Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2003 9:07 pm Заглавие: Predlojenie |
|
|
Ne znam dali my e tyka mqstoto... dano da e...
Ima li nqkakyv nachin da se napravi tyrsene za poslednite nqkolko dena, no ne po kluchovi dymi, a da dava vsichko pisano v tozi period. Zashtoto hora kato men deto si nqmat Inet@home gubqt nishkata t.e. vseki pyt kato vlezna i vsichki sa mi markirani kato neprocheteni i ne znam dokade sym chel i t.n.
Mislq che shte e mnogo ydobno da ima takova tyrsene kadeto my kazvam: forum 3d za poslednite 3 dena i da mi izkara vsichki izkazvaniq napisani v tozi period _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2003 9:41 pm Заглавие: |
|
|
tva deto ne si chel za tia tri dena, to ti se markira kato neprocheteno, tykmo za da znaesh dokyde si stignal.
tva che vsichko ti e markirano kato neprocheteno, znachi che nishto ne si chel iavno....
logichno! _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Нед Май 11, 2003 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Бе не е баш така.
Маркира ти темите, в които има нови мнения, а не самите мнения. И аз бих се възползвал от такова търсене (бтв почти неизпълнимо, щото едва ли някои ще има уменията и времето да разгадава как phpbb е устроен и да го променя, да не говорим след тва как биха ставали ъпдейтите), защото не помня в една тема от да кажем 3 страници, докъде съм прочел. В това отношение дира беше по-добре, защото маркираше непрочетените мнения.
И другото което е, често се случва да влезеш за нещо конкретно или да нямаш време да прочетеш всички нови мнения. А форума маркира само темите, в които е поствано след последното ти влизане, без оглед дали си чел старите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOX
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 12:22 pm Заглавие: |
|
|
до заглавието на всеки пост има едно миниатюрно "листче" - зелените не си чел. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Ееее много мерси за светването. Никога, ама никога не съм обръщал внимание на тези листчета. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Mislq che dostatychno qsno se izrazih... che ne razpolagam s Inet@home i se nalaga da hodq po zalite .... koeto shte reche che ne vinagi moga da sqdam na edin i sysht kompot na kojto da znam dokade sym...
dokolkoto zabelqzah ima nqkakva sistema koqto donqkade markira kakvo si chel sled kato se identificirash, no spored men i edno takova tyrsene shte ylesni mnogo malkoto hora, kojto kato men se zorqt po zalite....
dano pak nqkoj ne mi obqsni kakvo e zelenoto i kakvo pinbqnoto ima si legenda prochel sym q veche... _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Ами то не си зависи от компа
зависи кога последно си затворил форума
всички постове след това са ти зеленички
преди това време се водят прочетени _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 9:38 pm Заглавие: |
|
|
polzvai "Aktualni Mneniq"
po-hubava tyrsa4ka ot tva zdrave...
edinstvenoto gadno ne6to na foruma e 4e kogato zatvorq prozoreca vsi4ko se markira kato pro4eteno :(
naprimer kato mi zvyne moita kom6iika i mi kaje 4e i trqbva tel, ako ne sym iz4el si4ko posle mi se ebava mamata
...ili pyk kato zabie explorer-a :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 10:03 pm Заглавие: |
|
|
i ne mene tai, markirat mi se vsichki kato procheteni, kogato zatvoria browsera... :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Май 12, 2003 11:45 pm Заглавие: |
|
|
exoooooooo, dokato zachitam poslednoto mnenie kvo vijdam:
Pokaji mnenia: Vsichki mnenia/ot poslednite 7 dni/ot poslednia 1 den i t.n.
Pokaji novite nai-otgore/pokaji starite nai-otgore
Davai!
E kvo poveche iskate? sichko si ima!
:))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
big_brother

|
Пуснато на: Вто Май 13, 2003 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Значи аз ползвам Avant Browser. Отварям новите мнения и почвам да чета. Ако не съм ги прочел до края а трябва да излизам затварям програмата и тя си помни адресите и после ми ги зарежда пак като го пусна. Не е кой знае какво ама поне ти помни на коя страница от темата си.
Но пък си има и лошото. Просто трябва да сварваш да ги четеш темите щото много прозорци ти се трупат. А другото лошо е че по клубовете не я ползват.
Де да знам.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 9:10 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: | exoooooooo, dokato zachitam poslednoto mnenie kvo vijdam:
Pokaji mnenia: Vsichki mnenia/ot poslednite 7 dni/ot poslednia 1 den i t.n.
Pokaji novite nai-otgore/pokaji starite nai-otgore
Davai!
