Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yazz

|
Пуснато на: Нед Апр 01, 2007 11:56 pm Заглавие: две калинки |
|
|
ето че настъпи пролетта и с това завърши дългата почивка която си дадох в началото на зимата.
поздравявам ви с двете калинки които направих специално за празника на цветята! Много пролетно настроение, цветя и love!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:11 am Заглавие: |
|
|
He's so Gay! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:16 am Заглавие: |
|
|
Ок Био започна така , че няма кво да се здържам
IILLLLLLLL A grean Gay _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 1:28 am Заглавие: |
|
|
аз съм за 2рия, 1вия ми е много ню-уейв-балканско-мутренски x) _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
и всичките тези щръкнали "тичинки" и "венчелистчета"!!! :P
А сами по себе се илюстрациите са гот иначе! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:02 pm Заглавие: |
|
|
Абе коментирайте работата ве... хе деа.. те и дин и дан и долче и габана и кой ли още не са гейове...
Ако едното беше девойка... щеше да е къде по-яко...но графиките като такива си ме кефят!
Един от малкото илюстратори тука, дето никога не мога да му сбъркам рисунките с на друг!!! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 12:08 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: |
Ако едното беше девойка... щеше да е къде по-яко...но графиките като такива си ме кефят!
|
Графиките са много,много пипнати.Личи си хвърленото старание,което аз лично много уважавам...Крайния резултат определено ми харесва.
Наистина щеше да затвориш перфектно идеята си ако едното от двете беше девойка.
И мерси за пролетните пожелания ;)... _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 5:45 pm Заглавие: |
|
|
ЕЕЕ каде си бе Яска ;0)
МНОГО ЯКИ РАБОТИ БРАВО :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VenomBGR

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Aбе хора какви гейове, те са елегантн :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
мерси за коментарите, много ме радват :))
имам намерение да развия темата, така че не е късно и за мацки ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Апр 02, 2007 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Само на мен ли ми правят впечатление пъпките на цветенцата? ;)))
Браво Яска! Както винаги на ниво! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 1:59 am Заглавие: |
|
|
еми Ок.
първо, идеята за жълто оранжеви красавци със зелени глави ( калинки ? ) да излизат в половин ръст от цветенце.... честно казано за мен идеята sucks. никъв замисъл, дори малък. няма концепция.
половин мускулести калинки, аре бе :)
и кво ги прави калинки точно, двете антенки на главите?
цветовете, сурови, липсва гама, и в това отношение не виждам концепция. пишколистчетата, навсякъде където и да са те сочат към него, щото той е толкова нежен и ги предизвиква с влажен поглед на агне от playboy. ВТФ?
никъде няма акцент, нито композиционно, нито контрастово, нито цветово. няма идея в това къде да са белите петна, или дори къде да са малко повече, същото е и с черните.
не виждам търсене, борба за да се преборят някакви проблеми, просто нещо реализирано с лекота и което по притеснява - с някаква рутина.
много ми е тенденциозно, фешън и маниерно всичко. а в нито едно от тези неща не се крие истината.
има нещо в нещата, но е тръгнало в неправилната посока на " това си го правя щото така си го знам" а това убива потенциала.
сори Implante ма тва дали си личи някой от километри или не не е качествен белег, ама никак.
лично мнение, сори ако звучи грубо и нелюбезно, но е без капка емоция и недобронамереност. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 11:09 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ...бла,бла,бла...... |
еее симо, по принцип съм съгласен с мненията ти , ама тука не си прав според мен....
картинката като цяло си е екстра, жива е ,цветовете са свежарски , отива към добре премерения и комерсиален кич (което в никакъв случай не е лошо)...
втората повече ме кефи цветово и то е заради фона...
на розовото фигурата изпъква повече отколкото на лилавото... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 11:11 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Bio написа: | ...бла,бла,бла...... |
тука не си прав и според мен.... |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 2:28 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: |
... звучи ми като изказване тип "таен страх от хомосексуализма" :)
(не че пренебрегвам по-горе казаното :-P )
|
е аре да не се подхващаме на психологическа тема, аз мога да кажа че ти пък си застрашена като жена от хетросексуалния прочит на моето изказване. Хем застрашена хем не толкова и показвайки го подсъзнателно искаш да привлечеш вниманието ми :0)
хехе
Хомосексуализма си е въпрос на сексуална ориентация. Което не ма грее. Говорех за визията и идеята. Ама тва му е готиното че всеки си е различен и едни се съгласяват други не. Прекрасно.
Никой не искам да убеждавам в правотата си. Има много неща в тези илюстрации които ако се изведат както трябва ще стане по-добре.
Всеки който иска ще види в това градивна критика. Който не иска ще почне да се "брани" под флаговете на сексуалност, стил и др., няма нужда. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | wicky написа: |
... звучи ми като изказване тип "таен страх от хомосексуализма" :)
(не че пренебрегвам по-горе казаното :-P )
|
е аре да не се подхващаме на психологическа тема, аз мога да кажа че ти пък си застрашена като жена от хетросексуалния прочит на моето изказване. Хем застрашена хем не толкова и показвайки го подсъзнателно искаш да привлечеш вниманието ми :0)
хехе
Хомосексуализма си е въпрос на сексуална ориентация. Което не ма грее. Говорех за визията и идеята. Ама тва му е готиното че всеки си е различен и едни се съгласяват други не. Прекрасно.
Никой не искам да убеждавам в правотата си. Има много неща в тези илюстрации които ако се изведат както трябва ще стане по-добре.
Всеки който иска ще види в това градивна критика. Който не иска ще почне да се "брани" под флаговете на сексуалност, стил и др., няма нужда. |
:P и на самозащита минахме ;)
Аз споменах, че не отхвърлям, това което си казал - другото си беше закачка :)
Като цяло мисля, че yazz си има изграден стил, който има определна роля и мисля, че в случая се справя добре! Иначе кусури винаги може да се намерят... просто това е един "друг тип риусване", който мисля не ти допада, но това неозначава, че не е добър. Няма нужда от стандартния тип композиция или нещо такова - тук правилата са различни (както и за цветовете) - разбира се твоето мнение е една друга гледна точка върху рисунките, но чак градивна критика - в случая за този стил няма нужда мисля... _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 7:43 pm Заглавие: |
|
|
не си намерила правилния човек да се правиш на доктор нещо а гледам че нямаш нито един коментар който да засяга пряко рисунките?!. ма щом казваш.. малко реагираш все едно ти си ги правила нещата и си засегната което е леко странно, карай как да е. то си е вече практика да се коментира предимно кой кво е казал, а не работата ( не че и аз не съм го правил )
па и казах още горе че си е лично мнение. ама всеки на който му харесват нещата се обижда. малко стана "или добро или нищо" тогава аз съм пас. Вече не знам кой п.м. ми идва от хора че съм написал тва което и те си мислят ама не им се занимава да се обясняват на "адвокатите" :))) То стана така че който не харесва нещо трябва да се обяснява. Екарвате порочна практика неква. Нещата си имат автор, той да си ги защитава. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Bio, втория ти коментар донякъде го приех като градивна критика, от там нататък е смешно. напомняш ми искуствоведката на в-к 24 часа, какви са тези защити, революции и истини в две пролетни картички... ясно е че не ти допадат композиция, цветове, идея и т.н., О'к нормално е, нямам против личното мнение и компетентноста ти. благодаря за интереса ти към темата и за инфото че си хетеросексуален, браво!
wicky, благодаря ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Bio, знаеш много добре че уважавам мнението ти, но съгласи се с мен, че началния ти коментар беше ненужен!?!
Колкото до това, че за нещата или хубаво или нищо...мисля съм дал мнение на мен как щеше да ми хареса повече.
А индетифицирането от километри е повече от необходимо в тоя пълен с плагиати сектор, разбира се това не е качествен белег...далеч съм от тази мисъл.
На мен специално, стилът на yazz ме радва и е един от любимите ми във форума. Това че граничи с кича не го прави лош.
Яска, пусни мадамата за календара, нека всички и се порадват. :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|