Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AleXXX

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 11:56 pm Заглавие: Карате Моркова vs. Зомби Нинджа Зайче |
|
|
Странна идея за комикс . . . вдъхновена от "Октагонът" с Чък Норис. Не питайте . . .
 _________________ Hello, 911 emergency? There's a handsome guy in my house! Oh, *huh*, wait a second, cancel that. It's only me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 11:05 am Заглавие: |
|
|
Готино е като цяло, но малко не се разбира кое какво е. Най-добре този проблем се вижда във върпосния заек. Гледам го от 5 мин и все още не мога да различа добре главата от тялото и т.н.
Не искам да ти се меся, но може би на места контура няма да ти навреди. Даже ако си спомням добре в Samurai Jack има вътрешен контур, който разграничаваше кое е на преден план и кое на по-заден.
Поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 11:26 am Заглавие: |
|
|
atmos написа: | Не искам да ти се меся, но може би на места контура няма да ти навреди. Даже ако си спомням добре в Samurai Jack има вътрешен контур, който разграничаваше кое е на преден план и кое на по-заден.
Поздрави |
абе контура не е толкова проблемен в момента.. аз си мисля че ако поразгледаш именно самурай Джак ще видиш че доста често работят с изключ1ително прости форми и определено категоричен цвят, ако правиш гънки по дреха, постарай се отдолу да е ясна формата, и като цяло да се държиш в някъкъв силует. освен това ако знаеш че моркова е оранжев ами направиго оранжев, аз си помислих че моркова е някво зомби което рита торбичка с червени ябълки.
вий колко добре се разпознават ръцете с протекторите! достатъчно ясни като силует и категорични като цвят и контраст.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 11:31 am Заглавие: |
|
|
Ам....хора,къде го моркова от въпросното заглавие? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 11:48 am Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | Ам....хора,къде го моркова от въпросното заглавие? |
Ами каратиста е моркова, макар че и на мен не ми стой стабилно като концепция и изпулнение.
@Алекс - Готино, но!
Светлосянъчното изграждане, близките стойности между светлина и сянка и ненужно многото детайли в една такава динамична сцена разбиват формата и вместо да я съзерцаваш с кеф, погледът ти е зает да разбере аджеба какво става. Имаш проблем и със светлинния източник, като не е ясно от къде пада светлината. Всичко се омазва още повече, когато цялата тази сценка е лепната на разграфения уж черен фон. Двете се бият ужасно и определено едното трябва да е подчинено на другото. Пусни го на плътен черен фон, а за самият удър в ченето на заека може да използваш три бели чертички, подчертани с някакъв градиент и някакво звуково ефектче, ако стой. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|