Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 5:41 am Заглавие: |
|
|
deinterlance написа: | mnogo tupo filmche we |
Neznam dali vuobshte shte si napravia truda da go gledam. Edinstvenia svesten Shrek beshe 1 i mai toi shte si ostane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Ами не знам, аз по принцип не харесвам филмите на PDI, но не пропускам да гледам почти никой 3D филм. Интересно ми е какво ново са направили в техническо отношение, как са анимирани героите, как е осветено. Не го гледам само като филм-филм.
Е пропускам някви моушън кепчърски недоразумения като Полярен Експрес, ама там е друга бира. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Az gledah Poliarnia Expres. Da ti kaja naistina animaciata izglejda mnogo stranno. Obache celiat film si e dosta stranen ot moia gledna tochka.Ako tribva da buda chesten mi haresa. Ima si svoe sobstveno izluchvane. Gledai go i shte vidish kakvo imam predvid.
Kolkoto do Shrek ne vidiah nishto novo otnosno izgled. Vuoshte ne biah vkluchil sound-a. Siguren sum che e pulen s tupi amerikanski klisheta. Ne gi ponasiam. Tezi izvodi razbira se sa vuz osnova na trailer-a. Moje da sum v greshka. Dono. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Пон Яну 01, 2007 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Никак не ме грабна това, даже ми се строи скучно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Яну 01, 2007 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Истина е че има сериозен спад в качеството на CGI филмите и Шрек също е част от тази тенденция. Тепърва ще ни заливат с някви недоклатени филми. Да видим. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Яну 01, 2007 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Bio, интересно ми е да разбера, кои филми смяташ за качествени? :) Найстина напоследък не ахкам както преди. От друга страна, филмите са за деца, а те не са толкова претенциозни. Да не говорим, че не всички студиа имат супер капацитет. Както има добри и лоши филми, така има и добра и лоша анимация. Макар, че тук използвам "добра" и "лоша" на сляпо, това е за да предам общата идея. Ако искаш, с удоволствие бих желал да ги дефинираме по-точно :) Най-вече защото си човек, който има какво да каже :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 12:25 am Заглавие: |
|
|
еми ако искаш отвори нова тема за лични класации, щото тази съм я пуснал като новина и ще стане много OFF. Сигурен съм че ще стане готина тема с много обсъждания. И с удоволствие ще се включаю :') _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 12:47 am Заглавие: |
|
|
това с темата за лична класация на топ филми за 2006 не е никак лоша идея...
всеки да речем да сподели топ 3 или 5 сиджи и игрални филми които смята за най-добри през изминалата година... мдааааммм много кефинг.
в общи да речем.. за да могат повече хора да споделят _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Яну 02, 2007 1:34 am Заглавие: |
|
|
I az sum za. Interesno shte se poluchi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 11:39 am Заглавие: mmm |
|
|
аз лично гледам филмите и забелязвам развитие. Според мен преди, когато CG-тата бяха по един на две години, гледахме с много по-детски очи и всичко изглеждаше по-готино.
Сега с всеки филм, синематик или реклама летвата се вдига по малко и когато видим нещо "не чак толкова добро" си казваме че запада нивото. Според мен Шрек просто си следва стилистиката, установена още с първия филм. И на мен той повече ми харесва, но в крайна сметка, продуцентите са виновни за качеството на продълженията - те чисто и просто искат по-бързо и по-евтино.
Колкото за PDI, на мен лично анимацията в Мадагаскар много ми хареса и определено вдигна летвата на пластиката в CG анимацията като цяло. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 2:06 pm Заглавие: |
|
|
Да ама ми се струва че гледаш само техническата страна на нещата.
Аз лично съм по-склонен да гледам по-сакат технически който ще ме
изкефи отколкото обратното.
Лошото е че студията "отгледаха" ферми, изчистиха пипелинето, и само бълват ей-така да има. Струва ми се че преди беше по-трудно в техническо отношение и хората си казваха "Абе като ще е толкова зор, поне да направим нещо готино"
Откъде на Ласитър му доде идеята за говорящи коли или Shark Tale, баси недоразумението. А и кви ли не още простотии излязоха, то не бяха гълъби, пингвини, бионикъли... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: |
Откъде на Ласитър му доде идеята за говорящи коли или Shark Tale, . |
Nixon prav si che ni se vdigna letvata. Samo che v sluchaia mi se struva che golemite studia zapochnaha da gi bulvat na konveir tezi filmi. Vsiaka edna istoria ima edna i sushta logika. Kato zapochne filma znaesh kak shte svurshi. Zatova tuka Bio si e dosta prav. Zapochnaha da ni zalivat s bukluci. Dori i Pixar.
Kato kazah Pixar snoshti za pruv put ledah Cars. Ami Kolkoto i da sa dobri toia film e strashna prostotia. Govoreshti koli. Geroite niamaha sobstveno isluchvane i prez cialoto vreme se burkah kude da gledam vuv farovete ili v "ochite". Dobre che niamah vreme da otida na kino. Shtiah da si hvurlia parite na viatura.
Kolkoto do Shak Tale tolkova e sle che vyobshte niama nujda da se govori za nego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 6:16 pm Заглавие: |
|
|
true... true... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 11:22 pm Заглавие: |
|
|
На мен колите ми харесаха. Не бих казал че нямат характер, дори ми хареса идеята и реализацията. За сметка на това много се издразних на ловен сезон. Единственото което ми хареса в него бяха самите типажи, но с това всичко се изчерпа. Историята си беше "шрек"1 от всякъде, самоче по-куцо решен. GI изобщо не се усещаше. Вярно че беше цветничко но какво от това..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|