Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
R_E_X

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 2:53 pm Заглавие: Практика на вектори (Rum) |
|
|
Ами доста време си играя с него и вече наистина не знам, осветление, цветове, типо ...писна ми да го гледам. Ще се радвам на критика, въпреки, че не знам дали ще имам времето и нервите да го поправям още...
а рецептата е достоверна и помага в студени дни:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 3:16 pm Заглавие: |
|
|
kolata e mnogo rozovo-mytna. Romyt ako shte e gold - naravi go gold - sega e dark. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Lime e zelen limon,
tova zhyltoto e lemon - ima razlika i vyv vkusa... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 12:32 am Заглавие: |
|
|
мене лично илюстрацията ме кефи, но типото хич не ми харесва. нито шрифта, нито цвета, нито подравняването в дясно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 12:50 am Заглавие: |
|
|
za liumona moje i ti se razmine, za6toto toi e za ukrasa... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 1:13 am Заглавие: |
|
|
Още малко работа по шишето и цвета наколата трябва (стига да не искаш така да изглежда). Лайма по зелен мое..
Типото директно съксва. Виж си бекграунда колко добре стоят фонтаците, ако ще е с несерифни фонтове имаш хелветики, хелени квот се сетиш и махни тия номерца
че направо раз два три:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R_E_X

|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 12:07 am Заглавие: |
|
|
NOX, ромът вече стана тъмен, а що го бях сложил голд наистина...а количката вече е още по-сладка(диабетиците да не гледат)
За лимончето, все пак си е лимонче(демек жълто), та и там оправих само правописната грешка. Иначе цялата идея е като се види пика да ти стане сладко, почти с риск да откажа хората от захар и затова съм наблъскал така ярки цветове, дори и да не са с реалните ...все още се чуда къде да навръ една дъга, че да има розовко, лилаво, оранжево...
А с това типо си блъсках пак доста главата, ама нещо нервата ме хвана ...явно така скучновато ще си седи :/, а нумберите ги няма. Заигравката с логото как ви се струва?
Наздраве... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|