Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Liubo Gri
Регистриран на: 16 Дек 2006 Мнения: 10 Местожителство: Пловдив/София
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 1:03 pm Заглавие: Ми ето едни нещица и от мен :) |
|
|
Ми аз се казвам Любо, драскам си за кеф. В момента бачкам като inker за едни комикс истории, които се очакват да излезнат в скоро време, иначе най-вече си драскам разни комикс шитни. Бачкал съм и анимация известно време, и разни други неща дето нямат нищо общо с рисуването съм работил и т.н. Бе в момента съм махмурлия и въобще не знам какви ги пиша, затова ето ви направо малко рисунки :)
 _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 4:45 pm Заглавие: Re: Ми ето едни нещица и от мен :) |
|
|
Liubo Gri написа: | ...въобще не знам какви ги пиша, затова ето ви направо малко рисунки :) |
защу имам странуту усещане че, ште си допаднем :::)))
уелкам!!!
дай ощи голи жени :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 6:28 pm Заглавие: |
|
|
Продължавай да копаш, ще стане ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Liubo Gri
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 12:39 am Заглавие: Re: Ми ето едни нещица и от мен :) |
|
|
kapitana! написа: | защу имам странуту усещане че, ште си допаднем :::))) |
Нинам :D
kapitana! написа: | уелкам!!! |
Добре заварил :)
kapitana! написа: | дай ощи голи жени :) |
Ей ти на:
 _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 4:35 am Заглавие: |
|
|
Цел на представянето не разбрах аз.
И тея неща ги дай векторни. Със шопа върху снимки всеки може ь). _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
simov

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 7:00 am Заглавие: |
|
|
wi-flip-ff написа: |
И тея неща ги дай векторни. |
_________________ fontfabric.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 10:17 am Заглавие: |
|
|
За мен си уелкъм. А векторите не всеки ги умее :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 11:06 am Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | За мен си уелкъм. А векторите не всеки ги умее :) |
теб някой да те е приел та да имаш право да казваш welcom ??? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Liubo Gri
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Айде да ви помоля без дрезги в темата, ако обичате. Флип аз съм ти казвал че ме дразниш, затова ще те помоля най-учтиво да си затваряш пуберския плювалник и да не ми пишеш в темата, ок??? _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 1:56 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Bicubic написа: | За мен си уелкъм. А векторите не всеки ги умее :) |
теб някой да те е приел та да имаш право да казваш welcom ??? |
Да, просто понастоящем не съм вътре.
Един път графунгел винаги графунгел :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 2:17 pm Заглавие: |
|
|
artline vi otesnq? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 2:33 pm Заглавие: |
|
|
от километри си личи че е рисувано върху снимка така че независимо дали флип е пубер или не прав е а относно самурая с китайска шапчица за ориз който играе кючек и се гъне с двата меча мале сандокан функционална безмислица с две думи си личи че тря работиш още _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Liubo Gri
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:09 pm Заглавие: |
|
|
чук и гег написа: | от километри си личи че е рисувано върху снимка |
Аз нито съм го крил, нито съм го отричал. За мен е важен ефекта и усещането, които предава една рисунка, независимо как е постигната!!! А и това между мен и Флип си е само между мен и Флип, така че stay out of it!!! Май направих грешка че се пуснах тук, защото ви знам какви сте високометни вскичите псевдо про-та тука, и ти с този си пост го доказа. Брао ;) _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:21 pm Заглавие: |
|
|
interesno mi e na teb kakvi 4ak tolkova use6taniq ti nosqt teq "ne6ta" tuka...
definirai pyrvo za sebe si "pro", posle "psevdo pro" ... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Liubo Gri
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Мен си ме кефят пък тези неща и това е. Не карам никой на сила да ги харесва или не!!!
NOX написа: | definirai pyrvo za sebe si "pro", posle "psevdo pro" ... |
Никога не съм твърдял че съм Про братле, и никога няма да го твърдя!!! А и ти не се засягай чак толкова, знам те лично, пичага си (само че не знам защо си си сложил Цецко за аватар, ама това си е ваша работа, след като седите един до друг в офиса на Геймлофт, явно има защо ;) ). _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:27 pm Заглавие: |
|
|
wi-flip-ff написа: | И тея неща ги дай векторни. Със шопа върху снимки всеки може ь). |
ами то и векторни - ако само ще трейсва се тая - даже май няма и смисъл?!? да си бодеш учите :)
maceman написа: | теб някой да те е приел та да имаш право да казваш welcom ??? |
тива сега си го измисли нали? :)
@Liubo Gri дай го по леко :)
не знам дали са правени от снимка ама ако са - съвет - пробвай другия път снимката да ти е само рефренс и т.н. и т.н. ::)))
успех! :D _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Liubo Gri
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:30 pm Заглавие: |
|
|
kapitana! написа: | @Liubo Gri дай го по леко :)
не знам дали са правени от снимка ама ако са - съвет - пробвай другия път снимката да ти е само рефренс и т.н. и т.н. ::)))
успех! :D |
Will do!!! ;) _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Liubo Gri написа: |
Май направих грешка че се пуснах тук, защото ви знам какви сте високометни вскичите псевдо про-та тука, и ти с този си пост го доказа. Брао ;) |
Мери си думите. Първо покажи че можеш тогава давай оценки ЯСНО ЛИ Е БЕ НОВОБРАНЕЦ!!! _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Liubo Gri
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:32 pm Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | ЯСНО ЛИ Е БЕ НОВОБРАНЕЦ!!! |
"Не Yes, а Ясо" дет се викаше в една реклама :D :D :D _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Liubo Gri
|
Пуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Както казах, аз не съм Про и се надявам никога да не стана. Аз все още си драскам само за кеф, а не за пари. Защото тогава главата почва да лети в облаците и т.н. и т.н. Пък на мен не ми се пада отвисоко, че доста боли (тва от баскетбола го знам от личен опит, деба колко изпотрошение кости имам :D :D :D)!!! Бе стига сте се палили ве, не съм почнал да обиждам още и почвате вече да се горещите. Разбирам да ви бях напсувал на майка, тогава заслужено да искате даже да ме пребиете, ама след като не съм го напраил, ми игахси работата тогава ... _________________ Никога не съм знаел какво точно искам да си напиша за подпис, така че нямам такъв... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|