Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 2:44 am Заглавие: Някви:) |
|
|
Портрет на Хобит. Тези,който го поръчаха не ми го харесаха.Имал вманиячен поглед и не приличал на положителен герой.Сега,като го загледах май вярно не прилича на добряга :)
Критики и мнения са добре дошли.
Тези са за Speed темата но ги пускам тук.По на бързичко са правени.
Дебело зомби,което не се получи много,много...
Орк
Коледен Гремлин олигофрен :)
Няколко разгряващи скици.
На шега го кръстих този тип,"зомби с гащи" :D
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 3:04 am Заглавие: |
|
|
Darkside хобит!Верно не прилича на добър герой но кво от това,пак си е як!Скицката на зомбито с гащи много ми допада,я земи го направи,ще стане зъл...бе добре са сичките само на 2 и 3 неми харесва оцветяването,много сурово ми седи...:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 3:42 am Заглавие: |
|
|
Забравих и този механичен симпатяга ;)
Концептче:)
EmPATHy_hr-мерси за коментара,ман:) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 9:07 am Заглавие: |
|
|
с изключение на тъй нареченият хобит- другите доста кефят :)))
той седи много наивен на фона на всичко останало, което си показал...
имам само забележка към видовото определнеие- зомбитата са съсухрени, зеленясали, полуразлагащи се типове....
а тези дето им викаш зомбита според мен са огрета - напращели от мускули, дебели, тук-там съшивани индивиди :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 11:06 am Заглавие: |
|
|
Както гледах хобита и си мислех, че явно няма да отървеш скоро кичозните фонове и цветове, и дърпам на долу да видя следващата - коренно различна! Направо си е завършена техника това и то доста добра! И за потвърждение още една такава, но зелена под нея :)!
Но лилавия е страшен! Забрави за хобита и давай в този дух!!! И скиците са много приятни! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 11:10 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Както гледах хобита и си мислех, че явно няма да отървеш скоро кичозните фонове и цветове, и дърпам на долу да видя следващата - коренно различна! Направо си е завършена техника това и то доста добра! И за потвърждение още една такава, но зелена под нея :)!
Но лилавия е страшен! Забрави за хобита и давай в този дух!!! И скиците са много приятни! |
_________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 11:36 am Заглавие: |
|
|
Работи повече с молив. Графичната форма ще ти помогне да разбереш и упитомиш конструкцията и обема. Това ще ти помогне по отношение на цветното изграждане по-късно. Сега вместо да ползваш рисунката като скелет за цвета, ти я ползваш като закачалка. Цветът ти е доста по-неубедителен от рисунката. Затова изчисти оптимално рисунката, така че всичко да ти е ясно и ще видиш, че ще започнеш да работиш доста по свободно с цвят. Последната е мега! Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 1:02 pm Заглавие: |
|
|
maceman-Хах,мерси за коментара:) За зомбитата:Те не са баш си нормалните зомби.Излизащи от гробовете осъкатени полу разложени разпадащи се буци тъкан,от който стърчат изпочупени ребра и кости.По скоро са нещо,като "експерименти'създадени в някоя фентъзи лаборатория и съживени.;) Нещо,като Абоминеишан-ите от War Craft,примерно.:) Ма и на Огрета мязат,да :D
wicky-да,май така се получава с хобита.Зомбито да си кажа честно не ми хареса особенно как се получи.И вссе още не ми харесва:D Радвам,се че са ти допаднали.
Bio-Мерси ман :)
Velinov-Машинката е експеримнтче и се нуждае още от коцептуално изчистване.Благодаря ти за съветите,полезни както винаги. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 1:05 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | с изключение на тъй нареченият хобит- другите доста кефят :)))
|
Дааа! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Много здраво и стегнато правиш длани, ходила, колена. Браво. Има сила в тебе и не се двоумиш, давай още да гледаме. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 9:29 pm Заглавие: |
|
|
haddock- :):):)
Bio-Благодаря и за това изказване. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 12:25 am Заглавие: |
|
|
Браво, има много приятни неща.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 9:33 pm Заглавие: |
|
|
С голямо закъснение казвам благодаря за добрите коментари.
Реших и аз като някой други да поствам свободни неща само в една тема.Другата тема,"ИЗчадия" ще я ползвам само за създания по онази тематика. Та,ето няколко нови неща.
Първото е по-старичко,на месец някъде и не е довършено но май няма да го завършвам за момента.
Някви твари.
Това е на седмица най много
Това от днес
 _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 9:46 pm Заглавие: |
|
|
Станимирски яко си качил левъли!Незнам кво друго да ти кажа в момента щото съм в депресия(пролетна...зимната ми мина вече и е ред на пролетната,с нетърпение чакам лятната...)Колегите ще кажат квот трябва да се казва.От мен браво! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Апр 29, 2007 10:25 pm Заглавие: |
|
|
ммммм много хубави, първата има много яка цица гх гх гх :) много харесвам скиците, стоят ми много по-добре от цветните неща, ама това е щото съм пристрастен :) Давай още! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 11:06 am Заглавие: |
|
|
и аз усещам доста голям напредък и в скиците и в цвета, почнал си да се отпускаш вече и да играеш повече с формите, продължавай x) _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 7:50 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | Човек страшни са!!! Искам 2 и 3 в цветен вариант в най-скоро време - върхът ще са ;))! |
Благодаря ти за интереса радвам,се че са ти харесали,човек.
За оцветяване не обещавам защото нямам много свободно време а и съм на вълна войни. :) Но все пак ще гледам да им пусна и на тях един цвят ( малко да ги поразваля,хе хе ) да видим какво ще излезе.
EmPATHy_hr написа: | Станимирски яко си качил левъли!Незнам кво друго да ти кажа в момента щото съм в депресия(пролетна...зимната ми мина вече и е ред на пролетната,с нетърпение чакам лятната...)Колегите ще кажат квот трябва да се казва.От мен браво! :) |
Бе какви депресии бре,отивай да рисуваш остаи депресиите за депресантите ;):))))
Ky3Mu4,wi-flip-ff,радвам,се че са ви харесали макар и да са бързи рисунки защото си им личи,че са упражнителни. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 12:16 am Заглавие: |
|
|
хубави гнусутии. задобрял си. |
|
Върнете се в началото |