Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ...опасявам се че намерих само едноокия пингвин.... |
Хм, в 1001-вото си мнение в Графила вече ще си позволя да кажа и аз две изречения по адрес на тоя човек Джоуви - едно добро и едно лошо:
1. Жовка, как можа да затриеш пингвин... не съм очаквал подобно варварство от теб!
2. Но, за мен, Жовка, ти си напълно невинен по изчезването на пингвина след като гледа Happy Feet! Виновен си единствено, задето не включи в условията тогава още една алинея:
ал. 69 - Непотърсени пингвини в срок от 3 месеца след обявяването на наградените се конфискуват в полза на фонд "Нов мотор"... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 5:27 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | ал. 69 - Непотърсени пингвини в срок от 3 месеца след обявяването на наградените се конфискуват в полза на фонд "Нов мотор"... |
ok! THAT'S IT!!! NO BEER FOR YOU MISTER!!!
ama sled edna godina naistina edin pingvin si e cqlo 4udo:D:D:D 10q Jovi _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
droopy
|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 9:09 pm Заглавие: |
|
|
хубава работа ..
нещо като адрес .. тц ..
е как да дойда срам и позор .. не всеки е на ти със Софийските кръчми :( _________________ не искам да съдя за да не бъда съден, защото съм грешен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Гх ГХ ГХ! Коит дошъл дошъл!!! ;))) Коит не - пил по-малко... :) |
|
Върнете се в началото |