Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nikoto
|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 11:43 pm Заглавие: Здрасти и от мен |
|
|
От известно време разглеждам тука и много ми харесва. Та се реших и аз да постна нещо.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikoto
|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
Ето и едно друго нещо:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 11:20 am Заглавие: |
|
|
ммм...
първото от последните две /като изключим рамката/ се е получило приятно =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
за кво иде реч въобще??? за представяне не стават, за показване без пояснителен коментар не са нищо.... или дай повече инфо или ще си останеш без коментар ..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikoto
|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 11:11 am Заглавие: |
|
|
Ами това са нещица които правя. Обичам да снимам и качвах във фотофорум ама нещо напоследък никой не дава съвети там. преди казваха какво има харесва какво не. та снимките които съм качил тука са ми любимите.много обичам чернобели снимки.А рисунките си ги правих за myspace.com/ofliuh... 3д колажчетата пък са малко безмислени. просто в свободното време за 10 минутки за една приятелка, но ми харесаха.
Ще съм благодарен ако ме насочите към място където мога да черпя инфо за начините на работа. Примерно като нямам таблет ще ми е много по лесно на хартия да рисувам с молив скица, обаче като я сканирам и отворя с шопа пак не мога да се оправя с оцветяването. Тея пък неща въобще не са за показване... никакви техники не знам. Ако има някакви туториали примерно как да направя плавна преливка с четките на шопа...
Ето с мишката какво правих последно пак след гледане тука ми се дорисува:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikoto
|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 11:22 pm Заглавие: |
|
|
Ето продължение, защото една приятелка ме упрекна че няма овца...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|