Graphilla.com :: Преглед на тема - 3d logo help need realisum

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3d logo help need realisum

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dosadnika

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Съб Май 10, 2003 3:17 pm    Заглавие: 3d logo help need realisum Отговорете с цитат

taka dneska ve4e vi zanimavah s tazi tvar ( syzdadena ot zul geniq moq milost )

ajde kojto ima jelanie da pomogne
pak sha kaja shtoto nqkoj moje da ne e 4el prednata diskusiq az sum si bosi4ko

eto kakva beshe ideqta

tova e logo na firma koqto razrabotva softuer s 4iqto pomosht mnogo hora ot razli4ni kraishta na sveta da si ba4kat on line edin vit virtual office

opitvam se da spretna edno plakat4e i poneje mi e poostanalo vremence reshih da se probvam malko 3d pa ako ne stane sha go izrusuvkame kakvo da se pravi

ideqta e slednata

koj shte pomogne s realizam i teksturirane i svetlinka

malko idejki az sum hubavo mom4e barzo shvashtam samo deto pove4ko trqbva da mi se obqsnqva
10x predvaritelno
-------------------------
Kojto kove piron s 4uk ..... Go zakovava
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Съб Май 10, 2003 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1 Razkarai reflectoin mapinga
2 dai bevel na rabowete na obekta
3 s tozi cheren fon mi izglejda dosta tamno
4 neshto osvetlenieto ne me radwa, a i reflectoin mapinga ti preebawa dosta obekta
5 Moje da probwash da slojish glow na planetata (ili na emblemata), kato si mislia cha na planetata po shte i podhojda.

za sega se seshtam samo za tolkowa kritiki
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Съб Май 10, 2003 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nachi,

Naistina, razkaray toya reflection. Imam predwid defaultniya material ot 3Dstudio library-to. Prawen e za razlichen sluchay -- samo wizh kakuw e reflection map-a :-))))

Planetata: tryabwa i atmosphera -- prawi se susgradient ramp/faloff, ako te interesuwa, kazhi.

Eeeeeiiiiiii, ama si nerazbran tip, ei! Zashto slozhi takawa sphera -- wizh, che sega si lichi kude i e polyusa -- tsentralno ima tochka.

Inache, otkum logo, nishto ne razbiram, ne moga da ti kazha. Otkum 3D -- kazhi kakwo ti tryabwa po-tochno.
Върнете се в началото
Dosadnika

МнениеПуснато на: Съб Май 10, 2003 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
Nachi,

Naistina, razkaray toya reflection. Imam predwid defaultniya material ot 3Dstudio library-to. Prawen e za razlichen sluchay -- samo wizh kakuw e reflection map-a :-))))

Planetata: tryabwa i atmosphera -- prawi se susgradient ramp/faloff, ako te interesuwa, kazhi.

Eeeeeiiiiiii, ama si nerazbran tip, ei! Zashto slozhi takawa sphera -- wizh, che sega si lichi kude i e polyusa -- tsentralno ima tochka.

Inache, otkum logo, nishto ne razbiram, ne moga da ti kazha. Otkum 3D -- kazhi kakwo ti tryabwa po-tochno.

am az po4nah da go pravq na novo malko praktika : )
a ideq ta e da izglejda po realisti4no

logoto trqbva da e stojka na globus i si mislq dali da ne e drugiqt map za planetkata
Върнете се в началото
Dosadnika

МнениеПуснато на: Съб Май 10, 2003 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mutra написа:
1 Razkarai reflectoin mapinga
2 dai bevel na rabowete na obekta

za sega se seshtam samo za tolkowa kritiki

ami kato im dam bevel i se sgovnqva si4ko
znam az 4e vinata e v mene : ))))
Върнете се в началото
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2003 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Po waprosa za bewela

Pedpolagam che dupkata si ia prawil s boolen operacia. Ta sled Boolean-a konwertirash obekta w editable poly i izpolzwash chamfer edge za sa zagladish rabchetata. Nai weroiatno shte ti se naloji da poobrabotish tochkite i rabowete na ply obekta za da gi naglasish kakto triabwa.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2003 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami sa kato govorish za globus v interes na istinata az v nas imam edin plastmasov.....no kato se zamislq za nqkoj naistina hubav globus da ti kaja na men mi idva spomen za edni golemi globusi ot masivno dyrvo......A i togava samata zemq nqkak si nqma da ti se vyrje(ako iskash naistina da e globus shte trqbva da slojish nqkakva pobodavashta karta), no ako smqtash da e edin vid stiliziran globus...hmmmm...abe moje i da ostanesh sys snimka na Zemqta.
No ako iskash realistichen globus sys sichkite mu raboti...ne znam....za men dyrvoto si e klasika....:)
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2003 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe ne znam za BEVEL i taka na tatuka

no spored men triabva ako iskash tova da e metal da si poigraesh s Vray materiala s reflekciata mu i da renderirash s edno HDRI za enviornoment

i za reflektion refraction

vish opciite na Materiala Vray za Shinines

ako iskash moga da ti pratia takuv material napraven Polished Iron

tova e praveno s Vray material i za osvetlenieto i reflektiona edno HDRI

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети