Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
viktormg
|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 10:21 am Заглавие: Представяне |
|
|
Ами тук искам да представя едно проектче, което ми хрумна и аз не знам от къде една сутрин, тематиката е "На местопрестъплението", доколото може да се види и за момента съм го докарал само до дезайн, мисля да е от две част, ето ги и тях
http://img245.imageshack.us/img245/4974/enterpageiu4.jpg
http://img125.imageshack.us/img125/8229/page2oa5.jpg
Бих искал само да отбележа, че втората част, не е краен вариант, също бих се радвал, ако някой ми даде мнение какво да поправя по нея :)
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 1:29 pm Заглавие: Re: Представяне |
|
|
viktormg написа: | ... бих се радвал, ако някой ми даде мнение какво да поправя по нея ... |
Без абсолютно никакво намерение да се заяждам, бих ти препоръчал следното във фотошоп:
(Ctrl+Shift+E), (Ctrl+A), Delete...
А ако ти е по-лесно (Shift+Delete) на .psd файла..
С други думи - този "дезайн" не го бива, ама хич..
Гледай из нета, гледай много. Линкове има достатъчно, стига да се поразровиш из форума..
С два куци туториала от фотошоп-бг и филтрите на шопа няма да го биде..
П.П. не ползвай английски, само защото е модерно така.. Или поне го понаучи първо, че иначе се стига до комични ситуации..
Желая ти успех.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Ами даже само с един филтър съм го правил :) Туториали никакви не съм ползвал, аз уточних, че това е спонтанно хрумване в 2 сутринта след стабилен запой :) Знам че е прекалнено неподредено и намацано, ама точно това ми е идеята, да не би едно местопрестъпление да не е ? Аз търся сюжетния контраст, не цветовия :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 2:34 pm Заглавие: |
|
|
az tuka siujet ne vidqh...za kontrast da ne govorim _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 9:45 am Заглавие: |
|
|
Ам за двамата, повърхностни генийчета отгоре, първо вие май дори не сте прочели, изискванията за представяне, ето ви две: "Не избирайте неща, които не харесвате и неща, които са обезобразени от клиентски прищявки. ", Второ вземете да дадете някой не толкова самоцелен коментар, Трето май хората който требе да дадат Ctrl+N сте вие, ама требе да го дадете за нов мозъчен гън, четвърто това не съм го правил да се харесва на всички, пето темата на това, което съм представил може би требе да е напиша с BOLD и 100px шрифт, а също така и не съм го направил да се хареса на всичк |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 11:17 am Заглавие: |
|
|
ми, бате, ти ако това си го харесваш - здраве да е _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 11:55 am Заглавие: |
|
|
Верно, казуваш Ноксе!
Ако това си го харесваш, нямаш нужда от хората тук, който биха ти казали, че работата е доста зле и че ти трябва още много работа. Ако няма други смислени коментари и критики, то е просто защото все още работата ти не подлежи на коментар, камо ли на одобрение. Примири се, че не си сътворил шедьовър с първия напън. Успех! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Ами точно за това казах, че сте повърхностни генийчета :) никъде не твърдя, че съм създал шедьовър, нито че съм мислил да създавам такъв, просто мисля, че съм създал нещо различно и знам, че няма да се хареса на всички, ама вие си гледате от глобалната гледна точка или по-скоро комерсиална!! Това не е направено да вади пари, определено има още много работа, че то това е за 2 4аса направено, но щом съм го и показал на нормални хора, които не са обременени от дизайнерските си виждания за нещата и им е харесало .... начи все пак не сте напълно прави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 4:42 pm Заглавие: |
|
|
бъркаш братле но ня смисъл да ти го обяснявам _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 4:43 pm Заглавие: |
|
|
е
viktormg написа: | ... нещо различно .... не е направено да вади пари... |
а
е самоцелно различно с много Фотошоп ефекти. =Р _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 4:45 pm Заглавие: |
|
|
prav si - naistina e ne6to razli4no. Tuka dotolkova vsi4ki bqhme sviknali s preglednost, 4etimost, stil, estatika, poznanie za cvetovete, uvajenie kym o4ite i psihikata na gledashtiq i drugi globalno-komersialni gluposti, 4e zagubihme 4oveshkoto 4uvstvo, li4noto poslanie i svetouseshtane...ne sme normalni hora, eiiii....taka, pre4upeno prez li4niq narcisizym i puberitetska neopravdana borba za priznanie i vyzhi6tenie vypreki o4evidni problemi i nedomisliq - da, tova si e shedjovyr _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Леле модераторите да заключват темата, че ми писна да слушам глупости за шедьоври, борбата за признание, която си е ваша лична залбуда, че търся тук и още куп такива нещица, така че на толкова банални коментари не ми се отговаря :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:01 pm Заглавие: |
|
|
самоцелно различно с много Фотошоп ефекти. =Р[/quote]
Хаха още едно човече, дето първо говори, след това гледа и мисли, ако видиш, какво съм написал, ще видиш, че съм отбелязал, че съм използвал един единствен филтър! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Един, ама като знаем кой... :)))))
Пич, не се бий в гърдите толкова, ами сядай да работиш, щото трябва още много. Взимай пример от хора, които са се представяли успешно 2 години след неуспешното си представяне и и ще усетиш какво им е било тия 2 години. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Ами не се бия в гърдите, просто искам да ми даде някой няква насока, но искам да е нещо в тая посока, която съм тръгнал, наистина знам, че куцат много неща, но няма да го почвам наново това :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:16 pm Заглавие: |
|
|
щи дам посока и тя е най правилната
заебавай дизайна докато е време и се хващай с нещо друго
колкото искаш ми се сърди ма е за твое добро _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Хаха аве тея пичове май са кьорави, като къртици :) Спокойно имам с какво друго да се занимавам, а какво е за мое добро не го решавате вие, така че който няма да казва нищо смислено да казва, защо си прави труда ? А и няма да се откажа от това да е ясно от сега :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:36 pm Заглавие: |
|
|
хубаво обаче нямаш усещане за композиция нещата ти са хаотично
поставени с претенцията за нещо мно модернистично отпреди 20 години _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Много жално, но си сбъркал тотално подхода. Тук никой не иска да те убиди като ти каже, че работата ти е зле. Приеми го като етап от развитието си и продължи напред с опитите си докато найстина имаш нещо достойно за да се представиш. Казваш, че търсиш насока и съвет, а обиждаш хората от които си ги искал веднага след като чуеш нещо не по вкуса ти. Но и тук си сбъркал. Естеството на темата "представяне" не е да дава насоки и уроци за прохождащи, а да приема хора който могът да обогатят форума и да му вдигнат нивото. Това не е забавачница за разстроен от избилата му пъпкка на носа, пубер или човек дори на години, но с подобно поведение.
Съвсем добронамерено! Работи, разглеждай, учи и нещата може и да станат! Успех!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktormg
|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Хаха говорим за обиди, а сами пораждаме такива, може би требе да се замислиш, кой е пубера в случая :) А и темата мисля, че си е за затваряне, щото се превърна в забавачница за избиване на комплекси и показване на кой му е по-голямо ЕГО-то |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|