Graphilla.com :: Преглед на тема - подвеждащ светофар на Орион

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

подвеждащ светофар на Орион
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря. Оценявам жеста.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Фев 18, 2007 3:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да се обада и аз, Врабчев тука е пълно с подобни светофари.
Свети лява секция докато свети направо за отсрещните.
Аватарчето е прав ша знайш. Идеята е ако няма случайно трафик насреща ти да можеш да си преминеш което спестява един пас на светофара. По некое време насрещното зелено спира и свети само твоето зелено, което вече ти дава пълното предимство...

Ето ти прост пример - движиш се по прав главен път и искаш да прайш завой на лево в пресечка примерно. Срещу тебе друг човечец който също се движи направо по същия главен път - ти кво ше му сечеш пътя напред щот си на път с предимство ли? ;) Длъжен си да го изчакаш дори и в случая той като прави десен в твоята пресечка... нъл са сещаш

Блял си, радвай се че имаш каско и само 4 точки улетеа
Или че лелката отсреща е внимавала или па е била с АБС и само вратата ти е нагънала.... щот един приятел пак така ма налете на камион, та треаше да разпорат колата та да се измъкне.... после го съди, и дет не го осъди щот нема как да го осъди понеже човека си е прав, ми и човека го контра-осъди съвсем с право а застрахователя не призна застраховката с гриф "ПТП предизвикано поради небрежност" та съвсем вътре му вле'на.....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vrabchev

МнениеПуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

открийте разликите:

No 1. - светодара в деня на катастрофата

No 2. - светофара месец по-късно (незнам кога е оправен, забелязах това преди седмица)

ето още снимки в малко по-висока резолюция за тези които се интересуват.

общ план
крупен план
останки от сваления вече светофар

Та тук е мястото да попитам защо ще си правят труда да сменят светофара, ако е работил правилно?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Пон Фев 26, 2007 12:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми какво да ти кажа освен честито за това че успя! Още от началото инициативата ти беше да не се случва това с други, по-добър начин от това да си оправят светофара не виждам. Браво.
Аватарче

МнениеПуснато на: Пон Фев 26, 2007 7:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vrabchev написа:

Та тук е мястото да попитам защо ще си правят труда да сменят светофара, ако е работил правилно?

според мене причината е, че някой не е помислил дали това е най-добрия начин да се регулира това кръстовище, ми под угрозата на "абе аде да не се занимаваме, че ша стане още някоя беля там и ше ни разкатаят" са го сменили...

аз все още си мисля, че предния вариант е по-добрия... сия не ми се мисли колко време ще се чака там да се направи левия завой... и от двете страни.

ама знам ли..

между друуто евалата, че си постигна квото искаше... то и тва не е маловажно, независимо кво мисля аз по казуса.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vrabchev

МнениеПуснато на: Пон Фев 26, 2007 8:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз исках да си останат отделни секции, но да спират насрещнодвижещите се, за да е наистина удобно за преминаване. Но кой съм аз че да имам претенции :)
Поне няма да има други в моята ситуация.
atmos

МнениеПуснато на: Пон Фев 26, 2007 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Както се казва, евала !
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети