Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 4:53 pm Заглавие: "Ох, главата ми..." или "Как изкарахме вчера& |
|
|
...или по скоро днеска. Браво на Снуупъра, който беше изградил желязна организация на мероприятието. Беше страхотно!
Възникна предложението да направим сбирките от този тип редовни, съответно за главен организатор беше номинран и избран единодушно пак Снуупър. Първоначалният вариант е веднъж в месеца, въпреки че ако всеки път е така не след дълго всички ще бъдем разорени алкохолици.
Като изключим няколкото човека, тръгнали си по рано и изпуснали масса фън по-късно (те си тръгнаха заради гаджета, така че им е простено), почти до края хората наброяваха 40-тина - като цяло според мен минаха поне 50.
Не знам за другите две половини на масата, но нашата беше яко на ексистенциални теми, мен по едно време силно ме заболя главата, защото се опитвах да накарам Нуб да мисли позитивно, Виктор М също се опита и се отказа, с Велинов двамата - пак не успяхме, след това Нубс контраатакува с информация за пазара и културата на потребителя и за гадния свят в който живеем, и сега ме боли главата още повече...Със Снупи, Велинов, Хтон и Нубс и Климент завършихме във Фенс->Брилянтин (където не успяхме да минем фейс контрола, защо ли)->Кривото и беше изключително тежко.
Отново - аплодисменти за Снуупър, защото аз поне имах шанса да се запозная с много интересни хора с които отдавна бих искал, да си поговоря с много интересни хора с които отдавна бих искал, да видя хора които отдавна не съм виждал и много бих искал, и изобщо беше една невероятно интересна вечер - задължително трябва да се повтори - другия път с още повече хора. Ей, тва социалния живот било хубаво нещо. _________________ www.КостаАтанасов.com
Последната промяна е направена от Джоуви на Нед Фев 25, 2007 6:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 5:34 pm Заглавие: |
|
|
аз съм ОК ;)
Станах в 7 бачках, ходих на кино :)
Нито глава нито нищо ме боли, ама аз май не идвах?!? :))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 6:19 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker - ако беше дошъл, щеше да си спомниш (или поне откъсачно:))
Беше много весело! Нашата маса (поздравява вашата маса) и също повдигна сериозни екзестинциални въпроси част от които също разнищвахме с Viktor M.
За мен беше голяма чест и удоволствие да се запозная с някои от вас с които не се бяхме виждали ! Благодаря ви и вече чакам следващата среща:)
И разбира се - поздравления за снупъра, който държа много забавна реч (или бяха речи :-P ) и така добре се справи с организацията, че чак го насадихме да го прави и за напред! Споко снуупър-е - ще помагаме ;) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Дам, много приятно събиране, надявам се скоро да се публикуват и снимки от мястото на събитието. :)
И от мен едно голямо БРАВО на Снупъра за организацията :) и мерси на всички, които дойдоха и си прекарахме страхотна вечер :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 6:31 pm Заглавие: |
|
|
Найстина приятно мероприятие се получи... мястото ми на масата ме караше да се чувствам, като комита на родова среща на голяма фамилия. Благодарности на Снуп за органицацията и браво на мен за консумацията. Хубаво, че бях с хора които се надявам, имат по-ясни спомени от мен, та да позакърпя скъсаната лента... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Дам, определено беше весело.. или поне беше така докато аз бях там.. но все пак съм извинен, че тръгнах по-рано(прочети поста на Джоуви). Дано по-честичко се правят такива сбирки де - приятна обстановка, приятни хора, приятни приказки... е да, някои няха забравили да оставят проблемите си на работа(демек в офиса), нооо риска на професията ;)
Дано скоро piks извади компроматите :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Много ама много интересно и забавно мероприятие. Мисля че единодушно стигнахме до заключението кой ще е вицепрезидента. Браво Снуъпър, без теб сме за никъде. Радвам се че наживо тонът бе значително по-умерен от това на което сме свикнали понякога, така че да обсъждаме по-често въпросите които ни вълнуваат на по чашка (бира, вино, кола....)
И Пикс чакаме да видим дали обектива не се е замъглил като нечии погледи снощи. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Да не забравя... браво на Нуби, че въобще повдигна темата за събиране, за мен той е "виновен" за инициацията на събитията :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Джовка Нуб обещава, следващия път да не си отваря устата за друго освен: Наздраве:))))))))
Видях се с хора, които не познавах и ми беше интересно, оказва се че виртуалната комуникация е гола вода работа, друго си е да обмениш мисли и емоции на маса и с бира в ръка. Мно беше яко пичове, трябва да го направим циклично и който може да идва, просто да си намерима заведение по наш вкус което да може да събира хора +. Може и да бъркам но мисля че полза от такива забирки има за всички (поне за мен има, нзпоследък съм позагубил позитивното в комуникацията ма Жовката ми приложи терапия (и за тва сигурно още го били главата) успешно.)
