Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Хахахахаах
Еми много е яко. Пича от ляво е просто страхотен, много добре си го уловил. Този от дясно, малко ми седи кофти на места, но това не пречи картинката да е готина.
Като колеги ( картунисти ) трябва да се подкрепяме, така че.....къртиш мивки, друсаш джанки, забравил си пусната топлата вода и т.н. _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 6:59 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | ... ама нали знаеш като почне да ти омръзва една рисунка как се попретупват в края нещата... |
Не е само при теб:-)
Приятна работа, поздравления. Само показалеца на маскирания малко странно минава под брадата, или поне на мен така ми стои - не става ясно сочи ли другия (или пък парите) или му казва, че ще му пререже гърлото ..
Халбата кефи много:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Готини типажи, поздравления! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 8:09 pm Заглавие: |
|
|
vnnikolov написа: | NP написа: | ... ама нали знаеш като почне да ти омръзва една рисунка как се попретупват в края нещата... |
Не е само при теб:-)
Приятна работа, поздравления. Само показалеца на маскирания малко странно минава под брадата, или поне на мен така ми стои - не става ясно сочи ли другия (или пък парите) или му казва, че ще му пререже гърлото ..
Халбата кефи много:-) |
По-скоро реже гърлото, но си прав, не е достатъчно убедително, следващия път по-добре (надявам се :D). Наздраве :D! Кузмич - мерси. _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 9:51 pm Заглавие: |
|
|
кефи, но си мисля че на дребния не трябваше да правиш краката толкова дебели.. някакси седят като от друг човек...
а на другия движенията на пръстите му са някак неубедителни, тъй като извиването е направено обратно на принципната дъга на фалангите..
ама ноу матър, гот си е илюстрацийката.
бтв ще ми се малко повече да обогатяваш композициите, някакси празни стоят понякога:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 1:28 am Заглавие: |
|
|
за мен е супер. хайде да не се втилясваме*
*втилясване - сленг е тва**
**и това _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Готино е , NP, поздравления и от мене!
само че.... страх ме е да не преиграваш ... имам пред вид , че заради стила изтърваваш формата... лицата са започнали да се "разглобяват"
вярно, търсиш експресия, но мисля си, че прекалено деформираш типажа...
представи си го как ще изглежда като character за анимация, ще съумееш ли да го направиш във turn без да се загуби изразителността му.... това ти го приказвам не толкова за конкретната картинка,(която си е готина сама по себе си), колкото за това че като cartoonist-и ;) и трябва да внимаваме за тези неща....
Повярвай ми- прекалено млад си да търсиш стил на всяка цена. гледай формата,(стилът ще си дойде от само себе си) и... ще бъдеш възнаграден стократно!:)))
сори за дългия пост! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 9:16 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | Morty - мерси :). DJ, какво имаш предвид под "обогатяване на композицията". Аз винаги съм отворен към идеи. Дай някакви идеи и примери, може да ми помогнат за следващата ;)). |
ами за конкретната работа мога да дам пример с фона, който като състояние на светлина е добър за да насочи вниманието, но малко ми действа, сякаш си го сложил просто за да има нещо.
ако потърсиш дълбочина(без да киприш с много детайл), помислиш малко за въздуха и как би повлиял на всико в това пространство, и как всяко нещо стъпва на мястото на което е нещата ще станат много по богати като информация, без да се има за цел да се напълни мястото с излишен детайл. можеш да пробваш да разстилаш идеята си и в обстановката около типажите за да се разбира че има смисъл те да са вътре:)
и аз сори за дългия пост:) дано не съм досадил хехе _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 9:34 pm Заглавие: |
|
|
haddock - прав си, че в сегашния си вид биха представлявали проблем за анимиране (да му мислят фазиращите :D). Ще имам в предвид това, което каза.
DJ - за фона си адски прав, че съм го сложил, колкото да има нещо :D. Мисля скоро да почна някакви опитчета само фон :), пък ще видим до къде, ще ги докарам. _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 2:11 am Заглавие: |
|
|
На мен също ми допада!
Декорът ми е малко "а ла Чък Джоунс", но като се замисля, това по-скоро помага на картинката отколкото пречи...
Само не мога да схвана това зад едрия тип какво му е точно. Подозирам, че е наметало, но всеки път като го погледна ми се слива с гърба му и ми действа като някакъв раздут гръден кош ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 12:06 pm Заглавие: |
|
|
и защо се е разлетял така тоя елек?
защо не си изкарал вдигнатия крак на седящия, че сега има точно един, но за сметка на това много странен крак?
защо му свети под колана на оня големия?
защо се втилясах аз така сига? ;)
мноу готска илюстрацийка!:)))))) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |