Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 6:01 pm Заглавие: Book Cover |
|
|
мачкам си тука една корица за "Многоръкият Бог на Далайна" на Святосляв Логинов, че за академията тряаше да скалъпя нещо..
задачата е за малък формат книжка, та това ми беше на сърцето:)
не е кой знае какво илюстрацията е за около 20 мин, мисленето преди това беше 10 мин и още 7-8 мин в илюстратора за дооформяне..
знаете какво е добре дошло..
имам време до утре да я фиксна, тъй че давайте акъл _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Честно казано ми е малко трудно да я възприема добре при този мащаб, но акварелният ефект в горната част и проблясъците около заглавието ми допадат изключително много.
Ако я имаш някъде фулсайз, един линк или поне малко детайл ще са наистина добре дошли... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:51 pm Заглавие: |
|
|
ами то идеята е да се гледа на малко, защото формата на книжката за която я правих е 10х14,7 см, затова е на такъв размер. може да кача фуллрез по някое време ама ся ме мързи..:)
мерси все пак:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 6:16 pm Заглавие: |
|
|
ами книгата е научна фантастика с елементи на фентъзи, авторът е от братска русия и ми е много любим:)
става въпрос за един доста ограничен и изпълнен с мъка свят, който е обграден от всички страни с неразрушима стена, зад която никой не знае какво има. главният герой, Шооран преминавайки през сума премеждия в крайна сметка успява да разруши стената с помощта на киселинното море, наречено Далайна и разбира че всъщност земята на която живеят е само малък къс затворен в кутия на друг свят, много по-красив, където водата навсякъде се пие, рибата се яде, няма далайн, в който живеят зли същества, т.е. света който ние познаваме:)
идеята на корицата е да покаже именно Шооран пред стената, като светлината която се процежда над и през нея на места е символ на непознатото и стремежа му:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Ама тя тая стена... така много лесно преодолима изглежда, особено ако си на зор... чак пък киселинно море да вика на помощ... нинам.
И пича, много лепнат стои.
Малко странно ми изглежда - камънака и храсталака едни такива големи, пък той един такъв дребничък, ама то сигурно е нарочно.
Като цяло е приятно. _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 7:26 pm Заглавие: |
|
|
съгласен за тва как изглежда стената, но не исках да изглежда хюмънли ънпосибъл ту брейк:)
пича тряаше да е дребен заради идеята, но е вярно че малко като кръпка:)
абе професора така или иначе развали вс като каза да го направя на 3х по-голям, и да го има и на задната корица, идеята ше зачезне ама ко да се прави..
ше пусна втория вариант като го направя:)
мерси за критиките:)
всъщност може да направя 2 варианта, та поне единия да ми харесва:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 7:36 pm Заглавие: |
|
|
ей сега тъкмо ще имаш възможност да я нарисуваш. не ти трябват тия снимки, нарисувай си я изцяло. хиляди пъти по-добре ще стане |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|