Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Пет Дек 22, 2006 7:19 pm Заглавие: "Секс в космоса" - Илюстрация в строеж :) |
|
|
Това е последната илюстрация по която работя.
За материял посветен на секса в космоса. Тънкия момент е че секса в космоса няма общо със секса на земята. Хората трябва да са завързани, във въздуха се реят ...течности и какво ли не, и едва ли не секса в космоса е по скоро механично действие, изпълняване на дълга за продължение на човешката раса, отколкото за удоволствие.
Затова реших хората ми да излгеждат като толкова сериозно, нищо че са голички и че мацката се разтича по момъка... Звездите и другите стилизации са за да се осети връзката с темата все пак. А и за кеф, имах време малко и ми се играеше! :)
Това ще бъде на първата стрнаица като в празното място под същността ще има текстовите каренца, заглавието ще е горе в ляво накъде гледа момчето...
След 26ти ще показвам пак.
Ако искате по-голям размер, кажете да знам. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Дек 22, 2006 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Бас държа, че ще искат ;)
А те в открития космос ли ще го правят?! :) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 11:25 am Заглавие: |
|
|
първата ми асоциация за "космос" е "безтегловност", а тука я няма..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 4:40 pm Заглавие: |
|
|
На мене ми стои изключително кичозно:(( Може да стилизираш, да не е толкова буквално, и цветовете са ти сурови.... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Дек 27, 2006 12:32 pm Заглавие: |
|
|
maceman, в безтегловност няма секс. Някакви колани се ползвали за целта... Които на мен не ми се сториха достатъчно интересни за да ги "спомена" визуално...
Важите за другите неща :)
Улях се просташки и се извинявам :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Дек 28, 2006 10:47 am Заглавие: |
|
|
Дими написа: | ... Някакви колани се ползвали за целта...... |
бе то хубаво колани - ама тия от картинката са си стъпили здраво на земята....
малко художествена измислица вкарай - да е красиво, па те нека си се връзват с квото си искат :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|