Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nub

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 5:33 pm Заглавие: Предложение |
|
|
Предлагам теми породени от лични емоции тип (обиден съм на, ебати бизнеса, тарикати там тирарам и подобна детска крап) да бъдат заключвани а юзърите предупреждавани че:
НЕ МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ ГРАФИЛА ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА И НАРУШАВАНЕ НА ЧУЖДО ПРОСТРАНСТВО като изключение може да има ситуации разбира се когато това се налага по сериозни причини (а не поради некадърност и недоглеждане) и е логично винаги да има някаква фактология преди да бъде оплют някой от всички а не да се играе на симпатия.
ПС.
Не за друго: Много хора четат тва място без да пишат и съм сигурен че след като видят подобно нещо хич няма се обадят. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 5:50 pm Заглавие: |
|
|
А, аз като причина за тая тема, пръв ще се обадя..
Ако графила заприлича на роботизиран-комунистически лагер, отглеждащ и развиващ интелектуалната собственост на абсолютни професионалисти биещи с пръчка свободата и кефа...пръв го напускам.
Една тема на никой не тежи батка, който иска се включва, а който не иска си трае. На пича, ако съм нарушил човешките права има начини да се жали пред управляващите тоя форум. Така, че не е нужно от радикални промени... графила си е супер популярен и посещаван, че да се чувствам виновен за каквото и да било.
Аз в идеята си да покажа някоя и друга бизнес тактика, само кво направих ...супер виновен се чувствам  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Абе видял си и ти комунизъм..... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Защо ми се струва, че разни хора се опитват да раздават правосъдие, на базата единствено на своята гледна точка, несъобразявайки се с останалите. точно онази тема е много добра, защото ни показва какви индивиди се срещат наоколо и какво трябва да правят останалите, за да не попадат в подобни ситуации. Ако това дразни някого, вече е отделен въпрос, но едва ли начина е като запушваш устите на останалите. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 6:30 pm Заглавие: |
|
|
НЕ е тва идеята. Идеята е много проста. Не става дума за цензура, контрол или некви глупости. Става дума за това че когато някой обвини някой трябва да е достатъчно умен(или порастнал) за да е наясно как да казва и кога да казва нещо срещу някой и как да се аргументира.
Доколкото знам графила следва некомерсиални интереси и според мен не може да си позволи да е место за взимане на подобни позиции срещу някой и по такъв начин. Всички сме прецаквани по една или друга форма
къде къде по-болезнено, айде дружно да ревнем са в глас.
(БСЦ по моя сметка ти комунизма си го видял само на снимка)
А да виновен си щото си глупав. А ти зееш срещу него щото е малка фирма шо не зейнеш публично срещу някой който е малко по-отворен?
Ако ще се говори кой кого прецакал темата е меко казано хард кор.
А пък за бизнес тактиките че стане мазало просто. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Ами доколкото си спомням pro сам си призна че го е направил съвсем умишлено. Не виждам нищо неетично в темата на BSC. Напротив. Виждам предупреждение към тези, които утре ще трябва да работят по подобен проект и съм сигурен, че поне няколко човека ще вземат мерки предварително. Друг е въпроса, че по този начин, pro няма да има възможност да ги прецака.
Надявам се че не това те дразни в цялата тази ситуация, довела до отварянето на текущата тема. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 7:00 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | НЕ е тва идеята. Идеята е много проста. Не става дума за цензура, контрол или некви глупости. Става дума за това че когато някой обвини някой трябва да е достатъчно умен(или порастнал) за да е наясно как да казва и кога да казва нещо срещу някой и как да се аргументира.
Доколкото знам графила следва некомерсиални интереси и според мен не може да си позволи да е место за взимане на подобни позиции срещу някой и по такъв начин. Всички сме прецаквани по една или друга форма
къде къде по-болезнено, айде дружно да ревнем са в глас.
(БСЦ по моя сметка ти комунизма си го видял само на снимка)
А да виновен си щото си глупав. А ти зееш срещу него щото е малка фирма шо не зейнеш публично срещу някой който е малко по-отворен?
