Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
takama
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:05 pm Заглавие: Списание МОТОЕЗДА - представяне |
|
|
Здравейте на всички, искам да представя едно списание което е сравнително ново на БГ пазара което правя аз и издаваме с един приятел който е също и редактор.
Списанието е за мотори и е разделено на грубо няколко теми - мотофакти /новини/, превю където се представят нови модели, С-спорт /пистови мотори/, офф роуд / кросови/, нейкед и круисерите или познати повече като чопъри - отделно от тях във всеки нов брой се добавя и по някоя нова рубрика като например аеорграф за рисуването върху коли и мотори различни пътеписи на хора които обикалят БГ или света, интервюта на колоритни и интересни личности свързани с моторите и други интересни неща писани от журналистите с които работим и които са и част от нашият екип. Доста проблемно до момента ни беше разпространението тъй като фирмите които се занимават с тази дейност са много "отговорни", отделно както всяко начинание което се прави с много желание и ентусиазъм и липса на голяма финансова инжекция е трудно да се поддържа темпото което е нужно за да се постигне в един момент една добре смазана машина която в срок да създава един достатачно конкурентен продукт на пазара и съответно аудиторията да е доволна от него и да има желание да го копува и търси. Оставам на вас да прецените до каква степен сме постигнали това, не претендираме да сме най доброто списание за мотори на пазара има още много върху какво да се работи, въпреки че реално няма голяма конкуренция специално в този пазарен сегмент но въпреки всичко важното е да се прави с любов и желание:)
P.S. - качвам само част от списанието по някоко страници от раздел
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
мен ми допада :)
макар, че не съм фен..
само тоя justifiеd-text - некаде големи дупки се получават - лек тунинг там на опциите ;) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 1:42 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря,
радвам се че някой се престраши да напише две думи текст!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 2:11 pm Заглавие: |
|
|
ok си е списанието... сега остава обема да се овеличава, рекламодатели да се набират и прочие:)
И обърнете повече внимание на печата, че малко тъмен идва.. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Харесва ми. Само някой дребни забележки - май няма сричкопренос, колоните не на всякъде са изравнени, старай се да не оставаяш "widows" и "orphans". _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|