Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
miroto
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:05 pm Заглавие: Моля за съвет |
|
|
Може и да не е наи подходящото място за тва защото не представям нищо:), искам съвет. Препоръчаите хубав монитор 17 -19'' които да става за уеб дизайн и предпечат, но да не е няколко хиляди лева , знам ЕЙЗО една позната си купи , и още не сам го видял как се държи . маи по добре да е CRT знам ли. Имам единствено наблюдения над разни конвенционални плоски монитори за ширпотреба, обаче ми се струва че има някакв замазване при обикновен неизгладен шрифт все едно е "sharp-нат", за цветове не мога да кажа нищо . трябва ми за работа, наи вероятно и калибрация ще е необходима. Още веднъж се извинявам за темата на тва място. Пускам я в Графила, защото мисля че от хората тук мога д получа компетентен съвет. Мерси за вниманието :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
e388

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:33 pm Заглавие: |
|
|
Абе да ти кажа на мене всички монитори ми изглеждат едни и същи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:20 pm Заглавие: |
|
|
кажи все пак и какъв е макс бюджет де :) Иначе ти трябва монитор с >16.7 цветове, търси такъв с максимален зрителен ъгъл - 178/178 градуса. Също така ти трябва проверка на еднаквостта (униформити) на матрицата, ако можеш го включи за тест на тъмно и включи чисто черно, за да видиш какво е положението (аз лично така открих, че се виждат артефакти по задното осветяване).
Лично аз съм с един Филипс Брилиънс 190Р не калибриран, върши ми работа, а на работа съм с ВюСоник VP930-3.
По принцип препоръчват НЕК крайните серии, Ейзо както се каза вече... и Синема ;).
Дано това ти е от помощ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miroto