Ако ще се говори кой кого прецакал темата е меко казано хард кор.
А пък за бизнес тактиките че стане мазало просто. |
nubzi - тоо форум за кво е направен? според тебе лично? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 7:12 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм изумен за пореден път от тебе Нубе. Какво ти бръкна толкова тълбоко в здравето тая тема? И защо го даваш толкова реактивно като стане дума за "бизнес практики" ? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Нуби, бате, много си краен понякога.
Аз комунизма не съм го видял, ама съм чувал за него. Точно както чуха хората как някой мое ги е*не в дупето в такава ситуация. Защото на мен ми дойде като гръм от ясно небе.
И защо ТИ си захапал идеята, че използвам графика като плазмагън бе бате, че и се нервиш даже ? Я стига глупости!
Ясно се видя как аз глупака дадох на един абсолютен професионалист да се покаже, къв е проблема? Някъде да прочете "моля Ви, биите го с пръчки", ми не не си! Защото аз не съм потърпевш, но можеби щях да бъда, а ти не искаш да го разбереш. Мислиш си, че тоя ми извади хляба от устата и са се жалвам?! Ай стига глупости вече.
+ тва той ме помоли да пусна тема, ходи го питай защо :)
++ това явно от много време хората го знаят, що за стока е
+++ това той е просТ, погледни му гръмките изказвания в блога... мале моля се тоя парад да свърши вече, ако знаех, че ще има такъв интерес, щях битивито да викна да снима |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Аз съм изумен за пореден път от тебе Нубе. Какво ти бръкна толкова тълбоко в здравето тая тема? И защо го даваш толкова реактивно като стане дума за "бизнес практики" ? |
Нубето пак е изтрещел бе заебете го:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 7:22 pm Заглавие: |
|
|
/off
nub: нема лошо и на тебе май ти действа, като на паяка от подписа ми :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:00 am Заглавие: |
|
|
УФ, абе чета ги тия теми и ви се чудя.
Ние този буен младеж про_01 много добре си го знаем, той винаги е вървял срещу течението. Мина си човека през разни периоди, сега сигурно навлиза в проблемна възраст. Келеменце, кво да го правиш. Пу да не му е уруки.
Регистрирайте си домейните овреме, момчетаа. БСЦ Систем, пълни симпатии към тебе, пич. В много кофти ситуация си попаднал. Според мен си си напълно в правото да пуснеш подобна тема и е хубаво, че го направи. То така или иначе няма много кво друго да се направи.
Нубзи, батка има къде къде по-интересни теми за дъвкане. Тука квото имаше да се каже се каза вече струва ми се и няма да отидем наникъде вече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:08 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Регистрирайте си домейните овреме, момчетаа. БСЦ Систем, пълни симпатии към тебе, пич. В много кофти ситуация си попаднал. Според мен си си напълно в правото да пуснеш подобна тема и е хубаво, че го направи. То така или иначе няма много кво друго да се направи.
|
що не ми напраи на мене подобен номер про-то... :)) да му са изпразна на кръглите цайси педерастки :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Ми не знам. Не се е сетил сигурно.
Ма ти кажи кой домейн искаш да си регнеш и може и да се уредиш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:05 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Ми не знам. Не се е сетил сигурно.
Ма ти кажи кой домейн искаш да си регнеш и може и да се уредиш :) |
www.homopro.com
:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | spacer написа: | Регистрирайте си домейните овреме, момчетаа. БСЦ Систем, пълни симпатии към тебе, пич. В много кофти ситуация си попаднал. Според мен си си напълно в правото да пуснеш подобна тема и е хубаво, че го направи. То така или иначе няма много кво друго да се направи.
|
що не ми напраи на мене подобен номер про-то... :)) да му са изпразна на кръглите цайси педерастки :)) |
Ади са хардъ кор:)))
Ангер манагемент малко ти требе бе:)))Или нещо чуждо?:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|