Graphilla.com :: Преглед на тема - "Strawberry Tree" Logo

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"Strawberry Tree" Logo

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dash

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 12:36 am    Заглавие: "Strawberry Tree" Logo Отговорете с цитат

Признавам, че графичния дизайн никога не ми е бил силната страна, но от време на време все пак ми се налага да го "ползвам". И понеже отдавна съм се убедил в качествата на показваните тук неща, много ще се радвам ако споделите какво мислите за това долу.

Най-общо казано става въпрос за хедър на уебсайт, но в умален размер ще се ползва и като лого. Мерси предварително =)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chocho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 1:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За целта си е добре според мен! Чисто графично едноцветния най-добре ми действа :))) Леко стил заглавка на мууви на Пиксарци е :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Dash

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 1:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

=)))

Лошото при последния вариант (щото точно той ще бъде ползван за лого) е, че когато се намали, "Planted by Stoyan Petrov" се превръща в едно замацано петно и не само, че не се чете, ами и действа разконцентриращо... В момента правя някакви опити да го изнеса извън наплесканото, но познанията ми в тази област са наистина ограничени и разчитам главно на това да ме огрее интуицията =)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 1:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами, изнеси го. да не докосва сплашовете... и когато намаляш всичко..името не го пипай...
къде ще стои най-добре ще видиш след като пробваш. важно е да се запази приятна визуална композиция.
Dash

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще опитам нещо и ще обадя пак за резултата =)

М/у другото това е въпросното дърво. Опитах да подсиля асоциацията чрез концентричните петна, които имитират плодовете и аналогичното съчетание на цветове. Зеленото обаче малко го тонирах, щото много кофти изглеждаше върху червеното...
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 8:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

за мен има нечисти засичания между някой букви и контура на кругчетата....птимерно на "s"-a долу се появява едно страано петно, при "е"-то на strawberry.....иначе мен ме кефик ка се е получило, свежо е :) успех!!!
Dash

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x, SPIT! =)

Съгласен за засичанията. При S-а това ръбестото наистина стана много кофти, но го забелязах едва след като боядисах всичко в един цвят. Също и при Е-тата (първото и второто). Искаше ми се сплаша отзад да не обвива целия текст като капсула а да има пробиви на места, за да може заглавието "да диша", но все пак ще опитам да пръсна петната малко по-удачно...
Върнете се в началото
Dash

МнениеПуснато на: Вто Фев 27, 2007 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Реших да променя малко композицията, защото изнасяйки подзаглавието извън сплашовете, двата тескта се раздалечиха твърде много и връзката между тях почти се изгуби. Пооправих малко и засичанията на буквите с боята и ето какво се получи в крайна сметка --

Умалено, "Planted by Stoyan Petrov" все още седи като замазано петно, но поне в момента има повече въздух около него =)
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Вто Фев 27, 2007 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля че когато беше на един ред, беше по-добре
сега натежава надолу и подписа не балансира нещата достатъчно.
а самия подпис, наистина недей да го смаляваш заедно с логото, че и така е достатъчно малък.

мисля това ще свърши работа:
старото лого, което е на един ред му оправи само местата, където буквите не излизат добре от петната.
качи "planted by" над самия подпис и намърдай тоз елемент в "дупката" между голямото петно, в което стои S-ът и петното, в което стои b-то...

само предлагам де... =))
Dash

МнениеПуснато на: Вто Фев 27, 2007 10:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Звучи ми добре. Ще опитам... =)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2007 12:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз все още си задавам въпроса, каква е идеята на сплашовете?
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2007 12:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

извинявам се... ама, ексклузивното превю е убийствено Стояне!!! Мама мия!!!
за анимацията която подготвяш говоря!
Dash

МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2007 1:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Докато стопля за кое превю става въпрос... =)))

Страшен комплимент, implant... наистина! Голямо благодаря!

Идеята на сплашовете е, че тъй като сайта до голяма степен ще играе ролята на портфолио, реших, че боята е подходящ (макар и не особено оригинален) намек за това. И понеже плодовете на истинското ягодово дърво (което в случая е само метафора) са кръгли, покрити с миниатюрни бабуни и вариращи от жълто до червено, първата асоциация, която направих с тях бяха тези петна =)

Проблемът е, че ми се иска да имам и едноцветен вариант, който да ползвам като лого ако някъде потрябва...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети