Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:25 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря. Оценявам жеста. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Нед Фев 18, 2007 3:58 am Заглавие: |
|
|
Да се обада и аз, Врабчев тука е пълно с подобни светофари.
Свети лява секция докато свети направо за отсрещните.
Аватарчето е прав ша знайш. Идеята е ако няма случайно трафик насреща ти да можеш да си преминеш което спестява един пас на светофара. По некое време насрещното зелено спира и свети само твоето зелено, което вече ти дава пълното предимство...
Ето ти прост пример - движиш се по прав главен път и искаш да прайш завой на лево в пресечка примерно. Срещу тебе друг човечец който също се движи направо по същия главен път - ти кво ше му сечеш пътя напред щот си на път с предимство ли? ;) Длъжен си да го изчакаш дори и в случая той като прави десен в твоята пресечка... нъл са сещаш
Блял си, радвай се че имаш каско и само 4 точки улетеа
Или че лелката отсреща е внимавала или па е била с АБС и само вратата ти е нагънала.... щот един приятел пак така ма налете на камион, та треаше да разпорат колата та да се измъкне.... после го съди, и дет не го осъди щот нема как да го осъди понеже човека си е прав, ми и човека го контра-осъди съвсем с право а застрахователя не призна застраховката с гриф "ПТП предизвикано поради небрежност" та съвсем вътре му вле'на..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:11 pm Заглавие: |
|
|
открийте разликите:
No 1. - светодара в деня на катастрофата
No 2. - светофара месец по-късно (незнам кога е оправен, забелязах това преди седмица)
ето още снимки в малко по-висока резолюция за тези които се интересуват.
общ план
крупен план
останки от сваления вече светофар
Та тук е мястото да попитам защо ще си правят труда да сменят светофара, ако е работил правилно? _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Ми какво да ти кажа освен честито за това че успя! Още от началото инициативата ти беше да не се случва това с други, по-добър начин от това да си оправят светофара не виждам. Браво. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 7:40 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: |
Та тук е мястото да попитам защо ще си правят труда да сменят светофара, ако е работил правилно? |
според мене причината е, че някой не е помислил дали това е най-добрия начин да се регулира това кръстовище, ми под угрозата на "абе аде да не се занимаваме, че ша стане още някоя беля там и ше ни разкатаят" са го сменили...
аз все още си мисля, че предния вариант е по-добрия... сия не ми се мисли колко време ще се чака там да се направи левия завой... и от двете страни.
ама знам ли..
между друуто евалата, че си постигна квото искаше... то и тва не е маловажно, независимо кво мисля аз по казуса. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Аз исках да си останат отделни секции, но да спират насрещнодвижещите се, за да е наистина удобно за преминаване. Но кой съм аз че да имам претенции :)
Поне няма да има други в моята ситуация. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 11:30 pm Заглавие: |
|
|
Както се казва, евала ! _________________ Nelson Inomvan's blog |