Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:31 am Заглавие: Golden Armour Concept |
|
|
няма задание, като функционалност не съм се замислял изобщо, концепцията е проста - материала, да е сай фай и с многото детайл
хехе
к и к велкъм..:)
п.п. лампичките са гадни..
който иска ето хай рез:
 _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:43 am Заглавие: |
|
|
много е олд скуул дет се вика, разнообрази малко сглобките на елементите, малко да минават едно над друго тука там, малко разнообразие в самите елементи...
според мен му трябва редизайн на долната част на краката и раменете, малко по разнообразни форми само. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VenomBGR

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 8:56 am Заглавие: |
|
|
По добтре е отделни елементи да са златни, а основата да е от някаква сплав. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 11:29 am Заглавие: |
|
|
Определено има нужда от разнообразие като изграждане. Материала седи мек и не е четлив обема. Пробвай наистина да го тушираш на цяло и да изкараш само за акцент златни елементи. И го стегни малко с по-твърдо пипане, примерно :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 11:43 am Заглавие: |
|
|
квото каза chocho и си мисля че ти трябва по-топла гама за злато. така малко на лимотузу бие. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 11:43 am Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | квото каза chocho и си мисля че ти трябва по-топла гама за злато. така малко на лимотузу бие. |
и армора изглежда някакси "мек" от толкова много джвъчки се получава някакъв объркващ нойс
(и плс) не ми казвай че си ползвал бърн енд додж ..като чуя за това и ми идва да (vomet)(throw over) _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:13 pm Заглавие: |
|
|
малко гепено ми седи като елементи.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:50 pm Заглавие: |
|
|
При изгражденето на материал и форма има характерен подход към метала. Трябва да ти е ясен светлинния източник и да са ти адекватни отблясъците на хвърлена от околната среда светлина. В момента седи пластмасово, а и доста бъбриво със всички тези елемени. Друг път степенувай повече преден и заден план и преценявай важността на елементите в една композиция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:03 pm Заглавие: |
|
|
мерси ви за "к и к"-тата..
за повечето неща сте прави, но чесно казано тва което исках да извлека от тук успях - мисля че там където не претупах формата се получи усещането за злато. за елементите и мекото съм съгласен, но както казах задачата ми беше друга:)
велински - тва за светлинния източник ми е ясно и принципно съм го работил с единна светлина.
мейс - живо здраво щом ти изглежда гепено, ама не е. може да има случайно уцелени неща но не съм копирал нищо от никъде.
иначе що се отнася до туширане и т.н. предпочитам да се хвана да помисля повече за визия и да си преценя по добре елементите ако ще представям цялостен концепт:)
тва ще е другия път..
и тоя път вече няма да е с таз мазна четка дето го пльоках тва.. :Р _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|