Graphilla.com :: Преглед на тема - Моля за съвет

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля за съвет

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
miroto

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:05 pm    Заглавие: Моля за съвет Отговорете с цитат

Може и да не е наи подходящото място за тва защото не представям нищо:), искам съвет. Препоръчаите хубав монитор 17 -19'' които да става за уеб дизайн и предпечат, но да не е няколко хиляди лева , знам ЕЙЗО една позната си купи , и още не сам го видял как се държи . маи по добре да е CRT знам ли. Имам единствено наблюдения над разни конвенционални плоски монитори за ширпотреба, обаче ми се струва че има някакв замазване при обикновен неизгладен шрифт все едно е "sharp-нат", за цветове не мога да кажа нищо . трябва ми за работа, наи вероятно и калибрация ще е необходима. Още веднъж се извинявам за темата на тва място. Пускам я в Графила, защото мисля че от хората тук мога д получа компетентен съвет. Мерси за вниманието :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
e388

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе да ти кажа на мене всички монитори ми изглеждат едни и същи.
Върнете се в началото
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кажи все пак и какъв е макс бюджет де :) Иначе ти трябва монитор с >16.7 цветове, търси такъв с максимален зрителен ъгъл - 178/178 градуса. Също така ти трябва проверка на еднаквостта (униформити) на матрицата, ако можеш го включи за тест на тъмно и включи чисто черно, за да видиш какво е положението (аз лично така открих, че се виждат артефакти по задното осветяване).

Лично аз съм с един Филипс Брилиънс 190Р не калибриран, върши ми работа, а на работа съм с ВюСоник VP930-3.

По принцип препоръчват НЕК крайните серии, Ейзо както се каза вече... и Синема ;).

Дано това ти е от помощ.
Върнете се в началото
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 11:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://tech-bg.com/product_info.php/cPath/22_26_60/products_id/585

ili http://store.apple.bg/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/2/wo/P5fBBb5aKTZEhBz1R5Y690/2.7.1.8.0.0.1.0.1.0.1.7.1.0.1.1.0.1.2.1.0.1.7.1.3.1

V momenta tova sa nai-izgodnite variantit s *IPS matrica koito si zaslujava da si kupish v bg. EIZO s *IPS otiva po-debelo. EZIO ot spomenatiq cenovi klas sa s *VA matrici i bez hich da sa loshi... ne sa za color critical work.

Moq suvet e da ne si vizmash 19''. Vzemi si pone 20'' ili poveche. Ako vse pak mislish za 19-ka - samo NEC imat tova koeto ti trqbva -

http://tech-bg.com/product_info.php/cPath/22_26_60/products_id/550 no razlikata v cenata ne si zaslujava.

CRT v nikakuv sluchai za nov monitor. Nema smisul. Ako shte e CRT - na staro za 200 kinta mojesh da namerish super 21'' Mitsubishi Dimandtron naprimer. Imai predivid ochite si obache... taka che ne pravi kompromisi s tova.
miroto

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети