Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Пет Май 09, 2003 5:22 pm Заглавие: maceman, кой беше споменал историята... |
|
|
1
2
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Пет Май 09, 2003 11:59 pm Заглавие: |
|
|
сори, че отговарям, виждам, че темата е насочена към конретен човек... ама ще се разплача бре, мерси за линка :)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 9:20 am Заглавие: Не е към конкретен човек! :-))) |
|
|
Ма как да не поздравиш един автор! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 11:03 am Заглавие: |
|
|
aaaaaaaa :-)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 11:31 am Заглавие: LEGEND OF ZU ..ОПА ДЪГА ДЕ ДЪГА:) |
|
|
А бе защо не се наеме някой да възроди легендата на това списание - егати, тва е култ, не само "беше"
вярвам че все някъде може да се заформи нещо откъм финансова гледна точка
понеже ми се струва в днешно време че оптитите за БГ комикс са някак си неудачни, може би именно поради липсващото усещане за грандиозност и широкообхватност(в смисъл че има достатъчно кадърни рисувачи обаче всичко живо работи в тесен сектор откъм географско и финансово покритие)
А пък самото име "Дъга" си е повече от достатъчно за начало на една идея.
Бях чул преди месеци че нещо подобно на Риборн се е пробвало в софия обаче така и не съм видял нови Дъги these days... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 11:56 am Заглавие: |
|
|
risuva4i tuk - bol. Problemut e, ili pone do skoro beshe, 4e koito se e probval da izdava komics v BG e faliral. Za da sa konkuretno sposobni vuprosnite spisania sa nuzni mnogo sredstva. Osven tova tuk pazarut e maluk, niama ia tazi komiksova kultura, koiato e nalica na zapad i v Iaponia, i taka ... slozno e _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Съб Май 10, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Mdaaaaaaaaaaa Morty ima pravo
ama i na men mi se stopli dushata kato gi vidjah tija broeve
pove4eto gi imam - prashasvat njakade v njakoi shkaf v nas
EEEEEEEEEEEEEh a bjaha vremena.......... _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2003 9:17 am Заглавие: Рапорт! |
|
|
Всъщност, звукови впечатления! :-)
1. Интервю със Стоян Дуков. Говори за историята на комикса в Бг. За един художник, за съжаление починал млад, който бил баща на Бг комиска и анимацията. Говори за Дъга... И за това, че да си музикант е лесно, излизаш на клавирен концерт и си свириш сам на цигулката, а комиксуването било задружна работа. Естествено спомена и колко хубаво би било да се възроди Дъга.
2. Един пич - Титийс - говори за историята на комикса, малко им се разминаваха цифрите и имената за американските комикси. Той си работел сам, разказа за един свой проект, за човек с две лица - денем, и съвсем друг нощем, когато се бори срещу злото...
3. Двама пичове, дето правят едни неща с фотоси. Ако искаш да си събереш цялата история ходиш по заведения и разни други места и си събираш картинките. Сглобяваш ги и... си ги имаш! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|