Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 11:39 am Заглавие: |
|
|
изобщо не беше порицание, а закачка между приятели. Прочетете го пак с усмивка на лице и бъдете позитивни:) Хрома е моя личен Бог на 3д-то и на него аз порицания не правя дори и насаме:)
както винаги се опитах да изтрия само личните нападки и да оставя важните неща, просто понякога понеже тва е малко досадна работа и не влагам цялото си сърце в нея се случва да накликам кво ли не. Много мразя изобщо да ми се налага да го правя, просто оставете нещата на този етап и всяко доуточняване от тук нататък само на лични. Не искам да порицавам когото и да било конкретно, и се надявам че тези чиито мнения бяха изтрити сами ще се светнат че не са били прави и няма повече да правят така. Негативната енергия не е тук мястото да се отплесва.
СЕГА ВЕЧЕ САМО ПО ТЕМАТА, да не се отклоняваме в повече от необходимите три измерения:)
Елементарно е, скийте са:
КЕНГУРУТА->АВСТРАЛИЯ
ШОПСКА->РАКИЯ
ЛИЧНИ НАПАДКИ -> ЛИЧНИ БЕЛЕЖКИ
C&C ЗА РАБОТАТА -> ТУК
Хората са го казали още преди векове:
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabris, ad caput tuum saxum immane mittam. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 3:58 pm Заглавие: |
|
|
ЕВАЛА ;))!!!
Много добра работа, браво още веднъж :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
25852

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Прекрасна работа! НАправо е върха! Винаги съм се чудел как стават толкова яки?!!
Може някакъв туториялс да направиш да видим ние неуките как стават тия неща с мапинга!
И темата е хубава Леонардо!
Римейк на илюстрациите му!
Браво Оценката ми е 11 по десетобалната система.... _________________ http://portfoliorangel.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|