Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Reza
|
Пуснато на: Нед Май 11, 2003 2:37 am Заглавие: Ot blizo |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Нед Май 11, 2003 2:49 am Заглавие: |
|
|
Day oshte nyakolko blizki kadura na kostenurkite -- strahotni sa za texturi :-)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Нед Май 11, 2003 11:44 pm Заглавие: |
|
|
първата е мнооо здрава!
може би само малко да врътнеш по часовниковата стрелка за композицията..? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 1:52 am Заглавие: |
|
|
Mezdudrugoto, az ne se buzikam za kostenurkite -- ako sluchayno im imash oshte snimki (osobeno na krakata i lapichkite) shte sum ti strahotno blagodaren ako mozhesh da gi kachish nyakude.
Wsichko nay-,
Drone |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reza
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 9:34 am Заглавие: |
|
|
@Drone pusni mi na belejka e-maila si i oshte dovechera shte poluchish vsichki snimki na kostenurkite, da si vadish kakvoto ti triabva....da ne zadrustvame tuk:))
tz...niama da ia vurtia....zavurtiah ia, ama veche ne e sushtoto....takava si e snimkata...v prirodata niama prao-krivo....taka go vidiah - taka go snimah:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Reza написа: |
tz...niama da ia vurtia....zavurtiah ia, ama veche ne e sushtoto....takava si e snimkata...v prirodata niama prao-krivo....taka go vidiah - taka go snimah:) |
неее, не си права
природата е само 1 обект, но тъй като ти не можеш да тръгнеш да я променяш, може да промениш гледната точка или в повечето случаи като най-лесен начин да завъртиш апарата или снимката
ако фотоапарата не е само нещо, което регистрира вече съществуващо нещо, а е средство за да се постигне нещо ново... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reza
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 3:18 pm Заглавие: |
|
|
@mim...имах предвид, че както си лежах...така я видях тази бабалюга и така я снимах............да.....крива е, вярно е, но това е, което виждах в момента....ако я завъртя трябва да махна половината снимка и въобще няма да е същото...
може да има нещо, което ти виждаш, а аз не...ако мислиш, че може да стане по-добре, като е завъртяна...ок.........покажи ми, наистина ми е интересно, ако ти се занимава....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Reza написа: | @mim...имах предвид, че както си лежах...така я видях тази бабалюга и така я снимах............да.....крива е, вярно е, но това е, което виждах в момента....ако я завъртя трябва да махна половината снимка и въобще няма да е същото...
може да има нещо, което ти виждаш, а аз не...ако мислиш, че може да стане по-добре, като е завъртяна...ок.........покажи ми, наистина ми е интересно, ако ти се занимава....... |
бтв - с кво снимаш - извинявам се че се намесвам - и ако си казала дося?
:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reza
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Sony DSC-P51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Reza написа: |
амиии...
повдигаш мързелива главица, на лакът, така че буболечката да седне на хубав фон, който да й отива, в случая зелено бива
и някак натъманяваш и цветенцето в кадъра
в момента тая буболечка се губи на тъмния фон |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Reza
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2003 3:59 pm Заглавие: |
|
|
адски си права за фона...! |