Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 2:17 pm Заглавие: Smart objects |
|
|
Някой знае ли как мога да "разгрупирам" слоеве които съм обединил в smart obejct в фотошоп? Не искам да ги edit-вам по отделно или нещо такова, искам да не са в smart object повече... Нещо като "delete smart obejct, but preserve layers" или нещо такова...
Така както може да се групират и после да се разкара групата (само групирането да се махне, а словете в нея да си останат)... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 2:28 pm Заглавие: |
|
|
samo edit i posle copy->paste |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 2:31 pm Заглавие: |
|
|
За съжаление и аз преди време се сблъсках с този проблем и единствения изхгод който намерих беше да отворя смарт обчект-а, като го едитна в нов прозорец и после да драгна леърите обратно в оригиналния файл. Напасваш ги и триеш смарт-а.;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Ммм... да.
Става така, макар че е куца работа.
Аз комбиринах 4ри слоя в смарт защото имах да ги връткам и тн... И сега напасването ще е дразнещо...
Странно как не са го разработили тва...
Мерси за помоща, ще се черпим разни работи :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Ммм... да.
Става така, макар че е куца работа.
Аз комбиринах 4ри слоя в смарт защото имах да ги връткам и тн... И сега напасването ще е дразнещо...
Странно как не са го разработили тва...
Мерси за помоща, ще се черпим разни работи :) |
е, ако само ще връткаш групирай във фолдер... виж, ако ша използваш предимствата на смарт обджекта - друг пиниз няма :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|