E kvo poveche iskate? sichko si ima!
:))) |
Да де, само дето не работи без да му въведеш дума за търсене! _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 1:04 pm Заглавие: |
|
|
koceto, ne vnimavash! :)
sega kakto chetesh... skrolni malko nadolu ako imash nujda... i tochno pod mneniata vij kakvo pishe :))))
ili pyk mnogo lesen nachin.. shtoto edva li Myctakap chete vsichki temi... pyk dori i da gi chete.. otiva v jelania razdel primerno web design, (1) preglejda temite koga posledno e postvano i pochva da si chete ot datata deto go kefi ili (2) ako iska da chete samo novite temi, otiva nai-dolu i cyka na pokaji temi otpredi 7 dena. Ako (1) izbira temata i pak otiva dolu i kazva pokaji mnenia ot poslednite 7 dena i e gotov!
abe samo na men li mi izglejdat lesni tia neshta????? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | koceto, ne vnimavash! :)
sega kakto chetesh... skrolni malko nadolu ako imash nujda... i tochno pod mneniata vij kakvo pishe :))))
ili pyk mnogo lesen nachin.. shtoto edva li Myctakap chete vsichki temi... pyk dori i da gi chete.. otiva v jelania razdel primerno web design, (1) preglejda temite koga posledno e postvano i pochva da si chete ot datata deto go kefi ili (2) ako iska da chete samo novite temi, otiva nai-dolu i cyka na pokaji temi otpredi 7 dena. Ako (1) izbira temata i pak otiva dolu i kazva pokaji mnenia ot poslednite 7 dena i e gotov!
abe samo na men li mi izglejdat lesni tia neshta????? |
ок де, ама според мене човека неможе да разбере къде е писан последно а не какво. Нали ме разбираш, аз ако знам в коя тема да влезна няма смисъл да прилагам филтри. Поне аз така го разбрах. Иска да се филтрира форума още в началото и да му показва къде има нови мнения, а това не става от тука :))))) _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2003 1:40 pm Заглавие: |
|
|
e to ne moje sichko nagotovo ;))))
te sa 5 razdela she gi mine nabyrzo da proveri :))) i vse pak e vlizal dostatychno pyti, che da zabeleji v koi forumi ima syobshtenia vinagi, v koi po-riadko :) pone az zabeliazah _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Juana mnogo se radvam za teb che ti e lesno vsichko - imash si lichen komp (ili pone samo ot nego vlizash tyka) , imash si net i go chetesh redovno.... predpolagam che povecheto sa taka... sitiq na gladniq ne vqrva...
Az vse oshte nqmam net v kvartirata... i mi e zor shtoto vlizam ot razlichni zali ot razlichni kompove.... i vseki pyt kato vlezna nqmam vreme da cheta vsichko... nito domashnata atmosfera nito imam tolkova kinti che da sedq s chasove...
predpolagam che ne sym samo az taka...
vijdal sym po drygi forumi che ima takava opciq da razgledash novite mneniq ot edisikolko vreme nasam... vse oshte nikoj ot moderatorite ne se e obadil ima li vyzmojnost ili ne... _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 3:13 pm Заглавие: |
|
|
ако тва не ти стига:
никой няма да седне да ти пренеправи форума...според мен е повече от достатъчно. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2003 3:48 pm Заглавие: |
|
|
eeeeeee i az za tva govoreh dosega!
ama myctakap niaa vreme da chete che mu e skypo po klubovete.. chete samo nachaloto i kraia na posta mai...
osven tova sym vlizala i ot bachkaneto vyv foruma i pak ne sym imala problem, i ot universiteta sym vlizala i pak nishto... tyi che ne mi govori gluposti! _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:23 pm Заглавие: |
|
|
AaaaaAAaa ... mersi che mi pokaza... najstina ne beh go zabelqzal...
a za Juana dano celiq ti jivot mine bez problemi... i v rabotata i vkushti....
ne znam kak da govorq s hora, kojto gledat neshtata samo prez svojte ochi... _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2003 11:27 pm Заглавие: |
|
|
az opredeleno se opitvam da vliaza v polojenieto i na drugite ama ebasi ti pyk i prez tvoite ochi daje ne gledash!
sled kato 3 pyti pone ti obiasnih kvo da pravish, dokato nekoi ne ti beshe postnal screenshot niamashe da go vidish a?
are leko s prikazkite veche i si otvariai ochite, merci za pojelaniata inache!
opredeleno ne vsichko mi vyrvi po voda obache pone gledam.. i pyrvo huuubavo oglejdam ako ne moga da nameria/razbera neshto. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|