. няма да чуеш мое мнение в темите си повече за да не те обиждам нещо. само ще си гледам.
аре успокойте духовете. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 12:27 am Заглавие: |
|
|
БравоАлф! За пореден път да се накефя на твоя работа! Чудесно... :))) Скоро през ръцете ми мина античната анатомия от където си взел рефа... хванал си успешно гнусното излъчване... по отношение на техниката на изпълнение не мога да коментирам.
@deinterlance - Подобни постове са кофти работа ман! Лични напатки, обиди и прикачване на епитети на други места. Скрии се в дупката от където си изпълзял!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dickens

Регистриран на: 12 Юни 2004 Мнения: 103 Местожителство: Orange county
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 12:33 am Заглавие: |
|
|
С риск да си навлека гнева на много хора ще кажа че в случая Bio е прав. Пропорцията на главата е ненормална, не знам от референциите ли идва, от къде, но си е факт. Аз не бих ти го казъл, признавам, защото работата ти е страхотна наистина, не страхотна, невероятна! Все пак Bio е решил да ти го каже и какво? То и без това критика в този форум почти липсва ... А на deinterlance не му прави чест :(( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 4:03 am Заглавие: |
|
|
АБЕ ХОРА. Коледа идва. Аре малко. Скийте кво е слънце навънка, гларуси прехвърчат, хората са добри един към друг. Обикалят по магазините и купуват подаръци на ближните си, за да ги накарат да се почувстват по добре в праздничната вечер. Снежинки падат тихо и нежно застилат чист, бял килим върху цялата мръсотия на ежедневието ни, защо трябва да я изхвърляме тук? Усмихнете се един на друг и се прегърнете.
Алфред, страхотно чисто моделиране и жесток детаил мен.
П.С. Хроме сори ама без да искам затрих и онази половина от поста ти, която не смятах да изтривам. Пиши пак, ама гледай да напишеш правилната половина ок? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chrom

Регистриран на: 13 Ное 2002 Мнения: 180 Местожителство: Edmonton AB
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 8:37 am Заглавие: |
|
|
jovka sry ma mai beh prav
choveka e pusnal masterpiece temata se otkloni v nekvi tupotii
pisna mi da gledam godini nared tupi zaiajdania i karanici v toia forum
moje i da sa ot artistichna zavist no sa tupi
3d-to na graphilla ne me radva veche
ne pisha poveche tuka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 10:09 am Заглавие: |
|
|
При цялото ми уважение към модерирането, не мисля ама никак че точно Chrom-a се нуждае от публично "порицание", баси. Тъпо е. поне да беше за оня, дето не знам по каква причина има права. Или най-малкото на П.М. Тъпичко.
Shits Welcome! Аре весела коледа. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:11 am Заглавие: |
|
|
0o Изрудия маааан! Чак сега го видях туй чудо:) Брилянтен модел, какво да се каже друго по въпроса:) Доста е Spooky:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|