Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dash
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 12:36 am Заглавие: "Strawberry Tree" Logo |
|
|
Признавам, че графичния дизайн никога не ми е бил силната страна, но от време на време все пак ми се налага да го "ползвам". И понеже отдавна съм се убедил в качествата на показваните тук неща, много ще се радвам ако споделите какво мислите за това долу.
Най-общо казано става въпрос за хедър на уебсайт, но в умален размер ще се ползва и като лого. Мерси предварително =)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 1:19 am Заглавие: |
|
|
За целта си е добре според мен! Чисто графично едноцветния най-добре ми действа :))) Леко стил заглавка на мууви на Пиксарци е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 1:40 am Заглавие: |
|
|
=)))
Лошото при последния вариант (щото точно той ще бъде ползван за лого) е, че когато се намали, "Planted by Stoyan Petrov" се превръща в едно замацано петно и не само, че не се чете, ами и действа разконцентриращо... В момента правя някакви опити да го изнеса извън наплесканото, но познанията ми в тази област са наистина ограничени и разчитам главно на това да ме огрее интуицията =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 1:50 am Заглавие: |
|
|
ами, изнеси го. да не докосва сплашовете... и когато намаляш всичко..името не го пипай...
къде ще стои най-добре ще видиш след като пробваш. важно е да се запази приятна визуална композиция. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Ще опитам нещо и ще обадя пак за резултата =)
М/у другото това е въпросното дърво. Опитах да подсиля асоциацията чрез концентричните петна, които имитират плодовете и аналогичното съчетание на цветове. Зеленото обаче малко го тонирах, щото много кофти изглеждаше върху червеното... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:37 am Заглавие: |
|
|
за мен има нечисти засичания между някой букви и контура на кругчетата....птимерно на "s"-a долу се появява едно страано петно, при "е"-то на strawberry.....иначе мен ме кефик ка се е получило, свежо е :) успех!!! _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 1:31 pm Заглавие: |
|
|
10x, SPIT! =)
Съгласен за засичанията. При S-а това ръбестото наистина стана много кофти, но го забелязах едва след като боядисах всичко в един цвят. Също и при Е-тата (първото и второто). Искаше ми се сплаша отзад да не обвива целия текст като капсула а да има пробиви на места, за да може заглавието "да диша", но все пак ще опитам да пръсна петната малко по-удачно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Реших да променя малко композицията, защото изнасяйки подзаглавието извън сплашовете, двата тескта се раздалечиха твърде много и връзката между тях почти се изгуби. Пооправих малко и засичанията на буквите с боята и ето какво се получи в крайна сметка --
Умалено, "Planted by Stoyan Petrov" все още седи като замазано петно, но поне в момента има повече въздух около него =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 9:50 pm Заглавие: |
|
|
мисля че когато беше на един ред, беше по-добре
сега натежава надолу и подписа не балансира нещата достатъчно.
а самия подпис, наистина недей да го смаляваш заедно с логото, че и така е достатъчно малък.
мисля това ще свърши работа:
старото лого, което е на един ред му оправи само местата, където буквите не излизат добре от петната.
качи "planted by" над самия подпис и намърдай тоз елемент в "дупката" между голямото петно, в което стои S-ът и петното, в което стои b-то...
само предлагам де... =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Звучи ми добре. Ще опитам... =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 12:40 am Заглавие: |
|
|
аз все още си задавам въпроса, каква е идеята на сплашовете? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 12:45 am Заглавие: |
|
|
извинявам се... ама, ексклузивното превю е убийствено Стояне!!! Мама мия!!!
за анимацията която подготвяш говоря! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 1:34 am Заглавие: |
|
|
Докато стопля за кое превю става въпрос... =)))
Страшен комплимент, implant... наистина! Голямо благодаря!
Идеята на сплашовете е, че тъй като сайта до голяма степен ще играе ролята на портфолио, реших, че боята е подходящ (макар и не особено оригинален) намек за това. И понеже плодовете на истинското ягодово дърво (което в случая е само метафора) са кръгли, покрити с миниатюрни бабуни и вариращи от жълто до червено, първата асоциация, която направих с тях бяха тези петна =)
Проблемът е, че ми се иска да имам и едноцветен вариант, който да ползвам като лого ако някъде потрябва... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|