Извинявам са пост фактум на всички на който им "тровнах" реалитито:))
Следващия път повече уиски ми наливайте.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:21 pm Заглавие: |
|
|
верно е - нета е чикия; наЖИВО всичко си идва на местото _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Г-н СУУПЕР оле оле!!!!;) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 8:07 pm Заглавие: |
|
|
бах.. другия път и аз ша дойда..като се заговори за бира и ми се стопля сърцето:))
че и ще е пълно с хора дето дотогава ще са били само никове и творби, та ша е забавно:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 8:33 pm Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | Да не забравя... браво на Нуби, че въобще повдигна темата за събиране, за мен той е "виновен" за инициацията на събитията :) |
Бе зае... тая работа, аз си мрънкам принципно но ако не беше Снупа и Жовката(който определено изкърти мивки с известност, баси щом и в Кривото некви мацки му фрлиха "О Жовка") щеше да си приказваме още в жалбите...:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Мнооооооооого гот вечер :)) Кога другаде в разстояние на три-четири часа ще си говориш с някой за живота, десигна, жените, ентелектуалната (р)еволюция, парите, чалгата, софт/хардуер, макове, пц-та, пентагона, комикси, филми, реклами....... и кво ли още не :))))))))))) Дриймър е доволен :))))
Айде и светът да научи :)))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 9:18 pm Заглавие: |
|
|
az 4ak sega idvam na rabota :D:D:D ne ste vinovni vie de...prosto si otspah:D:D:D:D _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 9:24 pm Заглавие: |
|
|
еее така като чета чак ми стана мъчно, че видях със закъснение за събирането... аз имам предложение за място +, освен това никой ли не пие уиски бе хора? бирата си е бира ахаха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички, които рискуваха да прекарат една събота вечер с всевзъможни изграфилясали художници, дизайнери, 3Д-та, фотографи, уебаджии и други съмнителни типове...!!! Мисля, че точно заради поетия риск се получи една прекрасна и полезна за всички ни вечер, дано за всеки е била такава...
Благодаря ви и за новия ми прякор :)))
Мисля, че е добре да отворим нова тема с благодарности за Ники Михайлов, който за краткия си престой раздаде полезни двд-тата на толкова много хора, че очаквам нивото на някои работи в Графила да се фига с по един левел на всяка среща с Михайлов :))) Само ще вметна, че го питах дали е намерил едни туториали, за които сме говорили преди два месеца сигурно - човека не само ги е намерил, ами извади и ми връчи две двд-тата... Адмирации!
PS.
Гадове, аз ви оставих във Брилятин да ходите да представите подобаващо графила извън рок-кръчмите, в които откарахме до 4 и нещо, а вие пак в нормална кръчма сте посрещали слънцето...
Аз за последните 60 часа имам всичко на всичко два часа сън и сега се прибирам от неочакваното ми (поне за мен) бойно кръщение в скалното катерене - много се радвам, че за два дни изкарах толкова хубави моменти - в бойното кръщение и Графила има пръст, така че пак сте виновни, много се събра, ще трябва да се съберем на бира по случая... :)))
И накрая - след финансова ревизия преди малко и опресняване на спомените за сметки, бакшиши и на кого съм връщал - се оказа, че остават 20 кинта във фонд "Веселие" - ще гледам за следващия път да измисля с тях нещо различно от водка, но също забавно :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 5:48 am Заглавие: |
|
|
Тай тай... няма прошка за Пикс! Снупъре каква жертва правя за тебе!
Едвам се измъквам от болничното легло ама 'ше ти кача снимките да се видиш к'ъв 'убавец си (току виж някоя графилка та залюби :))))))
И тай часа на истината удари, не можете да се скриете, всички станахте за резил.
Т'ва художниците сте големи пияндета!(Моргота да не се брои...)
п.п.
Мноо ми беше драго да се видя с тея дето не се бяхме виждали от ... не мога да броя до толкова.
Още по-драго ми беше да се запозная наживо с тея дето не се знаехме наживо.
И ако може също да пожелая на г-н Донков мноо щастие, радости в живота, млада, дългокрака, средно интелигентна, тъмнокоса, с фотостудио за наследство булка... ок, ок пускам кадрите.
Младият Снупър лъчезарно посреща плахите графилци.
Няколко примера за "плахи графилци"...
ники михайлов
Viktor M + wicky +velinov
wicky с friend
FPrint
Dreamer
velinov
pipi
Специален поздрав от n1x0n
Абсолютното доказателство, че артистите са алкохолици! (Моргота да не се брои...)
hton
Soul)S(urvivor + ne_znam_koi + Джоуви + Snooper
на преден план Nub
Kliment отдясно
RoT + Snooper
Серия "за Джоуви"
Джоуви
Джоуви + RoT
Джоуви + Viktor M
Джоуви + Viktor M
Джоуви + Viktor M
Джоуви обича nub
След години... надявам се не чак толкова много, тоя кадър ще ми донесе добри пари :)))) velinov + Джоуви
Една история за парашутизма и секса... това Viktor M да го обясни...
mim + Viktor M
mim + Viktor M
mim + Viktor M + snooper
Речта(чите) на Snooper
Dreamer-a след 25-тата минута на речта не издържа на напрежението и си поплака
Джоуви на 28-та минута не можа да се стърпи и реши да възрази.
На края всички бяхме щастливи, че Snooper-a млъкна :))
Извинителната бележка на Love Hate...
...nub мноо и се зарадва
"THE кадъръ"
morgoth + Джоуви + Spacer
накрая nub поздравява мен и родата
п.п.2
Прощавайте за качеството на снимките. Радвайте се, че изобщо има какво да гледате :P
Също тея, които се разпознават в някоя ситуация, а не съм им споменала името, да го допишат.
И да... може и да не се харесвате на някой кадър, но не аз ви наливах пиенето, и не аз ви завлякох в Кева! :)))))))
мир вам _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 9:24 am Заглавие: |
|
|
Sorry, че не се запознах с всички, но беше твърде невъзможно да обикалям както ме бяха прилещили в ъгъла да обсъждаме екзистенциални въпроси, като например прехода на Soul)S(urvivor от чинийката, към чашката, водещо до все по-сериозно доказване в качествата му на художник.
от ляво надясно:
ViRuSa, vrabchev
 _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|