Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
McLaren

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 2:02 am Заглавие: |
|
|
заради мебелите, wel.©om _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 10:57 am Заглавие: |
|
|
ВЕЛКОМЕ ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 11:41 am Заглавие: |
|
|
за предпечата немога да кажа нищо конструктивно, но за плакатните идеи и изпълнение имам мнение:)
на тези които изглеждат приятни като изпълнение не е особено ясна идеята и има излишни елементи. на първия с идеите и крушките принципно е ясно каква е идеята, но тя нито е интересна нито е нова. и защо няколко крушки? и какъв е тоя контакт отдолу?!
втория с ножчето има интересен момент(визуален), но по никакъв начин немога да го свържа с приказката отдолу. много неприятно, поне за мен, е композиран елемента, тая чернилка около него немога да я осмисля, можеше по-добре да се помисли.
третия мисля че виждам идеята му ама не съм сигурен...(?!?!) тея номерца ми навяват асоцияция за билярдни топки и ме объркват, а смеската между машина и футболно игрище още повече.
както и да е:)
тоя за ЕГН е кофти, според мен, нито идея има, нито плакатен елемент или виц, нищо, а и се съмнявам че би устоял на стена между други плакати, поради липсата а нещо което да привлече погледа.
този за заповедта като идея ми допада донякъде, въпреки че и тя е доста стара, но при него най вече изпълнението куца - контура е безмислено разнообразен навсякъде(без цел сигурен съм), цветовете са доста изпрани, а светлосенките не мисля, че успяват да аргументират присъствието си.
естетвено това е само мое мнение, но мисля че за повечето неща не бъркам. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 1:01 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | ......
естетвено това е само мое мнение, но мисля че за повечето неща не бъркам. |
а ако бъркаш???? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 1:03 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod Благодаря за мнението. За доста от нещата си прав. Макар и за идеите да не съм съвсем съгласен.
Опитах се да подредя проектите си хронологично, като започна от най-новите си неща. Плакатите са училищни работи и сега като ги гледам и аз намирам доста кусури.. всъщност са 12 на тема "Стремежът към успеха", но умишлено показах само няколко, може би е грешка защото така малко се губи общата идея и става объркано. Но както и да е, повече бих искал да чуя нещо за каталозите и по-новите неща. Това не значи че не ценя мнението ти и няма да се замисля върху това. Благодаря още веднъж. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Нещата от 06 определено са приятни, кеф ще ми е да гледам нещо толкова подредено:) Ти сам каза, човек като си гледа след време старите проекти сам отркива неща, които не си харесва. _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|